موضوعها: 22
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام
در ETABS نوع دیوار برشی را کدام یک از تعاریف Membrane یا ( Shell ( Thin or Thick را میبایست در سازه بتنی تخصیص داد ؟
با فرض اینکه دیوار برشی بدون بازشو و نیز جهت مقابله با نیروی جانبی در نظر گرفته باشد.
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
زیاد بحث شده روی این موضوع
عده ای میگن باید Membrane و عده ای میگن shell
موضوعها: 56
اعتبار:
4
سپاس ها 37
سپاس شده 11 بار در 2 ارسال
برای دال از Membrane استفاده کنید و برای دیوار بهتر است از المان shell استفاده کنید.
موضوعها: 30
اعتبار:
3
سپاس ها 0
اگه خمش درون صفحه داشته باشید یعنی نیرو عمود بر صفحه دیوار باشه مثل دیوار برشی در ارتفاع بالای زمین membrane
خمش عمود بر صفحه plate مثل دیوار حایل
خمش عمود بر صفحه و درون صفحه توامان shell مثل دیوار برشی در طبقه زیر زمین که حایل هم هست
دیوار برشی های باز شو دار هم sell
موضوعها: 22
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز منشا این سوال پیغام های WARNING بود که پس از آنالیز به آنها برخوردم و پس از تلاش بسیار متوجه شدم در صورتیکه از P-DELTA و یا دیوار برشی صرف نظر کنم مشکل پیغام های اخطار حل می شوند و البته پس از اینکه به پیشنهاد یکی از همکاران نوع دیوار برشی را از Membrane به Shell تغییر دادم و مشکل پیغام ها رفع و حل شدند. اما نکنه در این بود که با توجه به اینکه من در این پروژه جهت مقابله با نیروی زلزله فقط با نیرو و خمش درون صفحه مواجه بودم که قاعدتا به قول شما نوع دیوار در این حالت میبایست Membrane باشد ، اما با لحاظ کردن Membrane مجددا پیغام های خطا مجددا گزارش شدند . نهایتا با قراردادن نوع دیوار Thin) Shell ) و البته لحاظ نمودن سختی صفر جهت عمود بر دیوار کار را ادامه دادم.که البنه به نظر میاید که راه اشتباهی نباشد. ممنون میشوم در این مورد اگر راهکاری به نظرتان میرسد راهنمایی کنید.
در ضمن موضوع بالا را در سایت تحت سوال :
نحوه رفع ایراد پیغام WARNING پس از آنالیز در ETABS مطرح و فایل پروژه را تحت:
فایل پیوست ایتبس جهت مشاهده پیغام های وارنینگ
ضمیمه کردم ، در صورت ملاحظه توسط جنابعالی خوشحال میشوم نظر شما را در این مورد بدانم.
موضوعها: 30
اعتبار:
3
سپاس ها 0
فایل e2 رو انالیز کردم با etabs 2015 هیچ پیغام warning نداد