موضوعها: 15
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام دوستان من امریه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گرفتم وتا چند روز دیگه به محل آموزشی اعزام هستم خواستم بدونم بعد از تمام شدن خدمت احتمال جذبم وجود دارد؟تو محیط کارگاه بایدچطوررفتار کنم که نظرشان جلب کنم؟اصلا رفتاربایک سرباز امریه اونجا به چه صورتی هست؟
رشتم مهندسی عمران هست
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
سلام آقا میشه بگین با چه شرایطی رفتین؟و با چه مدرکی و از کدو دانشگاه و معدلی؟ کلا درمورد شرایط پذیرشش اگه میشه ی کم توضیح بدین
موضوعها: 15
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سلام توسامانه جذب سرباز همه چیزتوضیح داده من فقط از طریق سامانه جذب سرباز ثبت نام کردم وبعدازیکی دوماه بهم زنگ زدن
**** عادی حداقل6 ماه باید داشته باشی +فعال
معدلتم بستگی به دانشگاه داره همه چیز توسایت که گفتم هست
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام. جذب شدن بستگی به چن مورد داره:
اولیش اینه که پارتی داشته باشی. دوم چاپلوس بودن. سوم کاربلد و متخصص بودن و اینکه مربوط به رشته خودت باشه. چهارم این که بهت نیاز داشته باشن.
ینی یکی از این موارد باید حتما باشه.
و هم به خودت بستگی داره و هم به پروژه و کارگاه مربوطه که چه شرایطی داشته باشه و چه پرسنلی در اون کار کنن.
مثلن خود من مهندسی عمران دارم ولی در پروژه نقشه برداری سرباز بودم. که جو کاریش هم اصلن خوب نبود. و جذب هم نشدم.
از نظر کلی نیروی وظیفه با سایر نیروها هیچ تفاوتی نداره و همه پرسنل هستند. و شرایط کاری تقریبا یکسان هست.
به سربازها سعی می کنند بیشتر حال بدن البته اگه مدیران و مسئولان آدمای زمختی نباشن.
اکثرا پروژه ها نیروهای قراردادی هستند . بعضا شاید از سربازها خوششان نیاد(بازهم می گم بستگی به جو کار و آدماش داره).
ولی نیروی سرباز نیروی دولت حساب می شه و حالت رسمی داره که اعتبارش از نیروهای قراردادی بیشتره.
ینی اول نیروی رسمی بعد سرباز و بعد بقیه نیروها.
اگر بخوای جذب بشی باید اون چند مورد بالار و یکیش رو حداقل خودت رو نشون بدی.