امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای مراحل انجام بارگذاری براساس مبحث6جدید
سلام به دوستان عزیز
من این ترم پروژه فولاد و بتن دارم ولی از بارگذاری هیچی نمیدونم تقریبا مخصوصا اینکه مبحث 6 تغییر کرده(مخصوصا محاسبه بار زنده و سیل و...)،اگه کسی از دوستان بتونه یه نمونه پروژه بارگذاری بر اساس مبحث جدید در اختیارم بذاره یا مراحل گام به گام بارگذاری رو بهم بگه خیلی ممنون میشم.
چند تا سوال هم دارم
اول اینکه بارگذاری پروژه فولاد و بتن مثل همه؟من هر دو پروژه م یک پلان هستش سیستم قاب خمشی یک جهت و جهت دیگه دیوار برشی،سقف تیرچه بلوک سفالی،شهر و نوع خاک و...همه یکسان!
بار معادل تیغه بندی فقط برای طبقات در نظر گرفته میشه یا برای بام هم هست؟و اینکه مساحت خالص پلان یعنی بدون باکس پله و ... رو باید در نظر گرفت؟برای مساحت بام هم همین طوره؟من محاسبه کردم کمتر از 100 شد که 100 در نظر گرفتم ،خب حالا باید این مقدار رو به وزن سقف بدم یا اینکه بار زنده ست؟آخه یه جا خوندم تو نرم افزار این بار 100%اعمال میشه برخلاف بارهای زنده دیگه!
برای بار مرده هر مصالحی رو متناسب با نوع سقفمون و...در نظر بگیریم اشکالی نداره؟فایل های بارگذاری یکم متفاوتند با هم...
خیلی ممنون از راهنماییتون
پاسخ
منم خودم این ترم پروژه دارم .
فقط اونایی که مطمئنم بهتون میگم
بار تیغه بندی فقط برای طبقات هست چون روی بام دیوار جدا کننده ایی وجود نداره .
اگر بار تیغه ها 100 شده طبق ایین نامه باید بار زنده در نظر بگیریش مگر اینکه باز زنده ی گسترده ی طبقاتت بیشتر از 400 باشه !
نرم افزار ایتبز همچین کاری نمیکنه مگر خودتون تعریف کنید براش
مصالح استفاده شده اگر دستت خودتونه که بهتره سبک ترین مصالح رو استفاده کنید تا هم وزن ساختمان کم بشه و هم دیوار های برشی بهتر جوابگو نیرو های جانبی بشن !
در ضمن در ساختمان فولادی که دیوار برشی نمیزنند باید از مهاربند برای مهار نیروی جانبی استفاده کنی
پاسخ
(1394/1/3 ، 09:05 عصر)farzad4m نوشته است: منم خودم این ترم پروژه دارم .
فقط اونایی که مطمئنم بهتون میگم
بار تیغه بندی فقط برای طبقات هست چون روی بام دیوار جدا کننده ایی وجود نداره .
اگر بار تیغه ها 100 شده طبق ایین نامه باید بار زنده در نظر بگیریش مگر اینکه باز زنده ی گسترده ی طبقاتت بیشتر از 400 باشه !
نرم افزار ایتبز همچین کاری نمیکنه مگر خودتون تعریف کنید براش
مصالح استفاده شده اگر دستت خودتونه که بهتره سبک ترین مصالح رو استفاده کنید تا هم وزن ساختمان کم بشه و هم دیوار های برشی بهتر جوابگو نیرو های جانبی بشن !
در ضمن در ساختمان فولادی که دیوار برشی نمیزنند باید از مهاربند برای مهار نیروی جانبی استفاده کنی
ممنون از راهنماییتون...
ولی اگر اینجوری که شما میگین باشه،خب با توجه به اینکه تو مبحث جدید بار زنده پذیرایی رو 500 در نظر گرفته و بار اتاق هاو...200 اینجا باید چیکار کرد؟
و اینکه امکان زدن دیوار برشی در سازه های فلزی وجود داره جدیدا(صورت پروژه منم گفته دیوار برشی و قاب خمشی)
پاسخ
بهتون پیشنهاد میکنم این فایل رو دانلود کنید نمونه ی بارگذاری با جدید ترین ایین نامه هاست
http://s1.icivil.ir/dlserver/civil93/11/....ir%5D.rar
پاسخ
(1394/1/3 ، 10:53 عصر)farzad4m نوشته است: بهتون پیشنهاد میکنم این فایل رو دانلود کنید نمونه ی بارگذاری با جدید ترین ایین نامه هاست

سلام
لینک دانلود باز نمیشه
فقط پلان معماری رو دارم متاسفانه که تقریبا کامله ستون گذاری و...
صورت پروژه ام برای هر دو پروژه م اینه:
ساختمان 5 سقف
سیستم باربر جانبی:قاب خمشی متوسط در جهتX و دیوار برشی در جهتY
سقف تیرچه بلوک با بلوک سفالی
خاک نوع2-مشهد
چون استاد راهنما م برای هر دو پروژه یکیه،پلان و صورت پروژه برای هر دو یکسانه!
پیام خصوصی شما غیر فعال بود!
پاسخ
(1394/1/3 ، 10:53 عصر)farzad4m نوشته است: بهتون پیشنهاد میکنم این فایل رو دانلود کنید نمونه ی بارگذاری با جدید ترین ایین نامه هاست

لینک باز شد سپاسگذار...

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال در مورد بارگذاری زنده در مبحث ششم ویرایش 1392 ؟ One 21 16,467 1397/4/25 ، 02:45 صبح
آخرین ارسال: hamid021
  روسازی بام را با چه مصالحی انجام می دهند ؟ takh 5 2,881 1396/4/13 ، 09:31 صبح
آخرین ارسال: acsan
  وزن مخصوص یونولیت و پلی استال برای بارگذاری a.kh.civil.eng 9 22,186 1394/8/14 ، 11:17 صبح
آخرین ارسال: sajadshabanimehr
  نحوه ی بارگذاری در چشمه های مثلثی علی بهنیا 0 2,478 1394/1/21 ، 11:51 عصر
آخرین ارسال: علی بهنیا
  نحوه بارگذاری تیرهای مورب اکبر حقیقی 2 5,527 1394/1/19 ، 12:46 صبح
آخرین ارسال: miladezati
  بارگذاری قاب 2 بعدی sojoudi 3 5,610 1393/8/26 ، 10:41 صبح
آخرین ارسال: hojat70
  نحوه محاسبه بار پله ی گرد برای ساختمان دوبلکس و نحوه بارگذار eaglesweem 16 15,963 1393/7/7 ، 04:21 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
Sad زاویه راه پله رو چطوری بدست بیارم؟؟ میشه برای راه پله سقف تعریف نکنم؟ m.m0068 7 5,380 1393/6/13 ، 08:24 عصر
  بارگذاری تیرهای عمود بر جهت تیر ریزی Nassim21 4 3,648 1393/5/6 ، 01:51 صبح
آخرین ارسال: pedramz
  نحوه ی بارگذاری سقف ها،دیوار ها و خرپا ها a.kh.civil.eng 28 22,753 1393/5/2 ، 05:37 عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان