موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
سلام
شما برای حذف این ترکیب بارها بایستی سه کار انجام دهید که فقط کار سوم را انجام می دهید و به نتیجه نمی رسید.
1-ساخت یک ترکیب بار با اسمی بغیر از اسامی ترکیب بارهای پیشفرض نرم افزار
2-اضافه کردن ترکیب بار ساخته شده به قسمت ترکیب بارهای طراحی و کنترل خیز در منوی design و از قسمت نوع طراحی بتنی یا فلزی و سپس حذف ترکیب بارهای پیشفرض. فقط نکته اینکه در قسمت کنترل خیز نیز ترکیب بارهای پیشفرض حذف شوند.
3-حذف ترکیب بارهای پیشفرض از منوی defin و از قسمت معرفی ترکیب بارها.
فقط مژدگانی فراموش نشود ( مزاح )
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
مهندس من 120 تا ترکیب بار با نام متفاوت معرفی کردم. این از قسمت اول. ترکیب بارها رو از منوی دیزاین>>استیل فریم دیزاین>> سلکت دیزاین کامبو (ببخشید که فارسی تایپ میکنم) ادد کردم و ترکیب بارهای پیشفرض برنامه رو هم ریموو کردم.
کنترل خیز رو متوجه نشدم باید چکار کنم دقیقا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
و این که ایا ران آنالیز کنم این مدت یا خیر؟؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
جدای اینها مهندس من وقتی ترکیب بارهای پیشفرض رو از مسیر بالا ریموو میکنم و بلافاصله همون مسیر رو اجرا میکنم میبینم دوباره ترکیب بارها خودبخود وارد پنجره سمت راست شدن یعنی ادد شدن خودشون. دقیقا یه عملکرد ویروسی.
فایل ایتبس رو برای یکی از دوستان فرستادم باز هم همین مشکل پابرجا بود !
اعتبار:
49
سپاس ها 20
1394/6/10 ، 12:24 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/6/10 ، 12:27 صبح، توسط mehdipanahi.)
(1394/6/10 ، 12:11 صبح)frankly نوشته است: مهندس من 120 تا ترکیب بار با نام متفاوت معرفی کردم. این از قسمت اول. ترکیب بارها رو از منوی دیزاین>>استیل فریم دیزاین>> سلکت دیزاین کامبو (ببخشید که فارسی تایپ میکنم) ادد کردم و ترکیب بارهای پیشفرض برنامه رو هم ریموو کردم.
کنترل خیز رو متوجه نشدم باید چکار کنم دقیقا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
و این که ایا ران آنالیز کنم این مدت یا خیر؟؟
از قسمت select design combo که از منوی Design فرمودین، هم از قسمت Strenght و هم از قسمت deflection از هردو حذف کنید مشکل حل می شود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس بطرز باور نکردنی درست شد!!!
واقعا ممنونم ازتون مهندس....
فقط یه سوال. تو همین قسمت deflection هم باید ترکیب بارهامو ادد کنم یا خالی باشه؟
در مورد مژدگانی پیام خصوصی میدم خدمتتون :)
اعتبار:
49
سپاس ها 20
(1394/6/10 ، 12:32 صبح)frankly نوشته است: مهندس بطرز باور نکردنی درست شد!!!
واقعا ممنونم ازتون مهندس....
فقط یه سوال. تو همین قسمت deflection هم باید ترکیب بارهامو ادد کنم یا خالی باشه؟
در مورد مژدگانی پیام خصوصی میدم خدمتتون :)
همانگونه كه مستحضريد براي كنترل خيز، بايد براي بار مرده و زنده كنترل شود. يعني اينكه دو تركيب بار بايد داشته باشيم يكي تركيب بار فقط با بار مرده تنهاو ديگري با بار مرده+بار زنده
اولي (بار مرده تنها) براي 1/200 طول دهانه و دومي براي 1/360 طول دهانه.
در مورد مژدگاني نيز پاسخ پيغام خصوصيتان را ارسال كردم. همين كه اطلاعاتي به اطلاعاتتان اضافه شد مژدگاني بنده بود.
موفق باشيد.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سپاس فراوان از شما مهندس بزرگوار !