امتیاز موضوع:
  • 58 رأی - میانگین امتیازات: 2.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی کتاب : مرجع کاربردی طراحی سازه های فلزی با نرم افزار ETABS 2013 و SAFE 2014
سلام
لطفا در جلد دوم، سازه فولادی با دیوار برشی بتنی در دو حالت ستون مدفون و غیر مدفون را مدلسازی کنید
با تشکر
پاسخ
با سلام
تحلیل دینامیکی(طیفی و تاریخچه زمانی) در کتاب شما به طور کامل تشریح شده یا خیر؟؟؟
پاسخ
(1394/8/8 ، 09:50 عصر)حسین شکوهی نوشته است: سلام دوستان
یه سوال
طراحی سازه های بتنی با نرم افزار etabs2013&safe12همین مولف هم به روش LRFD هس یا نه؟؟؟
شرمنده اشتباه شد منظور آخرین تغییرات آیین نامه هس
پس سوال اینطوری میشه

طراحی سازه های بتنی با نرم افزار etabs2013&safe12همین مولف بر اساس آخرین تغییرات آیین نامه هس یا نه؟؟؟
پاسخ
(1394/8/8 ، 10:07 عصر)حسین شکوهی نوشته است:
یه سوال
طراحی سازه های بتنی با نرم افزار etabs2013&safe12همین مولف هم به روش LRFD هس یا نه؟؟؟
پس سوال اینطوری میشه

طراحی سازه های بتنی با نرم افزار etabs2013&safe12همین مولف بر اساس آخرین تغییرات آیین نامه هس یا نه؟؟؟

سازه های فولادی بله. اما سازه های بتنی خیر و در حال ویرایش آن هستیم.

پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
(1394/8/8 ، 11:35 عصر)admin نوشته است:
یه سوال
پس سوال اینطوری میشه

انشالله کی اماده و چاپ میشه؟؟؟

پاسخ
(1394/8/9 ، 06:29 عصر)حسین شکوهی نوشته است:
(1394/8/8 ، 11:35 عصر)admin نوشته است:
یه سوال
پس سوال اینطوری میشه

انشالله کی اماده و چاپ میشه؟؟؟

پروسه چاپ کتاب طولانی است. اما سعی خواهیم کرد تا قبل از پایان سال جاری چاپ کنیم.
پاسخ
سلام خدمت مهندس عزیز
من با دو ابهام در کتاب مواجه شدم ممنون میشم توضیح بدین
در پروژه اول دوتا ضریب نامعینی معرفی شده ,با توجه به بند 3-3-2 مورد الف ایین نامه که ذکر شده حداقل دو دهانه سيستم
مقاوم جانبي در هر سمت مركز جرم، "در هر دو امتداد عمود بر هم"، موجود باشد,ایا مشکلی پیش نمیاد
مورد دیگه پروژه فصل 5 در مورد ضریب اضافه مقاومت,طبق مبحث 10 مقررات ملی ,ضریب اضافه مقاومت برای سیستم های دوگانه 2.5 میباشد ایا میشد همین عدد رو به نرم افزار معرفی کرد؟
با تشکر
پاسخ
(1394/8/12 ، 09:37 عصر)mohsensoo نوشته است: سلام خدمت مهندس عزیز
من با دو ابهام در کتاب مواجه شدم ممنون میشم توضیح بدین
در پروژه اول دوتا ضریب نامعینی معرفی شده ,با توجه به بند 3-3-2 مورد الف ایین نامه که ذکر شده حداقل دو دهانه سيستم
مقاوم جانبي در هر سمت مركز جرم، "در هر دو امتداد عمود بر هم"، موجود باشد,ایا مشکلی پیش نمیاد
مورد دیگه پروژه فصل 5 در مورد ضریب اضافه مقاومت,طبق مبحث 10 مقررات ملی ,ضریب اضافه مقاومت برای سیستم های دوگانه 2.5 میباشد ایا میشد همین عدد رو به نرم افزار معرفی کرد؟
با تشکر

کتاب بر مبنای پیش نویس نهایی 2800 تدوین شد. در نسخه نهایی بحث ضریب نامعینی یک مقدار تغییر کرد. در نسخه نهایی 2800 چنانچه حتی یک جهت از سازه نامعینی کافی نداشته باشد، باید ضریب 1.2 را در هر دو جهت اصلی سازه اعمال نمود. پس در پروژه اول ضریب 1.2 باید در هر دو راستا اعمال شود.
اگر هر دو راستای شما از سیستم دوگانه استفاده شده باشد بله می توانید عدد 2.5 را به نرم افزار معرفی کنید. اما اگر یک جهت شما سیستم دوگانه و در راستای متعامد آن از سیستم دیگری مثل قاب خمشب تنها یا قاب مهاربندی تنها استفاده کرده باشید باید تمهیداتی را در نظر بگیرید. این حالت در پروژه فصل 5 به طور کامل تشریح شده است که می تواند راهنمایی خوبی به شما بکند.
پاسخ
ممنون از پاسخگوییتون
فک کنم سوال دومو من بد مطرح کردم,منظور من سیستم ترکیبی بود مانند پروژه 5 که اون هم در مبحث 10 عدد 2.5 برای اومگا گفته شده
ممنون
پاسخ
با عرض سلام خدمت مهندس سلطان آبادی عزیز , در کتاب صفحه144 در نحوه مدل سازی کف نماد پیکان(فلش) برای نشان دادن جهت باربری عنوان شده است عمود بر جهت تیرریزی در حالی که استاندارد نقشه کشی در نقشه ها این نماد برای جهت تیرریزی بکار می برد در چند منبع دیگر همین مطلب رو دیدم ,نهایتا کدامیک از این دو مطلب درست است ؟واضح تر بگم نماد پیکان برای توزیع باربری یا جهت تیرریزی؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فیلم آموزش کامل انجام پروژه راه در نرم افزار Civil3D 2016 + آموزش محاسبات دستی فرشاد امن خانی 0 6,855 1395/11/26 ، 11:33 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) فرشاد امن خانی 46 57,915 1395/9/29 ، 01:50 صبح
آخرین ارسال: SimonCivil
  آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در SAFE فرشاد امن خانی 164 244,817 1394/11/19 ، 01:46 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  آموزش گام به گام طراحی پی های متعارف در سازه ها با استفاده از نرم افزار SAFE v12 admin 121 120,210 1394/9/8 ، 07:08 عصر
آخرین ارسال: matin2h

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان