موضوعها: 28
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
یک ساختمان بتنی داریم که یک قسکت ان زیرزمین دارد که حدود 3.5 متر اختلاف ارتفاع ایجاد میگردد در فنداسیون.لطفا در مورد نحوه وصل شدن فنداسیون ها به یکدیگر توضیح دهید.مهندسین عزیز لطفا کسی دتایل اجرای یا نحوه مدل کردن در سیف را انجام داده.نیاز فوری به همکاری دوستان دارم
موضوعها: 19
اعتبار:
0
سپاس ها 3
سپاس شده 4 بار در 0 ارسال
دو قسمت رو جداگانه مدل کن . درجهت اطمينان هم هست
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
اولا در این موارد اختلاف سطح در شالوده خروجی های ایتبس خیلی محکم و مطمئن نیستند. ولی در مورد مدلسازی نخست در ایتبس دو تراز مثلا base1 , base 2 برای دو تا کف تعریف میکنیم.سپس هرکدام از این دو را تک تک به سیف انتقال میدهیم و در سیف هرکدام را مجزا طراحی میکنیم. اما در حد فاصل میان این دو تراز در شالوده بهتر است از یک دیوار حائل بتن آرمه استفاده شود تا ضریب ایمنی طراحی بالاتر رود.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام تشکر اقا اگر هر سازه را جداگانه مدل کرد ستونها فضای زیادی را اشغال میکنند با توجه به بتنی بودن سازه.
مهندس چطور تک تک از ایتبز به سیف انتقال بدم.. میشه توضیح بدید باید چکار کنم در ایتبز که تک تکانتقال داده شود؟؟؟؟
دیوار حایل باید کاملا فنذاسیون بالا و پایین را بهم وصل کند؟؟؟؟
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
برنامه سیف قابلیت طراحی پی هایی که دارای اختلاف تراز هستند رو نداره
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام.مهندس یک سازه که در ایتبز دارای دو تراز base میباشد را چطور باید نیروهای مورد نیاز را برای سیف برداشت کنم؟؟؟/اخه شنیدم ایتبز این سازه را که دارای 2 تراز بیس است را دقیق اکسپورد نمیکنه؟؟؟
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
ایتبس فقط یه تراز رئ میتونه نیروهاشو به سیف انتقال بده ( یک تراز مثلا تراز یکی از پی ها ) و نمیتونه دو تراز رو انتقال بده
از طرفی هم سیف نمیتونه پی دارای اختلاف تراز رو مدلسازی و طراحی کنه