موضوعها: 35
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
سلام خدمت مهندسین گرامی... بنده طراحی بخشی از سازه ای ک کلش طراحی شده و بیس پلیت هاش اجرا شده رو به عهده دارم... باید مهاربندهایی طراحی کنم ک ستون های کناری مهاربندها ارتفاع 8 متر دارن... و من هیچ اطلاعاتی از بارگزاری و فایل ایتبز و هیچی ندارم چون اصن سازه در حال اجراس... فرصت کمی دارم و میخواستم بدونم بدون داشتن نیروها و در حالی فقط مقاطع تیر و ستون رو دارم چجوری باید مهاربند ها رو طراحی کنم؟ حدس اولیه چی باشه و کنترلش چی؟
ممنون
یاعلی
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
مهندس همینطوری که نمیشه چیزی گفت
سازه چی هست ؟
عکس و... داری؟
موضوعها: 35
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
عکس خیر, سازه ایه ک دستگاهایی به وزن 60 تن روش قرار میگیره, ستونهایی به ارتفاع 8 متر و طبقه دوم 2.80 متر داره... این سازه رو من هیچ اطلاعاتی ندارم ازش اصن تو تاکستانه...و سه شیت هم پلان فونداسیون و تیرریزی دارم ک چیز خاصی نیس... حالا میخوان تو دهانه ی این سازه مهاربند بزنن و اینکه شرکت پیمانکار اصلا تخصصی تو زمینه عمران ندارن من نمیدونم حتی رو چ حسابی میگن میخوایم مهاربند اضافه کنیم خب بهرحال اون مهندس محاسبی ک همین طرح فعلی رو داده نشسته حساب کتاب کرده... با یکی از محاسبین خوب اصفهان صحبت میکردم گفتن نمیشه باید دوباره از صفر تا صد سازه رو مدل کنیم خودمون و حتی ممکنه هر مهاربندی رو بخایم اجرا کنیم باعث اپلیفت تو پی سازه بشه...
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
بادبند زدن خودش هزار تا شرط داره
مفصلی بودن سازه
مناسب بودن محل بادبند
سختی بادبند و......
اصلا نمیشه با این تضیحاتی که میگید همینطوری چیزی زد