امروز،
درود به دوستان خوبم...
من سایت http://www.civiltuts.ir بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید توی بازار کار یک مهندس موفقی بشید. واسه من خیلی مفید بود امیدوارم واسه شماهم مفید باشه...
با تشکر
اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
چگونه وارد بازار عمران و معماری شویم
|
امروز،
درود به دوستان خوبم... من سایت http://www.civiltuts.ir بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید توی بازار کار یک مهندس موفقی بشید. واسه من خیلی مفید بود امیدوارم واسه شماهم مفید باشه... با تشکر
امروز،
تو که میلیاردری دیگه چرا به این 9000 تومن بند کردی ؟
واقعا تاسف برانگیزه که تا اینجا هم میخوان سر آدمو کلاه بذارن . مثل همین چند ماه اخیر که هر آدرسی رو که تو گوگل میزنی که مثلا به یک سایت برسی ، یکهو یک صفحه جدید باز میشه و طرف ادعا میکنه که با روزی دو ساعت کار با اینترنت شما میتونید به درامد ثابت ماهی سه میلیون تومن برسید . بعد واسه اینکه قانعتون بکنه که اون مبلغ ده هزار تومن رو پرداخت کنید ، میگه : آیا ارزش نداره که صاحب درامد ثابت بشید و آیا حاظر نیستید از ده هزار تومن که کمتر از پول یک پیتزا هست بگذرید و صاحب درامد شوید !!! عزیز من هدف از ایجاد این سایت این بوده که بچه ها بیان تجربه هاشونو اینجا به اشتراک بذارن نه اینکه بفروشند . بر فرض محال که شما همانطوری که میگی باشه و الان ترلیاردر باشی ، خوب برای شما چه ضرری داره که اون دفترچه طلاییتو ( ببخشید توهین شد به دفترچه اتون - اون دفترچه مقدستونو _ ) بصورت رایگان در اختیار مردم قرار دهید ؟ یعنی شما فکر میکنید مردم دیگه اینقدر بی عقل و بیشعور هستند که خودشان همه راه ها رو امتحان نکرده باشند ؟ شما منجی هستی ؟ وقتی امسال فقط دو درصد بودجه عمرانی تخصیص داده شده ، به ادارات دولتی واریز شده ، شما دیگه از کدوم پروژه داری حرف میزنی ؟ شما تو مریخ زندگی میکنی یا تو ایران ؟؟؟؟ بقیه اشو واگذار میکنم به بقیه که بهت بگن
امروز،
http://civiltuts.ir/ سلام من یه مهندس 29 ساله هستم تا 5 سال پیش فقط حقوق بگیر بودم و با پیمانکارهاي زیادي کار کردم و تا دلتون بخواد شکست خوردم (یعنی سرمو کلاه گذاشتن) یک روز تصمیم گرفتم که تمام تجربه هام رو روي کاغذ بیارم و شروع کردم تحقیق درمورد اینکه پیمانکارهاي بزرگ چطور شروع کردن و به مدت یکسال به مصاحبه با بزرگترین پیمانکارها پرداختم یک روز عزمم را جزم کردم و به سوي عسلویه عازم شدم وقتی که وارد عسلویه شدم یراست رفتم سمت بزرگترین شرکت ها و سعی کردم با تمام مدیر عامل ها صحبت کنم و از این راه تجربه هاي زیادي رو کسب کردم ( جالبه بدونید که 90 % پیمانکارها از صفر شروع کرده بودن خیلی هاشون میگفتن جا واسه اسکان نداشتیم ولی الان پروژه هاي کمتر از یک میلیارد نمیگیریم ) خلاصه من با کمک این تجربه ها تونستم یک شرکت به ثبت برسونم(اولش بدون گرید شروع کردم) و به مدت 6 ماه تونستم سرمایه شرکتم رو به 800 میلیون برسونم و الان من یک پیمانکار شاخص در جنوب کشور هستم.
قصدم از نوشتن این کتابچه این بود که به کسانی که الان توخونه نشستن یا از کار الانشون راضی نیستن بگم که اگه مدرك معماري یا عمران دارید شماها جز بهترین اشخاص هستید که شانس میلیاردر شدن رو دارید و میخوام بهتون بگم که جاي شما هنوز تو بازار خالیه میتونید همین الان سر جاي خودتون قرار بگیرید فقط به چیزهایی که میگم درست عمل کنید تضمین میدم موفق میشید |
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
فرق معماری اسلامی با معماری غربی | ebrahimmah | 0 | 1,320 |
امروز، آخرین ارسال: ebrahimmah |