امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
start desing check لطفا راهنمایی کنید
چند بار run گرفتم انالیز هم کردو ولی برگشتم عقب یکسری مقاطع جدید معرفی کردم که بعد اون دیگه start design check فعال نشد
پاسخ
(1395/10/14 ، 03:28 صبح)7mycivil نوشته است: چند بار run گرفتم انالیز هم کردو ولی برگشتم عقب یکسری مقاطع جدید معرفی کردم که بعد اون دیگه start design check فعال نشد

با سلام و احترام
برای حل این مشکل فایل .EDB که سیو کردین رو بدون فایل های اضافی که در کنارش هست به یک مسیر دیگر از کامپیوتر انتقال دهید و مجددا فایل را اجرا نمایید.
پاسخ
سلام دوست عزیز کاری که گفتیدو انجام دادم فایل مورد نظرمو اوردم تویه پوشه دیگه همه پسوندارو بجز .ebk رو حذف کردم ایتبس اجرا کردم با فایل .ebk اجرا کردم و دوباره runکردم ولی بازم فایده نداشت گزینه های deformed shape.. & force/stress diagrams هم که باید فعال بشه واسه من نمیشه خاموشه و گزینه start desing check هم فعال نمیشه اگه میتونی بیشتر راهنمایی کنید ممنون واسه وقتی که گذاشتید
پاسخ
(1395/10/15 ، 05:52 صبح)7mycivil نوشته است: سلام دوست عزیز کاری که گفتیدو انجام دادم فایل مورد نظرمو اوردم تویه پوشه دیگه همه پسوندارو بجز .ebk رو حذف کردم ایتبس اجرا کردم با فایل .ebk اجرا کردم و دوباره runکردم ولی بازم فایده نداشت گزینه های deformed shape.. & force/stress diagrams هم که باید فعال بشه واسه من نمیشه خاموشه و گزینه start desing check هم فعال نمیشه اگه میتونی بیشتر راهنمایی کنید ممنون واسه وقتی که گذاشتید
سلام

لطفا موراد زیر را بررسی کنید:
1-فایل .EBK را هم پاک کنید.
2- اگر سازه شما بتنی است و موقع تعویض مقاطع اشتباها نوع مقاطع را فولادی اختصاص داده باشید گزینه های موجود در منوی Design>Concrete frame design غیر فعال می شود.
3- دقت داشته باشید که موقع انجام فرآیند Design باید قفل سازه به حالت بسته باشد.(F5 را زده باشید) اگر اینطور نیست، انجام فرآیند ممکن نخواهد بود.
پاسخ
این کارم کردم تنها فایل .ebd اجرا کردم جداگانه بازم نشد فایل پیوست گذاشتم ولی نتونستم اینجا پیوست کنم همه کار کردم نمیدوونم دیگه چیکار کنم انالیز چک هم خطا نداره run analiz که میگیرم قفل نمیشه که بتونم ادامشوانجام بدم
پاسخ
(1395/10/15 ، 04:56 عصر)7mycivil نوشته است: این کارم کردم تنها فایل .ebd اجرا کردم جداگانه بازم نشد فایل پیوست گذاشتم ولی نتونستم اینجا پیوست کنم همه کار کردم نمیدوونم دیگه چیکار کنم انالیز چک هم خطا نداره run analiz که میگیرم قفل نمیشه که بتونم ادامشوانجام بدم
لطفا فایل .et$ را آپلود نمایید.

پاسخ
سلام.
فایلتون رو اجرا کردم . طبق تصویر start design فعال است.
[تصویر:  8wpz5rfus8tsrxlcvbi3.jpg]

پاسخ
من انجام دادم ولی تو سیستم من اجرا نشد بازم فقط فایل .ebd هم اجرا میکنم بقیه فایل های اضافی هم پاک میکنم. ممکنه بخاطر تاریخ کامپیوتر باشه؟ خود نرم افزار ایتبس فقط در تاریخ ۲۰۱۵ اجرا میشه وقتی من به مشکل خوردم که تاریخ سیستم ۲۰۱۶ شد بعد زمان بیشتری برگردوندم(چند ماه عقب تر از اولین باری که شروع کردم) گفتم شاید به این موضوع ربط داده واقعا نمیدوم چه کنم من حتی چند بار برنامه ایتبس پاک کردم دوباره راه اندازی کردم ولی فایده نداشته بازم مچکرم که وقتتونو گذاشتید برای حل مشکله پیش اومده
پاسخ
(1395/10/17 ، 06:27 صبح)7mycivil نوشته است: من انجام دادم ولی تو سیستم من اجرا نشد بازم فقط فایل .ebd هم اجرا میکنم بقیه فایل های اضافی هم پاک میکنم. ممکنه بخاطر تاریخ کامپیوتر باشه؟ خود نرم افزار ایتبس فقط در تاریخ ۲۰۱۵ اجرا میشه وقتی من به مشکل خوردم که تاریخ سیستم ۲۰۱۶ شد بعد زمان بیشتری برگردوندم(چند ماه عقب تر از اولین باری که شروع کردم) گفتم شاید به این موضوع ربط داده واقعا نمیدوم چه کنم من حتی چند بار برنامه ایتبس پاک کردم دوباره راه اندازی کردم ولی فایده نداشته بازم مچکرم که وقتتونو گذاشتید برای حل مشکله پیش اومده

با توجه به اینکه روی سیستم من اجرا شده، بنابراین مشکل از نرم افزار شماست.
تاریخ سیستمتون باید روی 2015/1/1 باشه. ولی اگر etabs باز می شه، فک نمی کنم مشکلی با تاریخ داشته باشه. پیغام خطای لایسنس فقط موقع اجرای نرم افزار هست.
موقع اجرای نرم افزار اتصال اینترنت رو قطع کنید.
یک فایل دیگر را اجرا کنید و ببینید بازهم مشکل داره؟
اگر مشکل حل نشد ، ورژن 2016 ایتبس رو نصب کنید. مشکل تغییر تاریخ در این ورژن وجود ندارد.

صفحه دانلود آخرین ورژن نرم افزارهای طراحی:
http://bestcivil.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D...%A7%D8%B1/
پاسخ
سلام مهندس من ایتبس 2016.2 نصب کردم میشه دقیقا بهم بگید شما توی ایتبس که فقط فایل .ebd رو اجرا کردین در یک پوشه جداگانه بعد انکه صفحه ایتبس اومد بالا چیکار کردین تنظیم خاصی انجام دادید که واسه شما قفل شد اخه من هرکاری کردم نیومد
یه توضیح از کاری که کردین بگید احتمالا من جایی از قلم انداختم که اینجوریه
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی نامگذاری مقاطع ایتبس reza_mj63 9 8,694 1401/3/7 ، 05:16 عصر
آخرین ارسال: Shahin.barzgaran
  راهنمایی در مورد اعمال ضریب ترک خوردگی ستون M-CIVIL 7 7,289 1398/9/19 ، 03:28 عصر
آخرین ارسال: mahdi hatami
  راهنمایی در مورد مدل سازی استیفنر در Etabs علی بهنیا 1 1,622 1396/8/19 ، 01:00 صبح
آخرین ارسال: admin
  راهنمایی فوری در رابطه با طراحی دستی بر اساس آنالیز ایتبس cuptalweb 1 1,767 1395/11/27 ، 11:10 عصر
آخرین ارسال: sajad222
  درخواست راهنمایی ایتبس 2015 hamid1002 0 1,417 1395/11/8 ، 02:34 عصر
آخرین ارسال: hamid1002
  درخواست نمونه طراحی دستی باکس فولادی لطفا ؟؟؟؟ hamidreza lord 0 1,453 1395/8/22 ، 06:37 عصر
آخرین ارسال: hamidreza lord
  درخواست راهنمایی halizade9965 3 1,644 1395/7/28 ، 02:00 صبح
آخرین ارسال: afshin_ipe
  راهنمایی ارور 0.17 E/fy در پروژه فولاد afshin_ipe 1 3,095 1395/4/18 ، 12:17 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  ارور در آنالیز !!!!! لطفا راهنمایی بفرمایید ؟؟ hamidreza lord 2 1,640 1394/12/10 ، 12:24 عصر
آخرین ارسال: sam01
Wink راهنمایی بادبند زنی در این پلان - فوری فوری afshin_ipe 4 1,785 1394/12/2 ، 11:01 عصر
آخرین ارسال: afshin_ipe

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان