موضوعها: 8
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
چراکسی جواب نمیده؟لطفا راهنماییم کنید.پروژه ام همینجوری مونده.
موضوعها: 84
اعتبار:
49
سپاس ها 22
سپاس شده 51 بار در 12 ارسال
(1394/11/22 ، 09:05 عصر)younesshamsi نوشته است: سلام خدمت مهندسین محترم
در سازه ی من رشیوهای طبقات ابتدایی سازه دارای مقادیر بزرگتراز1.2میباشد برای اعمال پیچش اتفاقی من محاسبات لازم رو انجام دادم وبه برنامه اعمال کردم ولی باز رشیوی یکی از طبقات بیشتراز1.2میباشد.برای کمتر کردن این عدد باید کارهای مربوط به پیچش اتفاقی یعنی همون=رشیوی مربوطه رو به 1.2 تقسیم بعد به توان 2برسونم وضربدر5درصد بکنم و ضربدربعد ساختمان در جهت عمود بر نیروی زلزله ی مورد نظر بکنم یا اقدامات دیگری نیز باید انجام بدم.لطفا راهنمایم کنید.تشکر
سلام
پیچش تصادفی در حالت عادی همان 5 درصد می باشد. وقتی وفتی که فاصله مرکز جرم از مرکز سختی از یک حدی زیادتر میشه، آیین نامه جریمه ای رو برای این منظور درنظر میگیره که رابطه آن تو ایین نامه هست و عدد ان ضربدر 5 درصد میشه تا خروج از مرکزیت اتفاقی بیشتری به سازه اعمال بشه. برای اینکه تغییر مکان سازه کنترل شود باید سعی کنیم مرکز جرم را به مرکز سخت نزدیک کنیم. اینکار یا با جابه جایی جرم سازه به سمت مرکز سختی انجام میشه مثل جابه جایی اطاقی یا راه پله و ... یا باید مرکز سختی را به سمت مرکز جرم جابه جا کنیم مثل جابجایی بادبندها یا دیوار برشی ها یا افزایش و کاهش سایز تیرها و ستونها. اگر هم اینکار رو نخواستیم انجام بدهیم خب همان جریمه ای که آیی نامه گفته اعمال می کنیم یعنی خروج از مرکزیت اتفاقی بیش 5درصد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 8
اعتبار:
0
سپاس ها 0
از جوابهاتون تشکر میکنم
پس من الان باید از رابطه ی Ajکه در 2800هستش ضریب بزرگ نمایی رو بدست بیارم بعد ضربدر5درصد بکنم به به برنامه بدم.درسته؟
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
Re: اعمال پیچش اتفاقی در ایتبس
به: younesshamsi
ببینید دوست عزیز
شما از حداقل نمیتونید کمتر بذارید یعنی زیر 5 درصد نمیشه
منظورتون از ریشیو نسبت تغییر مکان ماکسیموم به متوسط هستش؟
ضمن اینکه نسبت 5 درصد ( یا بزرگتر) باید در بعد عمود بر جهت انتخابی ضرب بشه نه اینکه مستقیم در قسمت اعمال دستی وارد بشه
موضوعها: 18
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان عزیز
تفاوت مقاومت ساختمان با سختی ساختمان درچی هستش.در مورد طبقه نرم گفته میشه سختی طبقه نیاید از 70 درصد طبقات بالا وپایین کمتر
باشد در حالیکه درمورد طبقه ضعیف گفته میشه مقاومت آن طبقه نباید کمتر از 70درصد طبقات بالا وپایین باشه.من مفهوم مقاومت ساختمان وتفاوت ان باسختی را متوجه نیستم.