امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rotate autocad problam
سلام و درود سوال فنی داشتم اما چطوری بیان کنم تا متوجه بشین بزارین یک مثال بزنم
عکس زیر رو نگا کنید می بینید گاها با موبایل عکس سلفی میگیرید و سپس به کامپیوتر انتقال میدید ولی میبینید برعکس دیده میشه گزینه که مشخص کردم رو میزنید عکس کاملا نود درجه برمیگرده اما اتوکد به مشکل بر برخوردم میدونم با میرور باید انجام بدم اما دقیق و اونطوری که میخوام درنمیاد میام اف هشت رو میزنم که دقیق نود درجه برگرده فقط در راستای خودش میرور میکنه در حالی که من میخوام عمود میرور کنم میام زاویه نود تایپ میکنم بعد اینتر بازم تو راستای خودش میرور می کنه اف هشت رو برمیدارم میرور می کنم میرور میشه اما دقیق میرور نمیشه و خط ها کج و کوله در میاد
میخوام دقیق در بیاد ایا راهی هست ممنون

[تصویر:  9lcac1tdvh0hqsf1s.jpg]
پاسخ
سلام
از دستور AL استفاده کنید
یه خط با زاویه دلخواه رسم کنید (0 یا 90 درجه)
و با این دستور طبق فرمان خودش دو نقطه انتخاب و اینتر بزنید دقیق میشه
پاسخ
درود
سوال در مورد Rotate بود و توضیح در مورد Mirror ( آیینه کردن موضوع ها ) و تصویر پنجره ویندوز هم در مورد Rotate یا همون دَوَران یا چرخاندن تصویر.
برای چرخاندن یا دوران موضوع ها (حتی عکس) در اتوکد از دستور Rotate استفاده می کنیم. هر دو دستور جزء دستورهای ویرایشی بوده و تقریبا روش مشابهی در اجرا دارند با عملکردی متفاوت. هر دو دستور دارای زیرگزینه هایی می باشند که فعلا توضیح نمی دهم.
- دستور را با درج عبارت ro و فشردن اینتر اجرا می کنیم تا شکل نشانگر ماوس به صورت مربع انتخاب (PickBox) درآید.
- موضوع (یا موضوع ها) را در صفحه ترسیم انتخاب می کنیم و با فشردن کلید اینتر به عملیات انتخاب خاتمه می دهیم.
- روی گوشه ای از موضوع به عنوان محور دوران یا محور چرخش کلیک می کنیم.
- زاویه چرخش را درج کرده و اینتر. ( دقت کنید که پیش فرض اتوکد برای جهت مثبت دوران خلاف عقربه ساعت می باشد ) یعنی با درج عدد 90 و فشردن اینتر موضوع انتخاب شده به مقدار 90 درجه و در جهت خلاف عقربه ساعت حول نقطه کلیک شده میچرخد )
برای قرینه کردن یا ایجاد تصویر آیینه ای از موضوع ها از دستور Mirror استفاده می شود.
- دستور را با درج عبارت mi و فشردن اینتر اجرا می کنیم تا شکل نشانگر ماوس به صورت مربع انتخاب (PickBox) درآید.
- موضوع (یا موضوع ها) را در صفحه ترسیم انتخاب می کنیم و با فشردن کلید اینتر به عملیات انتخاب خاتمه می دهیم.
- با کلیک در دو نقطه (دو سر پاره خط فرضی) خط تقارن را به اتوکد معرفی می کنیم.
- با فشردن اینتر پاسخ منفی به سوال مبنی بر حذف موضوع اولیه می دهیم. اگر قصد داریم موضوع اولیه حذف شود می توان با درج حرف y و اینتر پاسخ مثبت به این سوال داد.
- با فشردن اینتر مجدد تصویر آیینه از موضوع دقیقا نسبت به خط تقارن معرفی شده ایجاد خواهد شد.
پاسخ
(1393/12/2 ، 02:21 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: سلام
از دستور AL استفاده کنید
یه خط با زاویه دلخواه رسم کنید (0 یا 90 درجه)
و با این دستور طبق فرمان خودش دو نقطه انتخاب و اینتر بزنید دقیق میشه
(1393/12/2 ، 02:21 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: کمی بیشتر توضیح میدین اخه نتونستم

پاسخ
(1393/12/2 ، 06:42 عصر)Lachinani نوشته است: درود
سوال در مورد Rotate بود و توضیح در مورد Mirror ( آیینه کردن موضوع ها ) و تصویر پنجره ویندوز هم در مورد Rotate یا همون دَوَران یا چرخاندن تصویر.
برای چرخاندن یا دوران موضوع ها (حتی عکس) در اتوکد از دستور Rotate استفاده می کنیم. هر دو دستور جزء دستورهای ویرایشی بوده و تقریبا روش مشابهی در اجرا دارند با عملکردی متفاوت. هر دو دستور دارای زیرگزینه هایی می باشند که فعلا توضیح نمی دهم.
- دستور را با درج عبارت ro و فشردن اینتر اجرا می کنیم تا شکل نشانگر ماوس به صورت مربع انتخاب (PickBox) درآید.
- روی گوشه ای از موضوع به عنوان محور دوران یا محور چرخش کلیک می کنیم.
- زاویه چرخش را درج کرده و اینتر. ( دقت کنید که پیش فرض اتوکد برای جهت مثبت دوران خلاف عقربه ساعت می باشد ) یعنی با درج عدد 90 و فشردن اینتر موضوع انتخاب شده به مقدار 90 درجه و در جهت خلاف عقربه ساعت حول نقطه کلیک شده میچرخد )
برای قرینه کردن یا ایجاد تصویر آیینه ای از موضوع ها از دستور Mirror استفاده می شود.
- دستور را با درج عبارت mi و فشردن اینتر اجرا می کنیم تا شکل نشانگر ماوس به صورت مربع انتخاب (PickBox) درآید.
- با کلیک در دو نقطه (دو سر پاره خط فرضی) خط تقارن را به اتوکد معرفی می کنیم.
- با فشردن اینتر پاسخ منفی به سوال مبنی بر حذف موضوع اولیه می دهیم. اگر قصد داریم موضوع اولیه حذف شود می توان با درج حرف y و اینتر پاسخ مثبت به این سوال داد.
- با فشردن اینتر مجدد تصویر آیینه از موضوع دقیقا نسبت به خط تقارن معرفی شده ایجاد خواهد شد.
(1393/12/2 ، 06:42 عصر)Lachinani نوشته است: دستور روتیت رو با موفقیت تونستم اجرا کنم و مشکلم حل شد ولی با میرور مشکل دارم با میرور و اف هشت فقط در راستای خودش میتونم میرور کنم چطوری میشه در راستای عمود و بدون استفاده از دستور روتیت با میرور اینکارو کرد

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  در خواست کمک (مشکل حذف نشدن autocad 2015) kozay 6 9,708 1394/3/22 ، 01:01 عصر
آخرین ارسال: آریانی
  چند سوال مقدماتی از autocad najafi_vahid 1 2,342 1393/5/20 ، 11:15 صبح
آخرین ارسال: //علی//
  AutoCAD 3d-Material //علی// 0 1,643 1393/5/19 ، 01:54 عصر
آخرین ارسال: //علی//
  عدم نصب autocad 2014 و ارور 2738 ailll 11 10,644 1393/2/28 ، 02:17 صبح
آخرین ارسال: علی خیرالهی
  درخواست منبع آموزشی برای AutoCAD Structural Detailing Ali Bayati 12 6,543 1392/11/30 ، 02:07 صبح
آخرین ارسال: زینب خوش کلام
  درخواست اموزش AutoCAD Architecture mohsen_1363 1 2,424 1392/9/29 ، 12:28 صبح
آخرین ارسال: araz136817
  منوها در AutoCAD 2014 ?? setareh26 10 6,638 1392/9/17 ، 10:53 عصر
آخرین ارسال: setareh26
  autocad structure detailing mortezaomidi 1 2,177 1392/3/8 ، 08:04 عصر
آخرین ارسال: mohsen_1363

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان