1395/5/18 ، 01:26 عصر
سلام .. از دوستان و هم رشته ای ها اگه کسی در مورد میزان تاثیر کلیدواژه ها در قبولی ازمون محاسبات تجربه ای داره بیزحمت مطرح کنید.
ممنون
ممنون
نقش "کلید واژه" در آزمون محاسبات!
|
1395/5/18 ، 01:26 عصر
سلام .. از دوستان و هم رشته ای ها اگه کسی در مورد میزان تاثیر کلیدواژه ها در قبولی ازمون محاسبات تجربه ای داره بیزحمت مطرح کنید.
ممنون
1395/5/21 ، 07:54 صبح
خب ظاهرا "کلیدواژه ها" تاثیرشون بیشتر از اینی هست که ادم فکرشو میکنه!!!!
چرا؟؟؟!! چون لابد دوستانی که "کلیدواژه ای" قبول شدن، همشون رفتن و دیگه مسیرشون به این سایته نمیخوره ...
1395/5/21 ، 01:49 عصر
به نظر من کلید واژه در آزمون محاسبات نه تنها نقش مثبت ندارد ، بلکه نقش منفی دارد و باعث هدر رفتن زمان و پرت شدن حواس میشود .
کلید واژه در آزمون نظارت برای افرادیکه بطور عمیق مباحث رو خوندن ، هیچ گونه تاثیری ندارد و برای افرادیکه مثلا برای آزمون نظارت یک هفته وقت گذاشتن و توی این یک هفته میخواستن همه چیزو یاد بگیرن ، ممکنه نقش مثبتی داشته باشه ، ولی باعث قبولی نمیشه .
1395/5/22 ، 01:27 عصر
هیچ تاثیری ندارد در امتحان محاسبات باید موارد زیر رعایت شود
1-حتما بند به بند آیین نامه رو بخونید و هرگز به کتاب های کمک درسی اکتفا نکنید 2-مطالب رو خلاصه نویسی کنید ( خلاصه نویسی شامل : توضیح یک خطی یا دو خطی در مورد موضوع - نوشتن فرمول های مورد نیاز-نحوه بدست آوردن پارامتر های فرمول و ارجاع به جداول و نوشتن واحد پارامتر ها - نوشتن استثنائات و نکات ( مثل استثنائات کاهش سربار در بارگذاری یا مقایسه مقایسه ضریب زلزله با ضریب زلزله حداقل ) - ارجاع به نمونه مثال های حل شده سال های قبل برای تقریب ذهن در جلسه امتحان - چارت بندی مواردی که دارای آپشن زیاد هستند برای عدم سردرگمی 3-هر سوال که از مبحث میاد کل خلاصه نویسی اون مبحث رو مطالعه کنید تا در دام تله های آموزشی نیفتید ( مثل عدم کاهش سربار تیغه بندی در مثال بارگذاری آخرین آزمون که من دقیقا در کلاس ها گفتم و یکی از دانشجو هام به دلیل عدم خوندن اون دچار اشتباه شد و متاسفانه 49 شد !!!)
1396/6/4 ، 05:25 عصر
سلام دوستان بنظر من در آزمون محاسبات حدودا 15 تا 18 تست رو میشه با کلیدواژه حل کرد و چون بقیه اش محاسباتی است،
کلیدواژه بیشتر برای آزمون نظارت و اجرا کاربرد داره. دوستی هم که گفتن کلیدواژه هدر وقت دادن وقت هست بستگی داره به نوع کلید واژه ای که استفاده می کنین. من خودم برای "اجرا" البته از کلید واژه این سایت http://kelidvajeh.ir/ استفاده کردم قبول شدم |
|