امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آنالیز نشدن زمانی که Pdelta فعال است..
سلام مهندسان عزیز
وقتی اثر پی دلتا رو فعال میکنم و تریک بار میدم حالا هر ترکیب باری که باشه سازه توی انالیز گیر میکنه و اینقدر طول میکشه که مجبورم کنسل کنم
ولی وقتی این اثر رو بر میدارم سازه سریع تحلیل میشه مشکل از کجاست؟

.rar   rigid zone factor 0.5.rar (اندازه: 364.74 KB / تعداد دفعات دریافت: 30)
پاسخ
(1394/12/27 ، 09:56 عصر)farzad4m نوشته است: سلام مهندسان عزیز
وقتی اثر پی دلتا رو فعال میکنم و تریک بار میدم حالا هر ترکیب باری که باشه سازه توی انالیز گیر میکنه و اینقدر طول میکشه که مجبورم کنسل کنم
اصولا چنین مشکلی به مدل سازی بر می گردد. البته علت های متفاوتی برای این مشکل وجود دارد اما مهمترین آنها اشکال در مدل سازی شما می باشد. برای رفع این مشکل ابتدا سازه را بدون اثر پی- دلتا آنالیز کنید. سپس انیمیشن تغییر شکل قاب را یک بار برای بارهای ثقلی و یک بار برای بارهای زلزله به دقت و با مقیاس مناسب نگاه کنید. اگر عضوی ناپایدار باشد تغییر شکل های غیر معقول از خود نمایش می دهد که باید آن عضو یا عضوها را از مدل حذف و مجدد به صورت صحیح مدل سازی نمایید. سپس اثر پی- دلتا را فعال کنید.

لازم به ذکر است که نسخه های قدیمی نرم افزار ETABS، وقتی مشکل مدل سازی وجود داشت، نرم افزار اثر پی- دلتا را تا گام های انجام شده در نظر می گرفت و پس از آن بیخیال انجام تحلیل مرتبه دوم می شد. خوشبخاته این وضعیت در آخرین نسخه های این نرم افزار برطرف گردیده و کاربر می تواند از صحت مدل سازی خود اطمینان داشته باشد.
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
(1394/12/29 ، 01:43 عصر)admin نوشته است:
اصولا چنین مشکلی به مدل سازی بر می گردد. البته علت های متفاوتی برای این مشکل وجود دارد اما مهمترین آنها اشکال در مدل سازی شما می باشد. برای رفع این مشکل ابتدا سازه را بدون اثر پی- دلتا آنالیز کنید. سپس انیمیشن تغییر شکل قاب را یک بار برای بارهای ثقلی و یک بار برای بارهای زلزله به دقت و با مقیاس مناسب نگاه کنید. اگر عضوی ناپایدار باشد تغییر شکل های غیر معقول از خود نمایش می دهد که باید آن عضو یا عضوها را از مدل حذف و مجدد به صورت صحیح مدل سازی نمایید. سپس اثر پی- دلتا را فعال کنید.

لازم به ذکر است که نسخه های قدیمی نرم افزار ETABS، وقتی مشکل مدل سازی وجود داشت، نرم افزار اثر پی- دلتا را تا گام های انجام شده در نظر می گرفت و پس از آن بیخیال انجام تحلیل مرتبه دوم می شد. خوشبخاته این وضعیت در آخرین نسخه های این نرم افزار برطرف گردیده و کاربر می تواند از صحت مدل سازی خود اطمینان داشته باشد.
آفرین مهندس!
واقعا این قضیه رو از خیلی ها پرسیدم! و از دکترا گرفته تا دوستانی که کار اجرایی می کنند!
هیچکس نتونست این مشکل رو حل کنه به جز شما!
بله مشکل از مدل سازی و معادل سازی راه پله بود که تغییر شکل های زیادی از خودش نشون میداد! با حذف این قسمت سازه سریع با ترکیب بار برای پی دلتا آنلایز شد
حالا مشکل اصلی من اینه که چجوری راه پله رو مدل کنم

پاسخ
(1394/12/29 ، 01:43 عصر)admin نوشته است:

مهندس یعنی خیر ببینیا!!!!خیلی خیلی کارآمد بود
پاسخ
سلام . لطفا بگید تیر راه پله که برای آنالیز پی دلتا مشکل ساز بوده رو حذف کردیم . حالا چه جوری رسمش کنیم؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  run نشدن پروژه ایتبس ورژن 2015.1.0 esijavamy 13 11,626 1397/9/4 ، 06:35 عصر
آخرین ارسال: meysamoleyaei63
  مشکل آنالیز eftekhary2010 0 1,227 1397/5/25 ، 08:58 صبح
آخرین ارسال: eftekhary2010
  تحلیل نشدن P_Delta در ایتبس Efi o_O 1 1,485 1397/5/22 ، 04:13 عصر
آخرین ارسال: mohamadjz96
  خطا در آنالیز سازه najme90 4 2,028 1395/1/17 ، 11:30 صبح
آخرین ارسال: najme90
  وارنینگ در آنالیز ایتبس9.7.4 sam01 0 1,280 1394/11/28 ، 04:31 عصر
آخرین ارسال: sam01
  خطا در هنگام آنالیز masoudkhoshtip 9 4,059 1394/5/13 ، 06:14 عصر
آخرین ارسال: علی خیرالهی
  کنترل نشدن تیر متصل به دیوار برشی شایان126 1 1,241 1394/3/30 ، 10:26 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  چک نشدن دریفت ایتبس شایان126 1 1,367 1394/3/30 ، 06:15 عصر
آخرین ارسال: شایان126
  دلیل ارور در قسمت آنالیز ران ایتبس چیست؟ vazirieng 4 3,390 1393/5/4 ، 11:21 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان