امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی درباره مقدار ارماتور توسط برنامه safe 12
با سلام به همه دوستان

لطفا درباره مقدار ارماتوری که در طراحی یک پی گسترده توسط برنامه سیف 12 ارائه میشه راهنمایی کنید

من در طراحی این پی گسترده حداقل میلگرد رو طبق ایین نامه با توجه به ابعاد فنداسیون به برنامه معرفی کردم که در اینجا هیچ میلگرد تقویتی و مازادی هم به من نداد و از طرفی وقتی جهت تست وقتی بارهای وارده بر سطح فنداسیون (بار مرده و بار زنده ) روبه مقدار خیلی زیادی بالا بردم ( در حد 13 تن بر سانتیمتر مربع) برنامه با اینکه بارها و نیروها زیاد شده بودن باز هم هیچ میلگرد تقویتی و اضافی نداد ولی وقتی فقط ابعاد ( ضخامت ) پی رو تغییر میدم در مقدار ارماتورها تغییر ایجاد میشه
سوالم اینه که سیف فقط با توجه به ابعاد و حداقل میلگرد ایین نامه ای مقدار ارماتور رو میده و نیروها و بارها رو تاثیر نمیده؟
در تصویر تنظیمات مقدار ارماتور رو برای سیف خدمت دوستان ارائه میدم

بنظر شما مشکل کار کجا میتونه باشه

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
آیا به درستی بار واکنش های تکیه گاهی به سیف منتقل شده ؟
همچنین در رابطه با بارهایی که مستقیما روی پی اعمال میشوند ،
روی سطح پی ، راست کلیک کن و از جعبه باز شده ، در سربرگ Load ، کنترل کن ببین مقدار بارهای وارده بر فنداسیون چقدره . تنظیمات واحد های نیرو را بر حسب کیلوگرم-نیرو و طول را بر حسب متر قرار بده .
پاسخ
خیلی متشکر دوست عزیز
همه چی درسته منتها واکنش تکیه گاهی در این فنداسیون نداریم
درباره فنداسیون توضیحی میدم :
فنداسیون برای یک مخزن ایستاده فولادی باید طراحی بشه که این مخزن بصورت استوانه ای بوده و قطرش 4.5 متر و وزن مخصوص سیالی که داخلش هست حدود 1.5 تن در هر متر مکعب
ارتفاع مخزن حدود 9 متر است و نکته اینکه مخزن فولادی هیچ اتصالی به فنداسیون نداشته و فقط برروی سطح قرار گرفته و بااستفاده از وزن خودش ایستایی داره
بخاطر همین سازه خاصی نداریم که در ایتبس مدلش کنیم
و مستقیما من یک فنداسیون گسترده بصورت مربع در ابعاد 5 *5 متر در نظر گرفتم و یک بار گسترده به وزن فشاری که سیال به سطح وارد میکنه ( ton/ m2 14) به عنوان بار مرده و یک بار گسترده 500 کیلوگرم بر متر مربع به عنوان بار زنده در نظر گرفتم
که بعداز انالیز و دادن حداقل میلگرد برنامه سیف ارماتور مازادی بهم نداد و برای تست بار رو تا حد خیلی زیادی بالا بردم که همچنان سیف همون حداقل ارماتور رو گزارش میده
از طرفی وقتی ضخامت پی رو فقط چند سانت بالاتر بردم در نوارهای طراحی ارماتور تقویتی داد
بخاطر همین برام ابهام پیش امد مگه سیف فقط براساس ابعاد پی و براساس حداقل ایین نامه مقدار ارماتور رو گزارش میده؟
چرا که این بارهای گسترده رو اضافه کردم هیچ تاثیری در گزارش مقدار ارماتور نداشت
اگه لطف کنید بفرمایید کلا روند طراحی انجام شده درسته یا از ابتدای کار اشتباه اس
در ضمن ترکیب بارها رو براساس ایین نامه مربوطه دادم ولی ضریب زلزله جایی وارد نکردم ( سیستم سازه ای خاصی براش پیدا نکردم)
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  import etabs to safe nikyfar 3 3,887 1401/11/15 ، 06:05 عصر
آخرین ارسال: CureCloudMD
  Load case در SAFE 12 sotoodeh 8 4,969 1399/8/27 ، 10:38 صبح
آخرین ارسال: reyyos
  سوال در مورد safe . مهم (اعمال تغییرات etabs( One 3 2,844 1399/5/4 ، 11:47 صبح
آخرین ارسال: Saeed_asgari
  کنترل دال دوطرفه در ساختمان فولادی با دیوار برشی توسط نرم افزار safe nima141 0 836 1399/4/17 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: nima141
  راهنمایی در رابطه با ترکیبات بار سیف M-CIVIL 13 10,701 1397/12/4 ، 10:26 صبح
آخرین ارسال: aliavat
  معرفی ترکیب بارها در برنامه Safe علی خیرالهی 46 30,231 1397/5/12 ، 01:25 صبح
آخرین ارسال: علی خیرالهی
  ترسیم پلان فونداسیون در اتوکد و انتقال به safe masoudmasoud 7 9,365 1396/7/8 ، 06:36 عصر
آخرین ارسال: zeynab.
Tongue وارد کردن بار دوار حائل در safe caspian72 0 1,578 1396/4/4 ، 11:25 صبح
آخرین ارسال: caspian72
  بيرون انداختن از برنامه safe مهرداد عظيمي كهن 1 1,592 1395/12/10 ، 07:38 عصر
آخرین ارسال: civil92
  طراحی نوار ها در safe m.xatooni 1 2,105 1395/9/27 ، 01:19 عصر
آخرین ارسال: civil92

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان