موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام و ممنون از پاسخ شما. اين آزمايش براي نمونه مكعبي 15*15 بوده.با توجه به اينكه مقاومت استوانه اي ملاك عمل هست ومقاومت استوانه اي حدود 206 مي شود ، آيا اين مقاومت مناسب است؟ اگر كم است چيكار بايد بكنيم؟نياز به مقاوم سازي يا كار ديگري دارد.ممنون
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بازم ممنون.ولي من نميدونم با توجه به اطلاعاتي كه در دست دارم چه بايد انجام بدم.خلاصه اطلاعات من موارد زير هست:
1-آزماش 11 روزه با نمونه مكعبي 15*15 برابر با 223 شده است
2-آزمايش 42 روزه با نمونه مكعبي15*15 برابر با 258 شده است.در حاليكه محاسبات بر اساس نتيجه 11 روزه بايد حدود 300 بايد دراومده باشه.
3-اين نمونه را از بتن سقف پيلوت برداشته اند.
4-مقاومت طراحي 250 استوانه اي بوده است.
5-ساختمان اسكلت بتي 2 طبقه و هر طبق حدود 200 متر است.
6-آزمايشي از ستون ها در موقع بتن ستون گرفته نشده و نگراني من از ستون ها بيشتر است كه همين مقاومت را داشته باشد.
7-همچنين ميدانم با توجه به فاصله چند روز از ريختن بتن ستون ها و سقف ها مي گذرد و نميتوان مقاومت را مقايسه كرد.
لطفا با اين اطلاعاتي كه به شما دادم لطفا راهنمايي كنيد كه چه كاري بايد انجام بدهم تا از كيفيت ساختمانم مطمئن شوم.
ممنون از اينكه پاسخ ها را سريع ميگذاريد
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام و تشكر از كارشناسان.
خلاصه اطلاعاتي كه براي اسكلت بتني دارم شامل موارد زير است:
1)محاسبه سازه براي 4 طبقه لحاظ شده است ولي 2 طبقه اجرا ميشود
2)ميزان عيار بتن 350 و مقاومت 240 (استوانه اي) در طرح مي باشد
3)آزمايش11 بتن 223 مكعبي بوده است(سقف)
4)آزمايش 42 روزه 258 مكعبي بوده است(سقف)
5)آزمايش 90 روزه315 مكعبي بوده است(سقف)
با اين اطلاعات لطفا موارد زير زاهنمايي بفرماييد:
*آيا با اين نتايج حاصل از مقاومت نياز به مقاوم سازي هست؟
*در صورتي كه نياز به اجراي رول بوت در طول حدود 7 متر و عرض 0.5 متر باشه مشكلي هست يا خير
*اگر اجراي رول بوت مشكلي نداره به چه تعدا باشه
ممنون اگر موارد را پاسخ فرماييد.با تشكر
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون. درسته كه استناد كرديد به نظر ناظر ولي ميخواستم بدونم با اين اطلاعاتي كه خدمت شماارسال كردم و با شرايطي كه گفتم و در نقشه ها ي سازه ميزان مقاومت 240 آمده(كه اليته نميدونم مكعبي است يا استوانه اي و با لحاظ اينكه سازه براي 4 طبقه طراحي شده ولي در 2 طبقه اجرا مي شود و با عنايت به نتايج 28 و 42 و 90 روزه آزمايش كه خدمتتون ارسال كرده بودم)لطفا نظر نسبي خودتون را بفرماييد .آيا بايد مقاوم سازي كرد يا نيازي نيست و يا كار ديگري بايد انجام بدهم
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 21
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
سلام
در بند 9-10-8 مبحث نهم نمونه برداري و روش ارزيابي و در ادامه در بند 9-10-8-5 مراحل گام به گام ارزيابي نمونه هاي بتني را شرح داده است. مطالعه آن قسمت از مبحث نهم پاسخ جواب سوال شماست.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون از آققاي مهندس من جواب ميخواستم.شما كه به اين قوانين مسلط هستي لطفا با استفاده از همون قوانيني كه اشاره كرديد جواب روشني بهم بديد.از دوستان مهندس ديگه هم خواهش ميكنم براي يه سوال كه همه چيزش مشخصه يه جوا ب مهندسي و كارشناسي بديد.ممنون