امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی که حتی با مراجعه به سازمان نظام مهندسی هم جواب نگرفتم...
سلام نصف شب عالی بخیر
چند تا سوال داشتم
1-من کاردانی ساختمان خوندم و کارشناسی عمران به عمران از طراحی و محاسبه و نظارت کدوم امتحان رو میتونم شرکت کنم؟
2-تو مدرکم زده مهندسی تکنولوژی عمران به عمران یعنی چی به نظر من یا باید مهندس عمران به عمران باشه یا تکنولوژی عمران به عمران
3-تو سال چند بار ازمون نظام مهندسی داریم و یک شخص همزمان میتونه چند تا امتحان بده ایا میتونه همزمان طراحی نظارت و اجرا رو باهم بده و هر سه تارو قبول شه ...
4-یکی از دوستام میگه برای شرکت تو ازمون نظام مهندسی باید 6 ماه از عضویتت تو نظام بگذره تا اجازه شرکت داشته باشی یکی دیگش شدیاد مخالفه میگه تا 3 سالت پر نشده نرو. عضو نظام نشو چون مجبوری بعد قبول شدن نزدیک 200تا 500تومن با نظام تصفیه کنی و به ضررته لطفا شفاف سازی کنید قضیه رو ...
5-نحوه محاسبه 3 سال چقدر است من از خیلی ها شنیدم به ازای کاردانی یک سال و به ازای کارشناسی 2 سال و جمعا میشه 3 سال که بعدش میشه امتحان نظام داد
بچه ها لطفا کاملا شفاف سازی کنید مرسی...
پاسخ
اگه میشه ج منم بدین
برای شرکت در آزمون با مدرک لیسانس باید 3 سال صبر کرد < حالا اگه ادامه تحصیل بدی و ارشد بخونی باید 2سال دیگه هم از مدرک ارشدت بگذره؟ ک جمعا دوسال ارشد بخونی و دو سال هم صبر کنی میشه 4 سال بعد مدرک کارشناسی؟
پاسخ
(1393/12/9 ، 09:52 صبح)ali badraghi نوشته است: اگه میشه ج منم بدین
برای شرکت در آزمون با مدرک لیسانس باید 3 سال صبر کرد < حالا اگه ادامه تحصیل بدی و ارشد بخونی باید 2سال دیگه هم از مدرک ارشدت بگذره؟ ک جمعا دوسال ارشد بخونی و دو سال هم صبر کنی میشه 4 سال بعد مدرک کارشناسی؟
سلام
بايد 3 سال از مدرك كارشناسي بگذرد. حال اگر ادامه تحصيل داده و مدرك ارشد بگيريد به عنوان جايزه يك سال از اين سه سال كم مي شود و مي شود دو سال. پس با ارشد بايد دو سال از زمان كارشناسي شما بگذرد. فرضا شما سال 90 كارشناسي و سال 92 ارشد (يكي از گرايش هاي عمران) بگيريد همان سال 92 مي توانيد در آزمون شركت كرده و پروانه بگيريد.
موفق باشيد.

حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
(1393/12/9 ، 02:44 صبح)لودویش میس ون در روهه نوشته است:
سلام نصف شب عالی بخیر
چند تا سوال داشتم
1-من کاردانی ساختمان خوندم و کارشناسی عمران به عمران از طراحی و محاسبه و نظارت کدوم امتحان رو میتونم شرکت کنم؟
2-تو مدرکم زده مهندسی تکنولوژی عمران به عمران یعنی چی به نظر من یا باید مهندس عمران به عمران باشه یا تکنولوژی عمران به عمران
3-تو سال چند بار ازمون نظام مهندسی داریم و یک شخص همزمان میتونه چند تا امتحان بده ایا میتونه همزمان طراحی نظارت و اجرا رو باهم بده و هر سه تارو قبول شه ...
4-یکی از دوستام میگه برای شرکت تو ازمون نظام مهندسی باید 6 ماه از عضویتت تو نظام بگذره تا اجازه شرکت داشته باشی یکی دیگش شدیاد مخالفه میگه تا 3 سالت پر نشده نرو. عضو نظام نشو چون مجبوری بعد قبول شدن نزدیک 200تا 500تومن با نظام تصفیه کنی و به ضررته لطفا شفاف سازی کنید قضیه رو ...
5-نحوه محاسبه 3 سال چقدر است من از خیلی ها شنیدم به ازای کاردانی یک سال و به ازای کارشناسی 2 سال و جمعا میشه 3 سال که بعدش میشه امتحان نظام داد
بچه ها لطفا کاملا شفاف سازی کنید مرسی...
سلام
تمام سوالات شما در تايپيك زير جواب داده شده است.
http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%B...8%B3%DB%8C
موفق باشيد.

حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی جهت انتخاب دوره اموزش پایه 3 نظام مهندسی (عمران-نظارت-اجرا) face_2_faces 0 614 1400/9/4 ، 03:03 عصر
آخرین ارسال: face_2_faces
  مهندسی عمران در کانادا صدای سنجش 0 1,193 1397/5/12 ، 06:24 عصر
آخرین ارسال: صدای سنجش
  گروه تلگرامی آگهی استخدامی مهندسی عمران و معماری mirmohsen 4 2,184 1396/8/28 ، 08:38 عصر
آخرین ارسال: mirmohsen
  دفاتر فنی مهندسی فروزان 1 1,523 1395/7/1 ، 02:37 عصر
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  عضویت در سازمان نظام مهندسی top10 4 2,282 1395/6/7 ، 05:05 عصر
آخرین ارسال: fardinf
  سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری hsn.monfared 0 1,587 1395/5/15 ، 01:11 عصر
آخرین ارسال: hsn.monfared
  مقایسه درآمد رشته های مهندسی عمران از دید دانشگاه سنگاپور فرشاد امن خانی 1 1,990 1394/12/24 ، 03:01 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
Rainbow نمونه سوال آزمون نظام فنی روستایی siamak takabi 2 2,763 1394/10/30 ، 08:55 عصر
آخرین ارسال: fsh
  نوآور ناشر تخصصی کتابهای نظام مهندسی فرشاد امن خانی 0 3,359 1394/10/6 ، 11:09 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دستورالعمل حل مشکلات در سازمان (طنز) فرشاد امن خانی 0 1,319 1394/7/30 ، 03:49 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان