![]() |
آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - نسخهی قابل چاپ +- مای سیویل (http://www.mycivil.ir/forum) +-- انجمن: OTHER (http://www.mycivil.ir/forum/forum-229.html) +--- انجمن: متره،آنالیز قیمت،صورت وضعیت نویسی (http://www.mycivil.ir/forum/forum-234.html) +---- انجمن: آموزش آنالیزبها و پیشنهاد قیمت (http://www.mycivil.ir/forum/forum-163.html) +---- موضوع: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. (/thread-2617.html) |
RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - nara383 - 1394/6/13 با سلام مجدد در نالیز قیمت ها جهت ارائه پیشنهاد قیمت معمولا آنالیز بر اساس کدام قیمت ها ( نت ، مرکز آمار ، قیمت روز ) صورت می گیرد . ضمنا چه زمانی سی دی های آموزشی رو رو سایت خواهید گذاشت ؟ با تشکر RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - papillon - 1394/6/15 سلام ما متتظر مطالبب و پک آموزشیتون واسه خرید هستیم RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - pitersongvs - 1394/6/15 سلام به همگی.. خسته نباشی taksa2012... با اجازه ی شما من هم یک مقداری درباره پیشنهاد قیمت توضیح میدم. پیشنهاد قیمت رو میشه با شعبده بازی مقایسه کرد! چون کار سهل و ممتنعیه. یعنی ریاضیاتی که برای ارائه ی قیمت یک مناقصه لازمه در حد ریاضیات ساده ی دوره ی راهنمایی و دبیرستانه! حتی برای پیشنهاد قیمت یه مناقصه ی EPC شما هیچ وقت مجبور نمیشین حتی یک مشتق یا انتگرال بگیرین. و اصولا همون محاسبات ساده هم با اکسل و بعضا تکسا انجام میدین. اما شعبده بازها رازشون رو به بقیه نمیگن.. درست مثل آنالیزور ها که سعی میکنن بقیه رمز کارشون رو متوجه نشن.در واقع محاسبات راحتن اما نکته هایی هست که تو هیچ کتابی پیدا نمیشه و اساسا تجربی هستن. به نظر من مهم ترین بخش پیشنهاد قیمت تسلط فنی به کاریه که براش قیمت میدین. وگرنه قیمت دادن مناقصات کلا دو تا بخشنامه داره که یکیش همین 4951 و یکی هم 76574 هست.خوندن دقیق این دو تا بخشنامه جمعا دو سه ساعت هم وقت شما رو نمیگیره.اما اینکه چرا میگم تسلط فنی به کار؟؟ شما فرض کنید میخواید برای یک حیاط دیوار بلوک سیمانی بکشید. میتونید دیوار رو متره کنید و مقدار بلوک ها، سیمان و ماسه مورد نظر و همین طور دستمزد اجراش رو در بیارید و هزینش رو بفهمید که اتفاقا راه منطقی و خوبیه. اما خودتون هم ممکنه تو اجرا دیده باشین که یه استاد بنا بدون اینکه محاسبات شما رو انجام بده یه قیمت تقریبی برای این کار میده که میتونه قیمت خوب و نزدیک به واقعیتی باشه. همین قضیه در مورد دو تا شرکتی که یکیشون چندین بار کار انتقال آب انجام داده و اون یکی بار اولشه صادقه. و احیانا وقتی مناقصه EPC باشه و پروژه هنوز طراحی هم نشده این تسلط به کار بینهایت مهم میشه. اگر دوستان مایل بودن و همینطور جناب taksa2012 هم مایل هستن بحث ادامه پیدا کنه میتونیم بحث و تبادل نظر کنیم. مخلص RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - papillon - 1394/6/15 سلام پس کی جزوتون آماده میشه RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - papillon - 1394/6/16 هر کسی یا هر عنصری به هر جامعه خدمت شایسته بکنه و نقطه عطف باشه(یعنی اینکه موارد رو بدون چشم داشت و حسادت و بخیلی )در اختیار دیگران بده چه با هزینه و چه بدون هزینه به نظر بنده استاد تلقی میشه ما دیدیم جناب مهندس واقعا کسانی هستن جتی تو مهندسا فقط و فقط برا یک نوشته و یاد دادن یک پارامتر دنبال پول و هزینه بالا هستن اینها همونهایی هستن که واقعا وجدانو قورت دادن(مار خوردن اژدها شدن)و معلوم نیست اون نونو سر سفرشون چطورمیبرن منظورم اینه که شما باید واقعا آدم شریفی باشین و بارها و بارها از شما متشکرم لطفا ادامه بدین RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - taksa2012 - 1394/6/17 سلام دوست عزیزم جناب papillon شما لطف و محبت دارید و زیبا می بینید بنده فقط وظیفه ام انجام دادم.پیروز باشید برادرم. RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - taksa2012 - 1394/6/17 سلام واقعیتش اینه که من فیلمها رو آماده کردم برای قسمت برآورد اما بنا به دلایلی ترجیح دادم تجدید نظر کنم و در حال ضبط مجدد بعضی از قسمت ها هستم. شاید یکی از دلایلش این بود که میخواستم بعد از ضبط محموعه ها حرفی برای گفتن نداشته باشم و همه ی مطالب را عنوان کرده باشم.سر بلند باشید. RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - papillon - 1394/6/17 (1394/6/17 ، 07:46 عصر)taksa2012 نوشته است: سلام سلام ما صمیمانه پذیرای خرید مطالب آموزشی شما هستیم امید دارم مطالب همچنان کاربردی باشد تا گره ایی از مشکلات مهندسان باز گشایی شود...ما جامعه مهندسی باید به فکر هم باشیم مثل جامعه پزشکی RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - papillon - 1394/6/17 سلام.خواهشمندیم مطالب آنالیز براساس ایتمهای فهرست بها بویژه آنایز آیتمهای ستاره دار و قیمت جدید هایی که بیشر ئر پروژه ها کاربرد دارند در کناره ّراورد و صورت وضعین نویس قید شود.منظورم فقط مطالب هستش که واقعا کاربردی باشد. متشکرم جنای مهندس و همچنان منتظر مطالب بکرتان RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - pbaa - 1394/6/18 با سلام و عرض ادب به همه دوستان و استاد بزرگوارtaksa2012چند مورد را بیان میکنم البته نظر بنده است و امیدوارم انتقاد پذیر باشید برنامه هایی مثل تکسا و.... خودشان تبلیغات گسترده را انجام داده اند و بقول معروف جا باز کرده اند و با اینکار تنها ما مهندسان را به یک اپراتور شدن هدایت میکنند همانطوری که نرم افزار های طراحی سازه مثل ایتبس اینکار را کرده اند والان با گذشت چند سال با کمترین تغییر در مقررات ملی همه چیز بهم خورده و همه بدنبال این شدند که اصلا نرم افزار پشت پرده چی میکند .بهتر بود همانند همان اول شروع تایپیک اموزش داده میشد و به یک نرم افزار خاص صرفا برای اینکه الان همه استفاده میکنند و ما هم فقط بریم استفاده کنیم نباشد . بار ها بوده که مدرسین و اساتید بزرگوار این تایپیک غیر منتظره ترک تایپیک کرده و حضور مستمر نداشته اند حالا به دلایل مشغله کاری یا هر ..... کاری نداریم ولی یا مدت ها نبوده اند یا مثلا در صفحات قبلی میدیدم که گفته شده فیلم یا جزوه و دریگر موارد فردا قرار داده میشود و......ولی خبری نشده است .این موارد تنها عدم اعتماد و بیخیالی کاربر را به دنبال دارد اگر قرار است هزینه ای دریافت شود به صراحت گگفته شود و موضوع را به این و ان نسپارید . هرچند که بهتر بود دربالای اینجا یک نظر سنجی راه میانداختید و نظر دوستان را در مورد نحوه اموزش میطلبیدید درپایان هم از مدیران و مدرسان تشکر کرده و بگوییم از نیت پاک شماآگاهیم و خدا قوت میگوییم و انشالله موفق وسربلند باشد |