امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقاومت بتن
.با سلام/ ساختمان بسكلت بتني دارم و براي بتن سقف آزمايش گرفتم/نتيجه 11 وزه 215 شده است ولي نتيجه آزمايش 42 روزه و 28 روزه به ترتيب 258 و 261 بوده است. لطفا در خصوص اين نتيجه راهنمايي بفرماييد.
پاسخ
(1395/10/17 ، 11:41 عصر)محمد1354 نوشته است:
.با سلام/ ساختمان بسكلت بتني دارم و براي بتن سقف آزمايش گرفتم/نتيجه 11 وزه 215 شده است ولي نتيجه آزمايش 42 روزه و 28 روزه به ترتيب 258 و 261 بوده است. لطفا در خصوص اين نتيجه راهنمايي بفرماييد.
با سلام و احترام

این نتایج (مقاومت 28 روزه) که خوب است. باید ببینید طراح مقاومت فشاری رو چند در نظر گرفته ؟ اگر 260 در نظر گرفته که با اجرا سازگار است.
پاسخ
سلام و ممنون از پاسخ شما. اين آزمايش براي نمونه مكعبي 15*15 بوده.با توجه به اينكه مقاومت استوانه اي ملاك عمل هست ومقاومت استوانه اي حدود 206 مي شود ، آيا اين مقاومت مناسب است؟ اگر كم است چيكار بايد بكنيم؟نياز به مقاوم سازي يا كار ديگري دارد.ممنون
پاسخ
(1395/10/19 ، 06:03 عصر)محمد1354 نوشته است: سلام و ممنون از پاسخ شما. اين آزمايش براي نمونه مكعبي 15*15 بوده.با توجه به اينكه مقاومت استوانه اي ملاك عمل هست ومقاومت استوانه اي حدود 206 مي شود ، آيا اين مقاومت مناسب است؟ اگر كم است چيكار بايد بكنيم؟نياز به مقاوم سازي يا كار ديگري دارد.ممنون
مقدار مقاومت فشاری 28 روزه نمونه استوانه ای ملاک عمل است. ما در ایتبس این مقدار را جهت طراحی برای سازه تعریف می کنیم. در اجرا هم مهم این است که وقتی نمونه برداری می شود مقدار در نظر گرفته شده در طراحی و آنچه از آزمایش بدست می آورید یکی باشد. ضمن اینکه اکر مقدار 7 روزه را داشته باشید با یک فرمول تجربی امکان تبدیل به 28 روزه هست:
Fc)28= (Fc)7 + 2.5√(Fc)7)
فقط موقعی نیاز به مقاوم سازی خواهد بود که مقادیر بدست آمده شما از مقدار در نظر گرفته شده در طراحی کمتر باشد.

پاسخ
بازم ممنون.ولي من نميدونم با توجه به اطلاعاتي كه در دست دارم چه بايد انجام بدم.خلاصه اطلاعات من موارد زير هست:
1-آزماش 11 روزه با نمونه مكعبي 15*15 برابر با 223 شده است
2-آزمايش 42 روزه با نمونه مكعبي15*15 برابر با 258 شده است.در حاليكه محاسبات بر اساس نتيجه 11 روزه بايد حدود 300 بايد دراومده باشه.
3-اين نمونه را از بتن سقف پيلوت برداشته اند.
4-مقاومت طراحي 250 استوانه اي بوده است.
5-ساختمان اسكلت بتي 2 طبقه و هر طبق حدود 200 متر است.
6-آزمايشي از ستون ها در موقع بتن ستون گرفته نشده و نگراني من از ستون ها بيشتر است كه همين مقاومت را داشته باشد.
7-همچنين ميدانم با توجه به فاصله چند روز از ريختن بتن ستون ها و سقف ها مي گذرد و نميتوان مقاومت را مقايسه كرد.
لطفا با اين اطلاعاتي كه به شما دادم لطفا راهنمايي كنيد كه چه كاري بايد انجام بدهم تا از كيفيت ساختمانم مطمئن شوم.
ممنون از اينكه پاسخ ها را سريع ميگذاريد

پاسخ
(1395/10/20 ، 12:41 صبح)محمد1354 نوشته است: بازم ممنون.ولي من نميدونم با توجه به اطلاعاتي كه در دست دارم چه بايد انجام بدم.خلاصه اطلاعات من موارد زير هست:
1-آزماش 11 روزه با نمونه مكعبي 15*15 برابر با 223 شده است
2-آزمايش 42 روزه با نمونه مكعبي15*15 برابر با 258 شده است.در حاليكه محاسبات بر اساس نتيجه 11 روزه بايد حدود 300 بايد دراومده باشه.
3-اين نمونه را از بتن سقف پيلوت برداشته اند.
4-مقاومت طراحي 250 استوانه اي بوده است.
5-ساختمان اسكلت بتي 2 طبقه و هر طبق حدود 200 متر است.
6-آزمايشي از ستون ها در موقع بتن ستون گرفته نشده و نگراني من از ستون ها بيشتر است كه همين مقاومت را داشته باشد.
7-همچنين ميدانم با توجه به فاصله چند روز از ريختن بتن ستون ها و سقف ها مي گذرد و نميتوان مقاومت را مقايسه كرد.
لطفا با اين اطلاعاتي كه به شما دادم لطفا راهنمايي كنيد كه چه كاري بايد انجام بدهم تا از كيفيت ساختمانم مطمئن شوم.
ممنون از اينكه پاسخ ها را سريع ميگذاريد
اعدادی که فرمودین برای مقاومت فشاری یک عدد ثابت نیست که بخواهیم چک کنیم و تصمیمی بگیریم. بلکه یک چیز نسبی است. بهترین کار این است که با طراح سازه مشورت نمایید و مقادیر مقاومت فشاری که ایشون جهت طراحی بکار برده اند رو دریافت کنید.
اگر طراح مقاومت فشاری نهایی رو مثلا 250 گرفته. شما باید ابتدا مقاومت مکعبی را به استوانه ای استاندارد تبدیل نمایید و بعد بررسی نمایید که آیا بعد از گذشت 28 روز بتن شما به چنین مقاومتی(250) رسیده یا خیر. نوع و تیپ سیمانی مصرفی شما در نتایج آزمایش تاثیرگذار است.
پاسخ
با سلام و تشكر از كارشناسان.
خلاصه اطلاعاتي كه براي اسكلت بتني دارم شامل موارد زير است:
1)محاسبه سازه براي 4 طبقه لحاظ شده است ولي 2 طبقه اجرا ميشود
2)ميزان عيار بتن 350 و مقاومت 240 (استوانه اي) در طرح مي باشد
3)آزمايش11 بتن 223 مكعبي بوده است(سقف)
4)آزمايش 42 روزه 258 مكعبي بوده است(سقف)
5)آزمايش 90 روزه315 مكعبي بوده است(سقف)
با اين اطلاعات لطفا موارد زير زاهنمايي بفرماييد:
*آيا با اين نتايج حاصل از مقاومت نياز به مقاوم سازي هست؟
*در صورتي كه نياز به اجراي رول بوت در طول حدود 7 متر و عرض 0.5 متر باشه مشكلي هست يا خير
*اگر اجراي رول بوت مشكلي نداره به چه تعدا باشه
ممنون اگر موارد را پاسخ فرماييد.با تشكر

پاسخ
ممنون. درسته كه استناد كرديد به نظر ناظر ولي ميخواستم بدونم با اين اطلاعاتي كه خدمت شماارسال كردم و با شرايطي كه گفتم و در نقشه ها ي سازه ميزان مقاومت 240 آمده(كه اليته نميدونم مكعبي است يا استوانه اي و با لحاظ اينكه سازه براي 4 طبقه طراحي شده ولي در 2 طبقه اجرا مي شود و با عنايت به نتايج 28 و 42 و 90 روزه آزمايش كه خدمتتون ارسال كرده بودم)لطفا نظر نسبي خودتون را بفرماييد .آيا بايد مقاوم سازي كرد يا نيازي نيست و يا كار ديگري بايد انجام بدهم
پاسخ
سلام
در بند 9-10-8 مبحث نهم نمونه برداري و روش ارزيابي و در ادامه در بند 9-10-8-5 مراحل گام به گام ارزيابي نمونه هاي بتني را شرح داده است. مطالعه آن قسمت از مبحث نهم پاسخ جواب سوال شماست.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
ممنون از آققاي مهندس من جواب ميخواستم.شما كه به اين قوانين مسلط هستي لطفا با استفاده از همون قوانيني كه اشاره كرديد جواب روشني بهم بديد.از دوستان مهندس ديگه هم خواهش ميكنم براي يه سوال كه همه چيزش مشخصه يه جوا ب مهندسي و كارشناسي بديد.ممنون
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرح اختلاط بتن با مقاومت بالا؟ hojat70 1 2,088 1393/12/8 ، 06:26 عصر
آخرین ارسال: behruz_civil
  تعیین مقاومت بتن 3 روزه معمارخرداد 7 10,139 1393/8/13 ، 10:25 عصر
آخرین ارسال: drim_w3
  مشکل نرسیدن مقاومت فشاری بتن به مقاومت 28 روزه و راه حل؟ masoudmasoud 4 3,206 1393/6/1 ، 02:07 عصر
آخرین ارسال: sayah

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان