چند بار run گرفتم انالیز هم کردو ولی برگشتم عقب یکسری مقاطع جدید معرفی کردم که بعد اون دیگه start design check فعال نشد
start desing check لطفا راهنمایی کنید
|
1395/10/14 ، 02:38 عصر
(1395/10/14 ، 03:28 صبح)7mycivil نوشته است: چند بار run گرفتم انالیز هم کردو ولی برگشتم عقب یکسری مقاطع جدید معرفی کردم که بعد اون دیگه start design check فعال نشد با سلام و احترام برای حل این مشکل فایل .EDB که سیو کردین رو بدون فایل های اضافی که در کنارش هست به یک مسیر دیگر از کامپیوتر انتقال دهید و مجددا فایل را اجرا نمایید.
سلام دوست عزیز کاری که گفتیدو انجام دادم فایل مورد نظرمو اوردم تویه پوشه دیگه همه پسوندارو بجز .ebk رو حذف کردم ایتبس اجرا کردم با فایل .ebk اجرا کردم و دوباره runکردم ولی بازم فایده نداشت گزینه های deformed shape.. & force/stress diagrams هم که باید فعال بشه واسه من نمیشه خاموشه و گزینه start desing check هم فعال نمیشه اگه میتونی بیشتر راهنمایی کنید ممنون واسه وقتی که گذاشتید
1395/10/15 ، 11:45 صبح
(1395/10/15 ، 05:52 صبح)7mycivil نوشته است: سلام دوست عزیز کاری که گفتیدو انجام دادم فایل مورد نظرمو اوردم تویه پوشه دیگه همه پسوندارو بجز .ebk رو حذف کردم ایتبس اجرا کردم با فایل .ebk اجرا کردم و دوباره runکردم ولی بازم فایده نداشت گزینه های deformed shape.. & force/stress diagrams هم که باید فعال بشه واسه من نمیشه خاموشه و گزینه start desing check هم فعال نمیشه اگه میتونی بیشتر راهنمایی کنید ممنون واسه وقتی که گذاشتیدسلام لطفا موراد زیر را بررسی کنید: 1-فایل .EBK را هم پاک کنید. 2- اگر سازه شما بتنی است و موقع تعویض مقاطع اشتباها نوع مقاطع را فولادی اختصاص داده باشید گزینه های موجود در منوی Design>Concrete frame design غیر فعال می شود. 3- دقت داشته باشید که موقع انجام فرآیند Design باید قفل سازه به حالت بسته باشد.(F5 را زده باشید) اگر اینطور نیست، انجام فرآیند ممکن نخواهد بود.
این کارم کردم تنها فایل .ebd اجرا کردم جداگانه بازم نشد فایل پیوست گذاشتم ولی نتونستم اینجا پیوست کنم همه کار کردم نمیدوونم دیگه چیکار کنم انالیز چک هم خطا نداره run analiz که میگیرم قفل نمیشه که بتونم ادامشوانجام بدم
1395/10/15 ، 09:25 عصر
1395/10/16 ، 12:08 عصر
سلام.
فایلتون رو اجرا کردم . طبق تصویر start design فعال است. ![]()
من انجام دادم ولی تو سیستم من اجرا نشد بازم فقط فایل .ebd هم اجرا میکنم بقیه فایل های اضافی هم پاک میکنم. ممکنه بخاطر تاریخ کامپیوتر باشه؟ خود نرم افزار ایتبس فقط در تاریخ ۲۰۱۵ اجرا میشه وقتی من به مشکل خوردم که تاریخ سیستم ۲۰۱۶ شد بعد زمان بیشتری برگردوندم(چند ماه عقب تر از اولین باری که شروع کردم) گفتم شاید به این موضوع ربط داده واقعا نمیدوم چه کنم من حتی چند بار برنامه ایتبس پاک کردم دوباره راه اندازی کردم ولی فایده نداشته بازم مچکرم که وقتتونو گذاشتید برای حل مشکله پیش اومده
1395/10/17 ، 02:59 عصر
(1395/10/17 ، 06:27 صبح)7mycivil نوشته است: من انجام دادم ولی تو سیستم من اجرا نشد بازم فقط فایل .ebd هم اجرا میکنم بقیه فایل های اضافی هم پاک میکنم. ممکنه بخاطر تاریخ کامپیوتر باشه؟ خود نرم افزار ایتبس فقط در تاریخ ۲۰۱۵ اجرا میشه وقتی من به مشکل خوردم که تاریخ سیستم ۲۰۱۶ شد بعد زمان بیشتری برگردوندم(چند ماه عقب تر از اولین باری که شروع کردم) گفتم شاید به این موضوع ربط داده واقعا نمیدوم چه کنم من حتی چند بار برنامه ایتبس پاک کردم دوباره راه اندازی کردم ولی فایده نداشته بازم مچکرم که وقتتونو گذاشتید برای حل مشکله پیش اومده با توجه به اینکه روی سیستم من اجرا شده، بنابراین مشکل از نرم افزار شماست. تاریخ سیستمتون باید روی 2015/1/1 باشه. ولی اگر etabs باز می شه، فک نمی کنم مشکلی با تاریخ داشته باشه. پیغام خطای لایسنس فقط موقع اجرای نرم افزار هست. موقع اجرای نرم افزار اتصال اینترنت رو قطع کنید. یک فایل دیگر را اجرا کنید و ببینید بازهم مشکل داره؟ اگر مشکل حل نشد ، ورژن 2016 ایتبس رو نصب کنید. مشکل تغییر تاریخ در این ورژن وجود ندارد. صفحه دانلود آخرین ورژن نرم افزارهای طراحی: http://bestcivil.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D...%A7%D8%B1/
1395/10/18 ، 04:07 صبح
سلام مهندس من ایتبس 2016.2 نصب کردم میشه دقیقا بهم بگید شما توی ایتبس که فقط فایل .ebd رو اجرا کردین در یک پوشه جداگانه بعد انکه صفحه ایتبس اومد بالا چیکار کردین تنظیم خاصی انجام دادید که واسه شما قفل شد اخه من هرکاری کردم نیومد
یه توضیح از کاری که کردین بگید احتمالا من جایی از قلم انداختم که اینجوریه |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان