1394/7/2 ، 10:18 صبح
دوستان چرا در هنگام اجرای آنالیز زمانش خیلی طول میکشه مشکل از کجا میتونه باشه؟
مشکل در تحلیل در etabs 2015
|
1394/7/2 ، 10:18 صبح
دوستان چرا در هنگام اجرای آنالیز زمانش خیلی طول میکشه مشکل از کجا میتونه باشه؟
1394/7/5 ، 01:31 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/7/5 ، 01:56 صبح، توسط miladezati.)
با سلام
احتمالا از تنظیمات p-delta ناشی شده است.یکبار حالت non-iterativeرا انتخاب کنید وببینید زمان تحلیل کاهش نمی یابد؟ ضمنا لازم است به عرضتون برسانم که کاربران کمی از ایتبس 2015 استفاده می کنند که دلیل اصلیش ناپایداربودن زمان لایسنس آن هست.خود من سه ماه بیشتر نتوانستم استفاده کنم. لذا برای تعامل بهتربا دوستان دیگر سایت سعی کنید نسخه های قبلی را نصب کنید.(2013 یا 9-7-4)
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
1395/1/5 ، 01:29 صبح
دوستان توجه داشته باشید که خیلی وقت ها مشکلات اینطوری که پیش میاد مشکل ریشه اش نرم افزار نیست . برای مثال من خودم مشکلی که در تحلیل داشتم این بود که وقتی دکمه تحلیل رو میزدم عملا صفحه نمایش جزئیات سفید باقی میموند و هیچ عملیاتی صورت نمیگرفت. خیلی ساده فایل رو روی یک درایو دیگه کپی کردم و فایل کپی شده رو اجرا کردم و به راحتی تحلیل انجام شد.
(1394/7/2 ، 10:18 صبح)arvin66 نوشته است: دوستان چرا در هنگام اجرای آنالیز زمانش خیلی طول میکشه مشکل از کجا میتونه باشه؟ سلام این مشکل خیلی رایجی هست بین همه کاربرا اینکه به ورژن 2015 اعتماد نداریم به خاطر نحوه مدلسازیه خودمونه حتما (99%)در مدلسازی ایرادی وجود داره مثلا چن مورد الف) حتما گزینه P-Delta رو یکبار خاموش کنین..و تحلیل کنین..سپس تغییر شکل سازتون رو تحت LoadCase های مختلف چک کنین که بینید رفتار سازه درست هست یا خیر. بعضی مواقع مثلا دوتا تیر روی هم رسم کردین که بعد از آنالیز متوجه میشین و ناپایداری سازتون ناشی از همونه ب) در بعضی مواقع تیرهایی که رسم شدن اصلا به ستون نرسیدن!!...یعنی رو هوا هستن!بهتره joint هارو همه رو انتخاب کنین و از دستور Edit/Merge jonit اونهارو بهم بچسبونین ج) یه اشتباهی که خیلی ریز هست و کمتر مورد توجه قرار میگیره....اینه که ستونهایی که روی هم قرار میگیرن....به روی هم چرخیدن..یعنی محورهای قوی ستون طبقه دوم با محورهای قوی ستونهای طبقه سوم 90درجه اختلاف دارن..حتما بعد از ترسیم در نمای Elevation محورهای محلی اعضا رو چک کنین. چ) در بعضی مواقع هم ممکنه با این روش حل بشه..اول فایلتون رو save کنین...بعدش از فایلتون Export بگیرین(e2k)...بعدش همین رو import کنین...(این ایراد زمانی پیش میاد که اگه فایل متنیه Edb رو چک کنین، توی بعضی اعدادها، برخی از اعداد با تعداد ارقام اعشار خیلی زیادی نوشته شدن) د) و بعضی اشتباه های رایج دیگه که همگی مربوط به ترسیم هستن...نه ورژن 2015...مثلا تیر طره رو گیردار ترسیم نمیکنیم و کاملا مفصلیه!! ز) اما یکی از ایرادهایی که نسخه 2015 داره....اینه بعضی مواقع نمیتونه در مرحله تحلیل از auto select list استفاده کنه...که یعنی برای آنالیز از اولین مقطع استفاده کنه...معولا برای لیست ستونها این مشکل به وجود میاد..یعنی اگه مقطع ستونهارو مثلا کلا 2IPE270 بدین ...کاملا بدون مشکل آنالیز میشه!!! ه) راه حل آخر هم اینه که دوباره ترسیم کنین.....که راه حل خوبی نیست...همیشه بهتره مدلتون رو چک کنین ekhoddam@gmail.com OnlineSaze.com
1396/2/1 ، 11:36 صبح
سلام دوستان
وقتتون بخیر کسی میدونه دلیل عدم تاثیر بارهای جانبی زلزله در تحلیل سازه در ایتبس چی میتونه باشه؟ لازم به ذکره که ضریب زلزله صحیح محاسبه شده
1396/2/2 ، 05:10 عصر
(1396/2/1 ، 11:36 صبح)aydin_shams نوشته است: سلام دوستان ایتبستون نسخش چیه؟ در کل در ایتبس 2015 از منوی آنالیز از گزینه set load case run چک کن ببین که بار زلزله در حالت run قرار داره یا خیر
سلام در ایتبس چرا تمامی ستونها به رنگ بنفش هستند در حالی که غیر عادی به نظر میرسد؟
1396/8/19 ، 10:01 عصر
|
|