امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Line mycivil

سلام و وقت بخیر ...
میخواستم بدونم چطوری میشه تو لاین کاری کرد که طرف نتونه پست های مارو یا همون صفحه شخصی مارو ببینه مثلا من شماره خانم ایکس رو دارم میدونم تو لاینه فقط عکس اولیش میاد بعدش نمیاد میگه باید ازش اجازه بگیری منم میخوام همچین سیستمی پیاده کنم که هر کی شمارمو داشت به صفحه شخصیم دسترسی نداشته باشه ممنون میشم کمک کنید ...

در ضمن ممنون میشم اگه همکاران محترم زیاد پیام خصوصی نفرستن در شان و منزلت یک مهندس عمران نیست ...
موفق باشین مرسی ...
پاسخ
خانم مهندس گرامی متاسفانه این چنین نرم افزارهایی همانند وایبر ولاین با اهداف خاصی طراحی شدند که حریم ها شکسته شود و چیزی به نام حریم خصوصی وجود نداشته باشد.متاسفانه اگر شما حتی اگر گروهی تشکیل دهید دیگران می توانند شما را حذف کنند یا شما هم نمی توانید دیگران را حذف کنید.اما اگر شما فرد را بلوکه کنید به نظرم مشکل حل خواهد شد.
پاسخ
(1393/11/8 ، 02:47 عصر)زیبا یگانه نوشته است: سلام و وقت بخیر ...
میخواستم بدونم چطوری میشه تو لاین کاری کرد که طرف نتونه پست های مارو یا همون صفحه شخصی مارو ببینه مثلا من شماره خانم ایکس رو دارم میدونم تو لاینه فقط عکس اولیش میاد بعدش نمیاد میگه باید ازش اجازه بگیری منم میخوام همچین سیستمی پیاده کنم که هر کی شمارمو داشت به صفحه شخصیم دسترسی نداشته باشه ممنون میشم کمک کنید ...

در ضمن ممنون میشم اگه همکاران محترم زیاد پیام خصوصی نفرستن در شان و منزلت یک مهندس عمران نیست ...
موفق باشین مرسی ...
طرف رو بلاک کن . حل میشه مشکل

هیچی
پاسخ
(1393/11/8 ، 02:47 عصر)زیبا یگانه نوشته است: سلام و وقت بخیر ...

موفق باشین مرسی ...
سلام این روش خیلی راحته من خودم یه سری از اقوام که شماره موبایلشون توی گوشیم هست رو کاری کردم که نتونن پستای منو ببینن
ابتدا شما باید برید توی قسمت ستینگ بعد میرین قسمت تایم لاین بعد میرین قسمت پرایویسیتی از اون قسمت لیست تمامی فرندهاتونو میاره که میتونید تک تک گزینه هیدن رو براشون انتخاب کنید و در نهایت گزینه سیو سمت راست بالا رو بزنید
توجه داشته باشید که بعد از انجام این کار فرد میاد توی صفحتون ولی پستهاتونو نمیبینه بلکه فقط عکس بک گراند میاد
اینجاست که اگر فرندتون باهوش باشه میفهمه یا بلاکش کردین یا اگر این روش رو بلد باشه میفهمه اکانتشو بستین
اگر به شما پیام داد و شما جواب دادین یعنی اینکه میفهمه بلاک نیست و اگر روشی که الان بهتون توضیح دادمو بلد نباشه فکر خواهد کرد پست هاتون پاک شده... البته حواستون باشه شاید به یکی از فرندای مشترک شما و اون بیاد به پیج شما و ببینه که پست دارید اونوقته که به راز این قضیه پی ببره...
در آخر این نرم افزار های لاین و وایبر جز معتاد شدن انسان و گرفتن وقت ارزشمند هیچ چیز دیگری ندارد
ارزش یک کتاب که بگیری دستت صد برابر این گوشی های هوشمنده
گاهی زود دیر می شود..
از فرصت ها استفاده کنید
موفق و موید باشید
خدانگهدار

پاسخ
درادامه فراموش کردم بگم که بنده این تجربه رو در دوران جاهلیت ام داشتم و در حال حاظر هیچ پستی ندارم...
جز اینکه در وایبر تنها در 3 گروه دوتاش خانواده پدری و مادری و یکی هم دوستان مهندس عمران دانشگاهمون هستن
امیدوارم همه دوستان بتونن نهایت استفاده رو از گروه ببرن...
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تعویض قالب سایت mycivil omid_rch 7 3,219 1391/12/9 ، 08:52 عصر
آخرین ارسال: omid_rch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان