امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک بزرگ سوالات آزاد
(1394/1/8 ، 12:26 صبح)صفرکیلومتر نوشته است: سلام
رعد وبرق بخاطر اختلاف پتانسیل بزرگی هست که بین زمین وابرهای باردار انجام می شود.لقاح مال گیاهان هست نه ابرها.
فکر می کنم برف زمانی می بارد که سرمای شدید باعث یخ زدن رطوبت موجود در لایه های پایین اتمسقر شده وقطران سنگین شده وروی زمین می افتند.در این حالت اختلاف بار زیادی بین ابر وزمین وجود ندارد که منجر به تخلیه ولتاژ شود.باریدن باران وبرف دوپدیده فیزیک متفاوت هست وضرورتی ندارد فرآیندش مشابه هم باشد.
در مورد LCD موبایل شما هم من پرسیدم گفتند اگر موبایل خاموش را با سشوار حرارت دهی واز بین نرود HCD صدمه دیده.
سلام
دوست عزیز لقاح هم برای گیاهان هست هم ابر ها . شما برو توی قرآن خدا لقاح رو برای ابر و گیاهان با هم بکار برده. اینکه باد باعث لقاح ابر ها میشه و ابرها جمع میشن و باران صورت میگیره.
وَ أَرْسَلْنَا الرِّياحَ لَواقِحَ فَأَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً فَأَسْقَيْناكُمُوهُ وَ ما أَنْتُمْ لَهُ بِخازِنينَO
حجر/22: «و باد [ها] را بارور کننده(ی ابرها و گیاهان) فرستادیم؛ و از آسمان آبی فرو فرستادیم و شما را با آن سیراب ساختیم؛ در حالی که شما ذخیره‌ساز آن نیستید
حالا شما بازم تحقیق کن در رابطه با لقاح ابر ها . توی نت هم میتونید در این مورد تحقیق داشته باشید.در مورد سوال دوستمونم که میگه چرا در حین باریدن لقاح صورت نمیگیره باید بگم که همه چی یک نظام هماهنگ داره. اینکه شما بخوایین در حین باریدن هم عمل لقاح ابرها رو شاهد باشید یعنی شما میخوایید که نظام هماهنگ به هم بریزه. خب اول خدا اومده به وسیله باد ابرها رو جمع کرده بعد این ابرها رو در هم فشرده کرده که در رعدو برق به وجود میاد و ما شاهد اون صدای مهیب هستیم. و بعد بارش شروع میشه و خدا زمین رو به وسیله آب سیراب میکنه .قطعا ما نمیتونیم شاهد بر هم خوردن نظام هستی باشیم
هیچی
پاسخ
(1394/1/8 ، 12:03 صبح)nikoo013 نوشته است: پس چرا موقع بارش برف این لقاح صورت نمی گیره سوال اصلی من اینه ؟

سوال 2- بچه ها یعنی هیچ کی اشنایی موبایلی نداره تو نزدیک 10 تا سایت تخصصی تعمییر موبایل مطرح کردم دریغ از یک جواب بازم مای سیویل بخدا...
اون لکه ای هم که توی ال سی دی گوشیتون به وجود اومده بخاطرنفوذ مقدار کمی آب یا بخار به داخل ال سی دی گوشیتون هست که باعث شده رنگدانه ال سی دی توی اون قسمت به هم بخوره. یعنی عملا ال سی دی گوشیتون خراب شده و نیاز به تعمییر داره . برید به یک مغازه تعمییرات گوشی مراجعه کنید دقیقا اونم میگه که آب به داخل ال سی دی نفوذ کرده و باعث به هم خوردن رنگ دانه ال سی دی شده. وقتی که روشن میکنید چون نور صفحه زیاد میشه اثر لکه آب به چشم نمیاد اما وقتی خاموش میشه یا صفحه تاریک میشه کاملا نشون میده اثر آب یا بخار رو. ال سی دی نیاز به تعمییر داره
هیچی
پاسخ
(1394/1/8 ، 12:11 عصر)ehsan021 نوشته است:
رعد وبرق بخاطر اختلاف پتانسیل بزرگی هست که بین زمین وابرهای باردار انجام می شود.لقاح مال گیاهان هست نه ابرها.
فکر می کنم برف زمانی می بارد که سرمای شدید باعث یخ زدن رطوبت موجود در لایه های پایین اتمسقر شده وقطران سنگین شده وروی زمین می افتند.در این حالت اختلاف بار زیادی بین ابر وزمین وجود ندارد که منجر به تخلیه ولتاژ شود.باریدن باران وبرف دوپدیده فیزیک متفاوت هست وضرورتی ندارد فرآیندش مشابه هم باشد.
در مورد LCD موبایل شما هم من پرسیدم گفتند اگر موبایل خاموش را با سشوار حرارت دهی واز بین نرود HCD صدمه دیده.
سلام
دوست عزیز لقاح هم برای گیاهان هست هم ابر ها . شما برو توی قرآن خدا لقاح رو برای ابر و گیاهان با هم بکار برده. اینکه باد باعث لقاح ابر ها میشه و ابرها جمع میشن و باران صورت میگیره.
وَ أَرْسَلْنَا الرِّياحَ لَواقِحَ فَأَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً فَأَسْقَيْناكُمُوهُ وَ ما أَنْتُمْ لَهُ بِخازِنينَO
حجر/22: «و باد [ها] را بارور کننده(ی ابرها و گیاهان) فرستادیم؛ و از آسمان آبی فرو فرستادیم و شما را با آن سیراب ساختیم؛ در حالی که شما ذخیره‌ساز آن نیستید
حالا شما بازم تحقیق کن در رابطه با لقاح ابر ها . توی نت هم میتونید در این مورد تحقیق داشته باشید.در مورد سوال دوستمونم که میگه چرا در حین باریدن لقاح صورت نمیگیره باید بگم که همه چی یک نظام هماهنگ داره. اینکه شما بخوایین در حین باریدن هم عمل لقاح ابرها رو شاهد باشید یعنی شما میخوایید که نظام هماهنگ به هم بریزه. خب اول خدا اومده به وسیله باد ابرها رو جمع کرده بعد این ابرها رو در هم فشرده کرده که در رعدو برق به وجود میاد و ما شاهد اون صدای مهیب هستیم. و بعد بارش شروع میشه و خدا زمین رو به وسیله آب سیراب میکنه .قطعا ما نمیتونیم شاهد بر هم
خوردن نظام هستی باشیمدسلام

سلام
دوست من کمی به کلمات عربی آیه شریفه توجه کنید حرفی از ابر وگیاهان نیامده.تفسیر مترجم بوده که داخل پرانتز ابر وگیاهان را آورده.البته باد با تجمیع ابرها وفشرده کردن آنها باعث

افزایش بار ابرها وبالا رفتن اختلاف پتانسیل آنها با زمین وایجاد تخلیه الکتریکی سنگین بنام برق می شود.صدای این شوک سنگین هم که رعد نام دارد باعث ضربه خوردن به قطرات آب داخل ابرها وچسبیدن آنها بهم ودرشت وسنگین شدن و.

وفروریختن آنها بصورت باران می شود

عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
پاسخ
(1394/1/8 ، 01:38 عصر)صفرکیلومتر نوشته است:
(1394/1/8 ، 12:11 عصر)ehsan021 نوشته است:
سلام
حالا شما بازم تحقیق کن در رابطه با لقاح ابر ها . توی نت هم میتونید در این مورد تحقیق داشته باشید.در مورد سوال دوستمونم که میگه چرا در حین باریدن لقاح صورت نمیگیره باید بگم که همه چی یک نظام هماهنگ داره. اینکه شما بخوایین در حین باریدن هم عمل لقاح ابرها رو شاهد باشید یعنی شما میخوایید که نظام هماهنگ به هم بریزه. خب اول خدا اومده به وسیله باد ابرها رو جمع کرده بعد این ابرها رو در هم فشرده کرده که در رعدو برق به وجود میاد و ما شاهد اون صدای مهیب هستیم. و بعد بارش شروع میشه و خدا زمین رو به وسیله آب سیراب میکنه .قطعا ما نمیتونیم شاهد بر هم
خوردن نظام هستی باشیمدسلام

سلام
دوست من کمی به کلمات عربی آیه شریفه توجه کنید حرفی از ابر وگیاهان نیامده.تفسیر مترجم بوده که داخل پرانتز ابر وگیاهان را آورده.البته باد با تجمیع ابرها وفشرده کردن آنها باعث

افزایش بار ابرها وبالا رفتن اختلاف پتانسیل آنها با زمین وایجاد تخلیه الکتریکی سنگین بنام برق می شود.صدای این شوک سنگین هم که رعد نام دارد باعث ضربه خوردن به قطرات آب داخل ابرها وچسبیدن آنها بهم ودرشت وسنگین شدن و.

وفروریختن آنها بصورت باران می شود
سلام
بله در این متن کوتاه از آیه شریفه حرفی از گیاه و ابر نشده اما شما توجه کنید مفسر با توجه به مفهموم کلی سوره شریفه حجر اینگونه تفسیر کرده که لقاح در ابر ها و گیاهان هست . که به وسیله باد در ابر ها این عمل بوجود میاد که شما در همین متن کوتاه الرِّياحَ لَواقِحَ
میبینید باد باعث ایجاد این عمل در السَّماءِ ماءً می شود یعنی از آسمان آب را برای ما فرو فرستاد . پس مفسر آیه شریفه به درستی ابر رو در این آیه تفسیر کرده

هیچی
پاسخ
سلام
من یک سوال دارم از اونایی که نوشتن باید موفق شویم و حتی تاپیکی رو هم اختصاص داده ان من اینجا این سوال رو نوشتم که یه وقت تو اون تاپیک حاشیه ای ایجاد نشه خلاصه :

آیا چیزهایی که توی این تاپیک [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) رو خودتون هم انجام دادید آیا خودتون نتیجه ای گرفته این اگه گرفتین و و اقعا بار عملی داره اون چیزی رو بگین و بنویسین که واقعا خودتون ازش نتیجه گرفتین و الا حرف زدن خیلی آسون هست من هم می تونم خیلی راحت بشینم پشت سیستم و زبان به کلام باز کنم و هر چی بخواهم بگم این که کاری نداره دوستان به حرف نیست به عمل هست بنده تا الان همه این کارها رو کردم و تا الان به این جا رسیدم ینی یک لیسانسه ای با معدل بالا که بدلیل وضعیت تقریبا نتوسط مالی و همچنین نداشتن پارتی مجبورم کار آزاد کنم و عملا مدرکم رو هم نمی دونم کجا گذاشتم و خبر ازش ندارم اکنون شما توی این تاپیک چیزهایی نوشتین که به نظرم اصلا و ابدا بار عملی توی کشور ما نداره من اصلا هر چی فکر میکنم می بینم اینایی که نوشتین همه اش نوشته است و بس هیچ بدردی نمی خوره کشوری که طوری شده که تنها پولداران و کسانی که وضعیت مالی درستی دارن می تونن برای خودشون کار راه بندازن و با سرمایه ای که از پولداریشون دارن می تونن کاری برای خودشون راه اندازی کنن و سود ببرن و مایی که چشممون به آسمون و به خداست نمی دونم تا کی باید منتظر باشیم از این آسمون بارون رحمت خدا بباره و هیچ کسی رو هم نداریم خلاصه مطلب اینه که اینها همه درست ولی الان کشور طوریه که هر کی پارتی داره برده است و هر کی نداره مثل امثال من باید کارای آزاد کنه و اصلا هر چی خونده ارو بزاره کنار و از صفر شروع کنه و این ها است که تاسف باره برای قشری که نمی دونن و وقتی متوجه می شن که عمرشون تلف شده و آخرش با یه مدرک فکستنی می مونن و نه کاری نه باری الان شما باید این رو بگین توی این تاپیک که چطوری یک نفر از هیچی به همه چی برسه نه که تلاش کنیم و فلان کنیم و بهمان کنیم بله منم اگه پارتی داشتم و نمی دونم بابام پول و سرمایه ام رو فراهم می کرد اینقدر تلاش می کردن که نگو الان می بایستی منم سرمایه دار بودم و تو بورس سهام داشتم خخخخخ شما باید این رو بگی اونجا که چطوری می شه مثلا با 100 هزار تومن چطوری به یه اشتغال سود آور رسید بله این هست اونی که باید بهش توجه بشه من دیگه حرفی ندارم .
یا علی مدد
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
(1394/1/3 ، 02:02 صبح)nikoo013 نوشته است:
سلام و نصف شبتون بخیر ساعت یک و خورده ای نصف شبه و اینجاهم انجمن مای سیویل راستش گاها یک سری سوالاتی واسه ادم پیش میاد که برای پیدا کردن جوابش مجبوریم خیلی از انجمن های دیگر غیر مرتبط رو بگردیم یا به خیلی از روم های چت سر بزنیم و درگیر یه سری چیزهای دیگه بشیم و کلا به جواب نرسیم و گاها لازمه تو یک جا یک تاپیکی باشه که یک سری ادم با شخصیت تو اون انجمن باشن تا به سوالات ما به جواب بدن و کمک حال هم باشیم وهدف این تاپیک هم دقیقا همینه
اگه همکاری کنید این تاپیک میتونه خیلی تاپیک بزرگی بشه و عرض کنم میتونیم جواب خیلی از سوالاتمون رو اینجا بگیریم حتی سوالاتی که از بچگی تا الان تو زهنمون موندن
البته برای اینکه تاپیک زیاد به حاشیه کشیده لطفا موارد زیر رو رعایت کنید
قانون اول:لطفا اسپم ارسال نکنید و فقط جوابتون راجب سوال باشه وهیچ
قانون دوم:اگر سوال غیر عمرانی دارین همینجا مطرح کنید و از باز کردن تاپیک جدا در متفرقه خودداری کنید هدف از این کار جمع کردن سوالات متفرفه در یک تاپیک برای جوابگوی زودتر به ان است
قانون سوم:مهربون باشین و این مهربونی تون رو به همه انتقال بدین موفق باشین

سوال اول :من یک سوال از بچگی ذهنم رو درگیر کرده و بار ها از معلمون پرسیدم ولی جوری پیچوندن جواب ندادن چرا موقع باریدن برف رعد و برق نمیزنه نگین بخاطر الکترون منفی مثبته که ...

سوال دوم:امروز داشت نم نم بارون میومد رفته بودیم بیرون من با کوشیم زیر نم نم بارون نزدیک 30 تا عکس گرفتم ولی فکر نکنم اب رفته باشه تو گوشی امدم تو خونه یک لحظه متوجه شدم یه لکه کوچیک کم رنگ بنفنش رنگ افتاده رو صفحه گالاکسیم که اصلا دیده نمیشه فقط وقتی بکگراندگوشی سیاه میشه دیده میشه خلاصه خیلی ناراحت شدم منم ترسیدم از اب باشه گوشی رو گذاشتم تو برنج میخوام یک هفته دیگه دربیارم بنظرتون اب رفته تو گوشی ایا تا به حال براتون اتفاق افتاده تو هیچ انجمنی تو هیچ جای ندیدم که کسی بگه لکه بنفش بیوفته رو صفحه ال سی دیش اصولا بیوفته لکه سیاه میوفته بعدش لکه بزرگ میشه ال سی دی میسوزه
یک درخواست از مهندسین دارم متاسفانه من ودوستام اشنای موبایلی نداریم میتونین از دوستاتون که مغازه موبایلی دارن بپرسین چرا لکه بنفش افتاده رو صفحه ال سی دی خیلی ممنون میشم
سلام.درباره سوال دومتون اینکه احتمالا باطری گوشیتون خراب شده و باد کرده که فشار به صفحه ال سی دی گوشیتون آورده
پاسخ
(1394/5/28 ، 01:17 عصر)omid_rch نوشته است: سلام
من یک سوال دارم از اونایی که نوشتن باید موفق شویم و حتی تاپیکی رو هم اختصاص داده ان من اینجا این سوال رو نوشتم که یه وقت تو اون تاپیک حاشیه ای ایجاد نشه خلاصه :

آیا چیزهایی که توی این تاپیک [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) رو خودتون هم انجام دادید آیا خودتون نتیجه ای گرفته این اگه گرفتین و و اقعا بار عملی داره اون چیزی رو بگین و بنویسین که واقعا خودتون ازش نتیجه گرفتین و الا حرف زدن خیلی آسون هست من هم می تونم خیلی راحت بشینم پشت سیستم و زبان به کلام باز کنم و هر چی بخواهم بگم این که کاری نداره دوستان به حرف نیست به عمل هست بنده تا الان همه این کارها رو کردم و تا الان به این جا رسیدم ینی یک لیسانسه ای با معدل بالا که بدلیل وضعیت تقریبا نتوسط مالی و همچنین نداشتن پارتی مجبورم کار آزاد کنم و عملا مدرکم رو هم نمی دونم کجا گذاشتم و خبر ازش ندارم اکنون شما توی این تاپیک چیزهایی نوشتین که به نظرم اصلا و ابدا بار عملی توی کشور ما نداره من اصلا هر چی فکر میکنم می بینم اینایی که نوشتین همه اش نوشته است و بس هیچ بدردی نمی خوره کشوری که طوری شده که تنها پولداران و کسانی که وضعیت مالی درستی دارن می تونن برای خودشون کار راه بندازن و با سرمایه ای که از پولداریشون دارن می تونن کاری برای خودشون راه اندازی کنن و سود ببرن و مایی که چشممون به آسمون و به خداست نمی دونم تا کی باید منتظر باشیم از این آسمون بارون رحمت خدا بباره و هیچ کسی رو هم نداریم خلاصه مطلب اینه که اینها همه درست ولی الان کشور طوریه که هر کی پارتی داره برده است و هر کی نداره مثل امثال من باید کارای آزاد کنه و اصلا هر چی خونده ارو بزاره کنار و از صفر شروع کنه و این ها است که تاسف باره برای قشری که نمی دونن و وقتی متوجه می شن که عمرشون تلف شده و آخرش با یه مدرک فکستنی می مونن و نه کاری نه باری الان شما باید این رو بگین توی این تاپیک که چطوری یک نفر از هیچی به همه چی برسه نه که تلاش کنیم و فلان کنیم و بهمان کنیم بله منم اگه پارتی داشتم و نمی دونم بابام پول و سرمایه ام رو فراهم می کرد اینقدر تلاش می کردن که نگو الان می بایستی منم سرمایه دار بودم و تو بورس سهام داشتم خخخخخ شما باید این رو بگی اونجا که چطوری می شه مثلا با 100 هزار تومن چطوری به یه اشتغال سود آور رسید بله این هست اونی که باید بهش توجه بشه من دیگه حرفی ندارم .
یا علی مدد
سلام کسی نوشته تنها راه برای رسین به موفقیت تلاش کردن است بله درسته تلاش کردن مهم هست بله منم تلاش می کنم شمام تلاش می کنی اونم تلاش میک نه همه تلاش می کنن اما تلاش من کجا و تلاش شما کجا فرقش زمین است تا به آسمان

تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آقا هر چی فکر می کنم این تاپیک های فیک توی سایت چکار می کنند به هیچ نتیجه ای نمی رسم mehrazsarafraz14 2 1,066 1398/1/19 ، 05:03 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  بزرگ ترین کامیون های دنیا (عکس+مشخصات) فرشاد امن خانی 3 2,668 1395/8/26 ، 10:37 عصر
آخرین ارسال: MohammadQ
  کمک برای حل سوالات اسخخدامی شهرداری سال 92 salimpoor 3 1,800 1394/10/14 ، 12:41 صبح
آخرین ارسال: ailll
  سوالات اجرایی درباره زلزله؟ sajadmn2010 1 1,788 1394/7/21 ، 07:04 عصر
آخرین ارسال: engineer2014
  تاپیک سوالات آزمونهای استخدامی مهندس رضا 1 1,420 1394/1/26 ، 08:11 صبح
آخرین ارسال: مهندس رضا
  تاپیک تازه وارد ها به دنیای عمران mehdi_hashtrod 7 3,544 1394/1/3 ، 02:33 عصر
آخرین ارسال: mohsenmas
  تاپیک جامع برای اعلام استخدامی های دولتی و غیردولتی سال 93 زیبا یگانه 8 3,550 1394/1/3 ، 10:04 صبح
آخرین ارسال: mohsenmas
  ^_^بحث آزاد مای سیویل^_^ کلاه قرمزی 34 13,267 1393/8/15 ، 12:19 عصر
آخرین ارسال: کلاه قرمزی
  دانلود نمونه سوالات عمومی جهت آزمون استخدامی فرشاد امن خانی 0 1,534 1393/6/17 ، 08:30 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  نگاهی به ورزشگاه های بزرگ و زیبا جام جهانی 2022 قطر فرشاد امن خانی 0 1,599 1393/5/22 ، 07:08 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان