امروز،
مرکز سطح شکل زیر چند میشه؟ لطفا فرمول و جزئیات بدست آوردن مرکز سطح را بنویسید
بدلیل تقارن فک کنم x=0 میشه ولی طبق چه فرمولی صفر میشه؟
اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
پیدا کردن مرکز سطح
|
|||
امروز،
مرکز سطح شکل زیر چند میشه؟ لطفا فرمول و جزئیات بدست آوردن مرکز سطح را بنویسید
امروز،
با سلام
بنظرم اگر شکل رو طبق تصویر زیر تقسیم بندی کنید به حاصل میرسید. فرمول محاسبه مرکز سطح مثلث هم در فایل زیر براتون گذاشتم. حاصل: X=0 و Y=30.6667 از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی instagram:Irancivilengineers | |||
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
دانلود جزوه آموزش محاسبه مرکز سطح (افشارپور) | فرشاد امن خانی | 0 | 8,892 |
امروز، آخرین ارسال: فرشاد امن خانی |