امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلان پی کنی
ببخشید یه سوال ذهنممو درگیر کرده ایا بایستی تیغه ها حتما رو پی مثلا نواری قرار بگیرن یعنی مثلا میشه تیغه رو همینجوری روی زمین خاکی بذاریم چون من خودم اینجوری فک میکنم که قضیه ی نشست برای تیغه ها بوجود میاد اگه روی پی بنا نشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و ایا این جمله درست هست که بایستی ستونهای یک ردیف حتما با یه پی به هم وصل بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درکل پلان پی رو باید بر اساس متصل کردن ستون ها به هم بکشیم یا اینکه پلان پی بایست جوری باشه که تیغه ها رو هم شامل بشه.اگه پی شامل تیغها هم بشه اونوقت بایستی پلانمون رو جوری بکشیم که هم شامل تیغه ها بشه هم ستونها
پاسخ
(1395/9/14 ، 01:48 صبح)crywolf222 نوشته است: ببخشید یه سوال ذهنممو درگیر کرده ایا بایستی تیغه ها حتما رو پی مثلا نواری قرار بگیرن یعنی مثلا میشه تیغه رو همینجوری روی زمین خاکی بذاریم چون من خودم اینجوری فک میکنم که قضیه ی نشست برای تیغه ها بوجود میاد اگه روی پی بنا نشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و ایا این جمله درست هست که بایستی ستونهای یک ردیف حتما با یه پی به هم وصل بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درکل پلان پی رو باید بر اساس متصل کردن ستون ها به هم بکشیم یا اینکه پلان پی بایست جوری باشه که تیغه ها رو هم شامل بشه.اگه پی شامل تیغها هم بشه اونوقت بایستی پلانمون رو جوری بکشیم که هم شامل تیغه ها بشه هم ستونها

با سلام و احترام

دوست عزیز اگر ویرایش جدید آیین نامه رو بررسی کنید بار تیغه بندی جزء بارهای زنده محسوب می شود. اگر شما در همکف ( در تماس مستقیم با پی) دیوارهای پارتیشن دارید باید ابتدا پی را ( هر نوع پی که باشد فرقی نمی کند) انتخاب کنید، و بر اساس مبحث 6 مقدار بار زنده را اعمال می کنیم(بر اساس نوع کاربری) اگر مقدار آن کمتر از 400 کیلوگرم بر متر بود، آنوقت بار معادل تیغه بندی را محاسبه و اعمال می کنیم.
نتیجه: شما در ترسیم پلان به راحتی می توانید به هر شکلی تیغه های روی پی را جانمایی کنید. فقط به اثرات بار زنده توجه شود.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترسیم پلان فونداسیون در اتوکد و انتقال به safe masoudmasoud 7 9,644 1396/7/8 ، 06:36 عصر
آخرین ارسال: zeynab.
  ترسیم پلان فونداسیون بدون استفاده از اتوکد afshin_ipe 7 3,193 1394/10/16 ، 11:48 عصر
آخرین ارسال: LCIVIL.COM
Rainbow درخواست اجرای پلان یک ساختمان با نقشه پیشنهادی شما danialsaeidi 8 5,805 1393/2/19 ، 10:32 صبح
آخرین ارسال: miladezati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان