موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
لطفا در جلد دوم، سازه فولادی با دیوار برشی بتنی در دو حالت ستون مدفون و غیر مدفون را مدلسازی کنید
با تشکر
موضوعها: 11
اعتبار:
2
سپاس ها 0
با سلام
تحلیل دینامیکی(طیفی و تاریخچه زمانی) در کتاب شما به طور کامل تشریح شده یا خیر؟؟؟
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام خدمت مهندس عزیز
من با دو ابهام در کتاب مواجه شدم ممنون میشم توضیح بدین
در پروژه اول دوتا ضریب نامعینی معرفی شده ,با توجه به بند 3-3-2 مورد الف ایین نامه که ذکر شده حداقل دو دهانه سيستم
مقاوم جانبي در هر سمت مركز جرم، "در هر دو امتداد عمود بر هم"، موجود باشد,ایا مشکلی پیش نمیاد
مورد دیگه پروژه فصل 5 در مورد ضریب اضافه مقاومت,طبق مبحث 10 مقررات ملی ,ضریب اضافه مقاومت برای سیستم های دوگانه 2.5 میباشد ایا میشد همین عدد رو به نرم افزار معرفی کرد؟
با تشکر
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون از پاسخگوییتون
فک کنم سوال دومو من بد مطرح کردم,منظور من سیستم ترکیبی بود مانند پروژه 5 که اون هم در مبحث 10 عدد 2.5 برای اومگا گفته شده
ممنون
موضوعها: 10
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با عرض سلام خدمت مهندس سلطان آبادی عزیز , در کتاب صفحه144 در نحوه مدل سازی کف نماد پیکان(فلش) برای نشان دادن جهت باربری عنوان شده است عمود بر جهت تیرریزی در حالی که استاندارد نقشه کشی در نقشه ها این نماد برای جهت تیرریزی بکار می برد در چند منبع دیگر همین مطلب رو دیدم ,نهایتا کدامیک از این دو مطلب درست است ؟واضح تر بگم نماد پیکان برای توزیع باربری یا جهت تیرریزی؟