مای سیویل
آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مای سیویل (http://www.mycivil.ir/forum)
+-- انجمن: OTHER (http://www.mycivil.ir/forum/forum-229.html)
+--- انجمن: متره،آنالیز قیمت،صورت وضعیت نویسی (http://www.mycivil.ir/forum/forum-234.html)
+---- انجمن: آموزش آنالیزبها و پیشنهاد قیمت (http://www.mycivil.ir/forum/forum-163.html)
+---- موضوع: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. (/thread-2617.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - rafighetanha - 1393/11/1

(1393/11/1 ، 01:57 صبح)taksa2012 نوشته است: بله منظور اینه که برای نیروی انسانی و ماشین آلات سرجمع رو بنویسی کافیه اما بقیه لاید ریز بشن البته خیلی از دستگاه های اجرایی قبول نمیکنن و باید ریز به ریز آیتم ها رو وارد کنین
با سلام
پس اگر قبول نکنن کار خیلی سخت میشه
به فرض من از کجا بدونم برای یک کارگر ساده،لوله کش و کمک لوله کش برای یک متر طول لوله کشی چقدر زمان نیاز داره یا چند متر میتونه تو یه روز انجام بده ، طی پست های قبلی فرمودین میشه از آنالیزهای مشابه استفاده کرد یا بریم جهت اندازه گیری و ... ولی کار سختیه
آیا روش دیگری وجود داره؟چگونه؟

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - taksa2012 - 1393/11/9

مهندس جان اینکه چقد زمان نیاز داره یا چقد مصالح میخواد و یا غیره رو که خود سازمان مدیریت و یرنامه ریزی با هزاران ساعت کار کارشناسی استخراج کرده شما در آنالیز فقط قیمت ها را وارد میکنید مثلا کارگر ساعتی چنده و یا لوله متری چنده و ...............مگر آنالیز آیتم های ستاره دار که اون هم یحثش فرق داره.

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - rafighetanha - 1393/11/10

(1393/11/9 ، 04:07 صبح)taksa2012 نوشته است:
مهندس جان اینکه چقد زمان نیاز داره یا چقد مصالح میخواد و یا غیره رو که خود سازمان مدیریت و یرنامه ریزی با هزاران ساعت کار کارشناسی استخراج کرده شما در آنالیز فقط قیمت ها را وارد میکنید مثلا کارگر ساعتی چنده و یا لوله متری چنده و ...............مگر آنالیز آیتم های ستاره دار که اون هم یحثش فرق داره.
با سلام
منظور من هم آیتم های ستاره دار هستش
برای آیتم های ستاره دار چه روشی به غیر از اندازه گیری و آنالیز دقیق کار وجود داره؟

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - civi95 - 1393/12/2

با تشکر از taksa2012
بی صبرانه منتظر توضیحات آنالیز آیتم های ستاره دار هستم

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - Arash heydari - 1393/12/10

سلام خدمت همه دوستان
جناب مهندس در مناقصه پروژه ایی شرکت کردم که مناقصه در اسفند 93 انجام شد و کار آن به سال 94 محول شد.قیمت آن طبق فهرست بها با دادن ضریب پلوس و مینوس بود.طبق آنالیز خودم نیاز با 15 درصد پلوس داشت که همین کارم کردم(البته با توجه به قیمت های سال 93)و این کار به نظر من با زیر 10 درصد پلوس غیر ممکن بود.ولی برنده مناقصه 2 درصد مینوس داده بود.چطور میشه این کار را انجام داد.آیا من اشتباهی توی کارم بوده؟
شرح کار هم جدول سنگی تراورتن سفید ضخامت 6 سانت بود قیمت بازار متر مربعی 31000 تومان (فقط خرید)قیمت فهرست 29950 تومان

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - Arash heydari - 1393/12/10

با سلام
جناب مهندس
در فهرست بها کیفیت مصالح مطرح نشده به عنوان مثال آیتم 220801 ابنیه آیا پیمانکار مجاز به انتخاب مصالح کیفیت پایین می باشد؟
چون در بازار قیمت ها بر اساس کیفت اختلاف داشتند.

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - matin2h - 1393/12/10

سلام خدمت همه دوستان
و اقای مهندس taksa2012
پیشنهاد می کنم یک دوره کلاس مجازی با هزینه مناسب تدارک ببینید تا امکان شرکت کردن همه فراهم باشد
و از تجربیات و دانش جناب عالی بهتر بهره ببریم
با تشکر

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - mohsenmas - 1393/12/29

(1391/11/9 ، 08:48 عصر)taksa2012 نوشته است: در این جا ذکرچند نکته الزامی به نظر میرسد:

1-هنوز وارد مباحث بخشنامه "4911" بخشنامه ی معروف آنالیز بها نشده ایم و فعلا سعی میکنیم به صورت منطقی یک آنالیز را دنبال کنیم.2-

2-کسی که قصد دارد کار آنالیز بها انجام دهد باید به قیمت روز مصالح،دستمزد نیروی انسانی ،ماشین آلات و حمل آگاهی داشته باشد.

3-بعد از بدست آوردن قیمت همه ی آیتم ها و جمع آنها باید ضریب بیمه ،مالیات،وسود پیمانکار اضافه شود سپس قیمت مورد نظر ارایه شود.

توصیه میشود در پروژه های عمرانی ضریب 1.07برای بیمه و مالیات ،1.2برای سود پیمانکار در نظر گرفته شوند و در قسمت ضریب بالاسری وارد شوند.یعنی در کل حداقل 1.28برای ضریب بالاسری.یعنی در مثال قبلی ما 432000ریال را در 1.28ضرب نموده و مبلغ پیشنهادی 55290را اعلام می نمایم.

در قسمت بعدی آموزش یک پروژه ساده ولی کامل را با تصاویر خدمتتان ارایه می نمایم.
سلام
به نظرم در سطر اول منظورتون بخشنامه 4951 هست

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - taksa2012 - 1394/1/6

با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.کیفیت مصالح در حد درجه 1 و درجه 2 در فهرست بها عنوان شده ولی در هر مناقصه ای بهمراه شرح کار دفترچه شرایط خصوصی پیمان و یا دفترچه فنی پروژه منتشر می شود که در آنها ویژگی مصالح بصورت ریز و جزیی بیان شده مثلا آجر درجه یک فلان شرکت از فلان شهر و ....

RE: آموزش آنالیز بها به شیوه ای کاربردی. - taksa2012 - 1394/1/6

اما در خصوص سوال دوستی که درمورد مناقصه سوال فرمودن باید عرض کنم که متاسفانه در بعضی از جاها آنالیز بها اصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار نمیگیره و نظر کارفرما اینه که کار رو بده به کسی که کمترین قیمت رو اعلام کرده.و بسیاری از پیمانکارانی که خودم دیدم قیمتی زیر آنالیز میزنن و .......
درکل شما به برآورد خود اعتماد کنید.