موضوعها: 34
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
1395/2/22 ، 08:10 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1395/2/22 ، 10:58 عصر، توسط فرشاد امن خانی.)
سلام دوستان بعد از بتن ريزي ستونها چند روز بايد بگذره بتن به مقاومتش برسه و بتن سقف ريخته بشه يا کارگرا مشغول آرماتور بندي سقف بشن؟ همچنين بعد از بتن ريزي سقف بعد از چن روز ميتوان ستونهاي طبقه بالاتر را بتن ريزي کرد؟ از توضيحات بالا چيزي متوجه نشدم ممنون ميشم موضوع رو دقيق وکامل توضيح بدين
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی
موضوعها: 34
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
پس ريطي به مقاومت 7 و28 روزه ي بتن نداره؟؟ميشه بگين مقاومت 7 و 28 روزه ي بتن رو تو پروژه ها چطور آزمايش ميکنن.همچنين در تمام پروژه ها اين رعايت ميشه؟؟؟
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 526 بار در 944 ارسال
این زمانی که برای باز کردن قالب ها تعیین کردن متناسب با مقاومت بتن ، عمل آوری بهتر بتن ( وقتی قالب بسته هست آب بتن بخار نمیشه و از سرما و گرما هم محافظت میشه ) و.... هست
در ساختمان هم متناسب با آیین نامه در هنگام بتن ریزی میان چند تا مکعب بتنی هم پر میکنن برای آزمایش و تعیین مقاومت بتن
موضوعها: 18
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
در جدول برای قالب برداری سقف ها نوشته شده مدت زمان برای باز کردن قالب های زیرین و در سطر دیگه ای نوشته شده باز کردن پایه های اطمینان
مگه باز کردن قالب های زیرین ملزوم این نیست که ابتدا پابه های اطمینان برداشته شوند
ایستایی قالب های زیرین که خودش منوط به ایستایی پایه ها میباشد چطور ابتدا قالب های زیرین باز میشوند و سپس پایه های اطمینان؟