![]() |
آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - نسخهی قابل چاپ +- مای سیویل (http://www.mycivil.ir/forum) +-- انجمن: طراحی راه و سازه ها (http://www.mycivil.ir/forum/forum-95.html) +--- انجمن: سایر (http://www.mycivil.ir/forum/forum-127.html) +---- انجمن: بارگذاری سازه ها (http://www.mycivil.ir/forum/forum-158.html) +---- موضوع: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف (/thread-5281.html) |
RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - رضا برنوسی - 1393/2/16 سلام بستگی داره از aisc2005استفاده بشه یا 2010 اگه از 2005 استفاده شود این ایین نامه ترکیب بار 100-30 را اعمال نمیکند وباید بر اساس ارایش ترکیب بار در مبجث ده خودتون بسازید واسه ترکیب بار های عمومی از مبحث 10 استفاده کنید RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - حمید فلاح منش - 1393/2/16 سلام در حالت حدی فقط ضرایب بار ها تغییر میکنه به عنوان مثال برای 100-30 وبا ضریب رفتار تنش مجاز طبق ویرایش سوم 2800 dl+1.2ll+1.2(ex+0.3ey)-1 RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - کیوان بابایی - 1393/2/16 باسلام ترکیب بارهای 100-30 چندان تفاوتی ندارد فقط توضیحات مهندس فلاح منش را در نظر داشته باشید که منظبق است بر ویرایش سوم ایین نامه زلزله ( 2800) یعنی در صورت استفاده از ترکیب بار مبحث دهم و یا ایین نامه AISC باید یا ضریب رفتار سازه را بر 1.4 تقسیم نمائید و یا بار زلزله را در 1.4 تاثیر دهید . * در صورت استفاده از آیین نامه زلزله ویرایش چهارم نیازی به این ضریب نخواهید داشت . پاینده باشید RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - sd70 - 1393/2/27 با سلام اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم. راستش کل تاپیک رو خوندم منتها نتونستم جواب سوالم رو پیدا کنم. من یک سازه رو بر اساس آیین نامه کانادا (CSA-94) طراحی کردم و همون رو مجددا با آیین نامه ACI318-99 طراحی کردم. مقطع ستونها توی این دو تا آیین نامه اختلاف خیلی زیادی داره و آیین نامه آمریکا خیلی دست بالاتره. من ضریب رفتار رو هم با توجه به ویرایش سوم آیین نامه 2800 برابر با 7 در نظر گرفته بودم. الان سوالم بیشتر در مورد اینه که با توجه به این شرایط نتیجه ارائه شده توسط کدوم یک از این دو تا آیین نامه درسته. با تشکر RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - sd70 - 1393/2/27 بخاطر پاسخ گویی تون ممنونم اما باز هم ابهامی که داشتم رفع نشد RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - sd70 - 1393/2/27 در مبحث 9 ویرایش 88، ترکیب بار دارای زلزله به صورت D+1.2L+1.2E ارائه شده و در ویرایش 92 ترکیب بار به این صورت نوشته شده: D+1.2L+1.2*0.7E و در مبحث 6 جدید گفته شده که اگر ضریب رفتار رو بر اساس ویرایش سوم 2800 که مبناش تنش مجاز هست بخوایم حساب کنیم باید نیروی زلزله رو در 1.4 ضرب کنیم که با این شرایط دوباره می رسیم به همون ترکیب بار ارائه شده در ویرایش 88 مبحث 9 بنابراین ضریب رفتاری که برای آیین نامه کانادا در نرم افزار وارد کردم منطبق با آیین نامه 2800 ـه. مشکل من فقط مربوط میشه به آیین نامه ACI318-99 و میخوام بدونم که آیا این آیین نامه دست بالا نتایج رو ارائه میده یا خیر. RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - farshidx - 1393/2/27 بله نتایج رو دست بالا نشون میده و باید طبق آیین نامه 2800 ویرایش سه اعمال کنید. RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - sd70 - 1393/2/27 (1393/2/27 ، 11:46 عصر)farshidx نوشته است: بله نتایج رو دست بالا نشون میده و باید طبق آیین نامه 2800 ویرایش سه اعمال کنید.یعنی میشه اینطوری نتیجه گرفت که آیین نامه کانادا انطباق بیشتری با آیین نامه 2800 ایران داره و مقاطعی که توسط ACI318-99 ارائه میشن بسیار دست بالا بوده و درست نیستن؟ RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - farshidx - 1393/2/28 بله دوست عزیز ولی نتایج بسیار دست بالا نیست و تفاوت اندکی داره ولیدر حال حاضر بسته به طرح مهندس محاسب آیین نامه مورد نظر انتخاب میشه و شما برای احتیاط در مقاطع میتونید از aci318-99 استفاده کنید ولی توصیه نمیشه و کانادا بهتره. RE: آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف - sd70 - 1393/2/28 ممنونم از شما. بیشتر نگرانی من این بود که مبادا مقاطع ارائه شده توسط آیین نامه CSA دست پایین و ضعیف باشه. ذر مورد اینکه گفتین تفاوت ها اندکه فکر میکنم این تفاوت همواره یکسان نیست. من یه سازه رو با هر دو آیین نامه انجام دادم. اختلاف نتایج طراحی یکی از ستون ها برابر با 25 درصد بود (که میشه این مورد رو یه تفاوت اندک بین این دو آیین نامه در نظر گرفت) اما یکی دیگه از ستون های همین سازه اختلافش به 40 درصد میرسید! |