ارسالها: 262
موضوعها: 43
تاریخ عضویت: بهم 1392
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
مصرف مواد پوزولانی در بتن میتواند یک یا چند خاصیت مشروح زیر باشد:
کاهش میزان مصرف سیمان
کاهش سرعت و میزان حرارت حاصل از فرایند آبگیری سیمان
بهبود کارآیی بتن
افزایش مقاومت بتن در پایان ۲۸ روز
افزایش پایایی بتن از طریق کاهش نفوذپذیری
صرفه اقتصادی
بالابردن مقاومت در برابر حمله اسیدها و قلیایی سنگدانهها
جلوگیری از ترک خوردن سطحی گسترده بتن
کاهش بتن ریزی
ارسالها: 262
موضوعها: 43
تاریخ عضویت: بهم 1392
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
معايب
ـ عمده عيب اين سيمان ها رشد مقاومت كم در سنين اوليه و افزايش زمان قالب برداري و دستيابي به مقاومت مطلوب است. هم چنين افزايش زمان عمل آوري ممكن است عيب تلقي شود ولي بايد دانست اهميت و حساسيت نوع عمل آوري در اين سيمان ها (به ويژه با پوزولان زياد) كمتر خواهد بود كه خود يك مزيت عمده براي ساخت و سازهاي كشور ما تلقي مي شود.
ـ گاه جمع شدگي و ترك خوردگي اوليه در اين بتن ها ممكن است بيشتر باشد كه بايد بدان توجه كرد. مصرف اين سيمان ها براي بتن ريزي در هواي سرد چندان مطلوب نيست هر چند در شرايط بهره برداري در مناطق سرد بسيار مفيد خواهند بود.
ارسالها: 905
موضوعها: 83
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
سلام
باتوجه به محسنات فوق که شمردید و کاملا صحیح نیز می باشد، در سازه های معمولی ساختمانی به علت هزینه بیشتر ایجابی در بچینگ پلانت کمتر استفاده می گردد و بیشتر طرح اختلاط براساس سیمان پرتلند می باشد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.