امتیاز موضوع:
  • 58 رأی - میانگین امتیازات: 2.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی کتاب : مرجع کاربردی طراحی سازه های فلزی با نرم افزار ETABS 2013 و SAFE 2014
کاملترین مرجع کاربردی طراحی سازه های فولادی به روش LRFD با استفاده از نرم افزار ETABS2013 و SAFE2014
جلد اول

بر مبنای مباحث مقررات ملی ساختمان ویرایش جدید مباحث ششم ، نهم و دهم و پیش نویس نهایی ویرایش چهار آیین نامه 2800
[تصویر:  gb4i72mdtksu4khcrjdh.jpg]
نویسندگان : رضا سلطان آبادی ، احمدرضا جعفری
انتشارات نگارنده دانش
http://www.negarandedanesh.com
چاپ اول ، 1393 ،
تعداد صفحات : 984
قطع خشتی
تیراژ : 2000 نسخه
بها به همراه سی دی : 45000 تومان

برای خرید از لینک زیر استفاده کنید
http://www.negarandedanesh.com/BookInfo.aspx?bid=146

کتاب شامل مراحل گام به گام طراحی یک ساختمان اسکلت فلزی با کمک نرم افزارهای ETABS2013 (جهت طراحی اسکلت ) و SAFE2014 میباشد.
ساختمان در دو حالت مورد طراحی قرار گرفته است. در حالت اول که با استفاده از سیستم سازه ای قاب ساده ساختمانی و مهاربندهای هم محور با سطح شکلپذیری کم و در حالت دوم با سیستم سازه ای قاب خمشی با سطح شکلپذیری متوسط در یک جهت و قاب ساده و مهاربندهای همگرای با سطح شکلپذیری ویژه.
در حالت اول سقف از نوع کامپوزیت انتخاب شده است و در حالت دوم از نوع تیرچه های فلزی با جان باز
در حالت اول توضیحات کامل جهت طراحی گام به گام در نرم افزار به همراه کنترلهای دستی و طراحی اتصالات ارایه شده است. در حالت دوم برخی از موارد به دلیل محدودیت حجم کتاب و مشابهت با حالت اول ذکر نگردیده است. در حالت اول از بارگذاری استاتیکی زلزله و در حالت دوم از تحلیل دینامیکی طیفی استفاده شده است. به همراه مراحل گام به گام مدلسازی و طراحی کامپیوتری، نمونه طراحی های دستی برخی از اعضا و همچنین طراحی دستی اتصالات نیز ذکر گردیده است.
انتظار میرود که کاربر بعد از مطالعه کامل این کامل نکات زیر را فرابگیرد :
1- اصول کلی مدلسازی و تحلیل سازه های فلزی ساختمانی مختلف در نرم افزار ETABS2013
2- اصول کلی مدلسازی ، تحلیل و طراحی پی های نواری در نرم افزار SAFE2014
3- اصول کلی طراحی ساختمانهای فلزی با سیستمهای سازه های قاب ساده با مهاربند همگرای با سطوح شکلپذیری معمولی و زیاد ، قاب خمشی با سطح شکلپذیری متوسط در نرم افزار به همراه ضوابط لرزه ای آنها
4- اصول کلی مدلسازی و طراحی سقفهای کامپوزیت با دال با ضخامت ثابت به صورت دستی و کامپیوتری
5- اصول کلی در محاسبه استاتیکی و دینامیکی طیفی سازه ها با نرم افزار ETABS2013
6- ترکیبات بارگذاری طراحی سازه های فلزی مختلف ساختمانی در شرایط مختلف
7- طراحی دستی انواع اتصالات مفصلی شامل اتصال مفصلی تیر به تیر با جفت نبشی جان، اتصال مفصلی تیر به ستون با نبشی نشیمن بدون سخت کننده، اتصالات مفصلی تیر به ستون با ورق نشیمن و سخت کننده مثلثی یا ذوزنقه ای. (همگی به صورت جوشی)
8- طراحی اتصال گیردار تیر به ستون برای قابهای خمشی با سطح شکلپذیری متوسط در حالت WFP ( ورق مستطیلی پایین ف ورق کفگیری در بالا و ورق اتصال جان) به صورت جوشی
9- طراحی دستی وصله تیرها و ستونها به صورت جوشی
10- طراحی دستی اتصالات کف ستون در چند حالت خاص به صورت جوشی
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
این کتاب در حال چاپ بوده و به زودی وارد بازار کتاب میشود
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
سلام مهندس جان من کتاب بتنی این مجموعه رو گرفتم عالی بود بی صبرانه منتظره فولادیشم دقیق کی میاد تو بازا که بخرمش ممنون
پاسخ
تبریک عرض می کنم
بی صبرانه منتظر انتشار این کتاب هستم

کتاب سازه های بتنی شما بسیار عالی بود

ان شاالله که موفق باشید
پاسخ
ببخشید مهندس سلطان آبادی

حدودا کی وارد بازار میشه؟
پاسخ
با تشکر از دوستان
تاریخ دقیق مشخص نیست فعلا. به ما هم گفتن تا یک هفته آینده وارد بازار می شود
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
با سلام.
جناب مهندس سلطان آبادی عزیز ،تبریک بابت چاپ کتاب طراحی سازه های فلزی به روش LRFD.
قطعا شما و جناب مهندس جعفری عزیز تلاشهای فراوانی برای چاپ این کتاب و کتاب قبلی داشته اید.
خیلی خوشحال شدم وقتی خبر چاپ این کتاب بسیار خوب را از شما دیدم.
امیدوارم که خیلی زود این کتاب به دستم برسد.
همیشه موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
تبریک عرض میکنم جناب مهندس سلطان ابادی عزیز
دو کتاب مرجع نرم افزاری از شما در بازار و کتابخانه هایمان ؛ از شما و جناب مهندس جعفری محترم برای همیشه به یادگار ماند.
کار شما بسیار ارزشمند است!
پاینده و پیروز باشید
پاسخ
باتشکر از کتاب ارزشمند شما . امیدواریم در اینده هم شاهد تالیف اثرات ارزشمندی از شما باشیم .
پاسخ
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس سلطان آبادی عزیز
مهندس جان 5 ماهه که انتظار کتاب خوب فولادی شما رو میکشم. بی صبرانه منتظرم تا تاریخ انتشار این کتاب اعلام بشه چون از خوندن کتاب مرجع کاربردی بتنی شما بسیار لذت برده و چیزهای زیادی یاد گرفتیم.
در ضمن حیفم میاد ک اینو بازکو نکنم شما خیلی خوش قولید مهندس جان، چون فرموده بودین پیش بینی میکنید بهمن ماه این کتاب در بیاد ولی زودتر رسیده ظاهرا. به سهم خودم از زحمات زیادی که کشیدین تشکر میکنم. سپاسگزارم استاد سلطان آبادی عزیز
همچنین از مهندس جعفری عزیز هم کمال تشکرو دارم از اینکه وقت گرانبهاشونو برای ما مهندسین قرار دادن.
پاسخ
ما همچنان منتظر جلد 2 کتاب بتنی شما هستیم استاد سلطان آبادی عزیز.
امیدوارم زودتر به دستمون برسه
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فیلم آموزش کامل انجام پروژه راه در نرم افزار Civil3D 2016 + آموزش محاسبات دستی فرشاد امن خانی 0 6,855 1395/11/26 ، 11:33 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) فرشاد امن خانی 46 57,915 1395/9/29 ، 01:50 صبح
آخرین ارسال: SimonCivil
  آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در SAFE فرشاد امن خانی 164 244,817 1394/11/19 ، 01:46 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  آموزش گام به گام طراحی پی های متعارف در سازه ها با استفاده از نرم افزار SAFE v12 admin 121 120,210 1394/9/8 ، 07:08 عصر
آخرین ارسال: matin2h

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان