امروز،
سلام
band stye در قسمت پروفیل چطوری میشه جدید ساخت یا تغییرش داد؟
با تشکرl
band stye در قسمت پروفیل چطوری میشه جدید ساخت یا تغییرش داد؟
با تشکرl
اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
آموزش نرم افزار Civil3D و نحوه انجام پروژه راهسازی همراه با نقشه ها و نقاط پروژه
|
امروز،
سلام
band stye در قسمت پروفیل چطوری میشه جدید ساخت یا تغییرش داد؟ با تشکرl
امروز،
سلام خسته نباشید.
دوستان بنده تو رسم پروفیل طولی مشکل دارم موقع رسم فقط یه خط صاف نشون میده...سورفیس و الایمنت هم قبلش تعریف کردم ولی نشد...یه جا هم خواندم که ممکن مشکل از نداشتن ارتفاع باشه که رفتم دیدم اره ارتفاع همشون صفر واس همین ارتفاع ها رو دستی وارد کردم (البته نه همش ) ولی بازن نشد...فایلم آپلود میکنم دوستان لطفا اگه میشه بررسی کنید http://s6.picofile.com/file/8229374468/jadid1.dwg.html |
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نرم افزار | R.sabet | 1 | 1,618 |
امروز، آخرین ارسال: ocoabehind |
|
دانلود نرم افزار AutoCAD Civil 3D 2012 32 & 64 لینک مستقیم و تست شده (+تورنت) | فرشاد امن خانی | 5 | 23,760 |
امروز، آخرین ارسال: سلامیران |
|
دانلود نرم افزار AutoCAD Civil 3D 2013 نسخه 32 و 64 بیتی(icivil.ir) | فرشاد امن خانی | 9 | 33,078 |
امروز، آخرین ارسال: Reza-MSR |
|
دانلود نرم افزار AutoCAD Land Desktop 2009(لینک مستقیم از سرور سایت)"تست شده" | فرشاد امن خانی | 19 | 61,743 |
امروز، آخرین ارسال: فرشاد امن خانی |