موضوعها: 28
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام. مهندس جان در مورد تفاوت قیمت بین سازه بتنی و فولادی باید نقشه ها را دید اما به نظر من سازه های متعارف مسکونیدبتنی در حدود 25 تا 30 درصد ارزان تر می شود.
موضوعها: 28
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام.مهندس باید تو پروانه هم تغییر کند و نوع اسکلت هم ذکر شود.ولی در کل بستگی به مهندس ناظر دارد.به نظر من قبل از اخذ پروانه تغییرات را انجام دهید که مشکلی در تاسیات و غیره رخ ندهد. مهندس جان سازه بتنی قاب خمشی به ازای هر متر مربع در حدود 33 تا 37 کیلوگرم میلگرد مصرف می شود و سازه متعارف فلزی در دو جهت مفصلی در حدود 45 تا 55 کیلو گرم آهن مصرف میشود. ولی اقای مهندس از روی نقشه براورد کنید بهتره.بتنی در هر صورت مقرون به صرفه تر میباشد..
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1395/7/8 ، 06:59 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1395/7/8 ، 07:11 صبح، توسط hamid novin.)
سلام . آقای مهندس ممنون از راهنمائیهای خوبی که کردید یک سئوال دیگر داشتم اگر لطف کنید پاسخ بدهید آیا با موافقت ناظر یک جابجائی داخل آپارتمان بدهیم مثلا جابجائی حمام و توالت و همینطور تعبیه کمد دیواری در اتاق خواب که طبعا طول اتاق حدود 70 سانتی بلندتر میشه برای گرفتن پایانکار دچار مشکل نمیشویم ؟ البته نقشه قبلی که تائید نشد (بدلیل عمق نور از طرف آشپزخانه به پذیرائی) همانی بود که باب میل بود و وقتی به مسئول صدور پروانه منطقه گفتم ایشان گفتن قبل از پایانکار در فضای داخل جابجا کنی اشکالی نداره ولی همانطور که مطلع هستید مسئولین پروانه گاهی سلیقه ای رفتار میکنن و ترسم هم اینه که سال آینده برای پایانکار اقدام کنم کسی دیگر جای ایشان باشد و مشکل ایجاد کنه / اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید بفرمائید بنویسم