امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل حل نشدنی Etabs (هرکس راه حل بده مژدگونی میدم شخصا)
Sad 
سلام به همه مهندسین.
دوستان مشکل بزرگی که با ورژن 9.7.0 یا 9.7.4 دارم اینه که ترکیب بارهای پیشفرض نرم افزار با عنوان DSTLS همیشه وارد طراحی میشن و اتفاقا بحرانی میشن
درحالی که من میخوام از ترکیب بارای خودم مطابق مبحث 6 استفاده کنم ولی هرچقدر این ترکیبات پیشفرض رو پاک میکنم Delete میکنم باز مثه ویروس میان
کسی میتونه کمکم کنه ؟؟!
پاسخ
سلام
شما برای حذف این ترکیب بارها بایستی سه کار انجام دهید که فقط کار سوم را انجام می دهید و به نتیجه نمی رسید.
1-ساخت یک ترکیب بار با اسمی بغیر از اسامی ترکیب بارهای پیشفرض نرم افزار
2-اضافه کردن ترکیب بار ساخته شده به قسمت ترکیب بارهای طراحی و کنترل خیز در منوی design و از قسمت نوع طراحی بتنی یا فلزی و سپس حذف ترکیب بارهای پیشفرض. فقط نکته اینکه در قسمت کنترل خیز نیز ترکیب بارهای پیشفرض حذف شوند.
3-حذف ترکیب بارهای پیشفرض از منوی defin و از قسمت معرفی ترکیب بارها.

فقط مژدگانی فراموش نشود ( مزاح )
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
مهندس من 120 تا ترکیب بار با نام متفاوت معرفی کردم. این از قسمت اول. ترکیب بارها رو از منوی دیزاین>>استیل فریم دیزاین>> سلکت دیزاین کامبو (ببخشید که فارسی تایپ میکنم) ادد کردم و ترکیب بارهای پیشفرض برنامه رو هم ریموو کردم.
کنترل خیز رو متوجه نشدم باید چکار کنم دقیقا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
و این که ایا ران آنالیز کنم این مدت یا خیر؟؟
پاسخ
جدای اینها مهندس من وقتی ترکیب بارهای پیشفرض رو از مسیر بالا ریموو میکنم و بلافاصله همون مسیر رو اجرا میکنم میبینم دوباره ترکیب بارها خودبخود وارد پنجره سمت راست شدن یعنی ادد شدن خودشون. دقیقا یه عملکرد ویروسی.
فایل ایتبس رو برای یکی از دوستان فرستادم باز هم همین مشکل پابرجا بود !
پاسخ
(1394/6/10 ، 12:11 صبح)frankly نوشته است: مهندس من 120 تا ترکیب بار با نام متفاوت معرفی کردم. این از قسمت اول. ترکیب بارها رو از منوی دیزاین>>استیل فریم دیزاین>> سلکت دیزاین کامبو (ببخشید که فارسی تایپ میکنم) ادد کردم و ترکیب بارهای پیشفرض برنامه رو هم ریموو کردم.
کنترل خیز رو متوجه نشدم باید چکار کنم دقیقا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
و این که ایا ران آنالیز کنم این مدت یا خیر؟؟
از قسمت select design combo که از منوی Design فرمودین، هم از قسمت Strenght و هم از قسمت deflection از هردو حذف کنید مشکل حل می شود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
پاسخ
مهندس بطرز باور نکردنی درست شد!!!
واقعا ممنونم ازتون مهندس....
فقط یه سوال. تو همین قسمت deflection هم باید ترکیب بارهامو ادد کنم یا خالی باشه؟
در مورد مژدگانی پیام خصوصی میدم خدمتتون :)
پاسخ
(1394/6/10 ، 12:32 صبح)frankly نوشته است: مهندس بطرز باور نکردنی درست شد!!!
واقعا ممنونم ازتون مهندس....
فقط یه سوال. تو همین قسمت deflection هم باید ترکیب بارهامو ادد کنم یا خالی باشه؟
در مورد مژدگانی پیام خصوصی میدم خدمتتون :)

همانگونه كه مستحضريد براي كنترل خيز، بايد براي بار مرده و زنده كنترل شود. يعني اينكه دو تركيب بار بايد داشته باشيم يكي تركيب بار فقط با بار مرده تنهاو ديگري با بار مرده+بار زنده
اولي (بار مرده تنها) براي 1/200 طول دهانه و دومي براي 1/360 طول دهانه.
در مورد مژدگاني نيز پاسخ پيغام خصوصيتان را ارسال كردم. همين كه اطلاعاتي به اطلاعاتتان اضافه شد مژدگاني بنده بود.
موفق باشيد.
پاسخ
با سپاس فراوان از شما مهندس بزرگوار !
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question مشکل در Run و پس از Run در ETABS enerzhi 55 32,108 1401/11/27 ، 09:39 عصر
آخرین ارسال: Morteza0121
  فشرده سازی مقاطع فولادی در etabs chili 13 15,860 1401/6/22 ، 11:58 صبح
آخرین ارسال: miladjk1374
  همچنان مشکل قفل نشدن ایتبس بعد انالیز 7mycivil 6 4,293 1401/6/22 ، 11:15 صبح
آخرین ارسال: miladjk1374
  مشکل run در نسخه 17 etabs mahdi_gordan 4 1,220 1400/12/7 ، 01:31 عصر
آخرین ارسال: civil92
  مشکل آبی شدن مقاطع empress 1 954 1400/8/8 ، 08:15 عصر
آخرین ارسال: civil92
  رفع مشکل صادر کردن فایل فولادی برای سازه نگار9 SK1970 1 712 1400/6/28 ، 12:02 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  مشکل خاکستری بودن رنگ تیرها بعد از طراحی و پایین بودن آرماتورهای طولی aliagha007 1 1,242 1399/7/28 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: dolatkhah1
  مشکل عدم نمایش تکیه گاهها در فایل ایتبز aliagha007 0 942 1399/6/12 ، 08:52 عصر
آخرین ارسال: aliagha007
  مشکل در Import کردن فایل E2K علی بهنیا 0 964 1399/5/4 ، 09:38 صبح
آخرین ارسال: علی بهنیا
  مشکل مش بندی در ایتبس 2016 amir175 0 1,252 1399/4/22 ، 01:28 صبح
آخرین ارسال: amir175

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان