موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندسان گرامی
در پروژه ای که اخیرا در حال طراحی بودم متاسفانه مشکلی ایجاد شده که از شما هم خواستم کمک بگیرم.
متاسفانه تنش زیر پی پروژه من منفی شده و از تنش زیر پی من هم که 1.92 کیلوگرم بر سانتی مربع هست خیلی کمتر هستش.یعنی تنش زیر پی من در حالت ماکزیمم و بحرانی شده 0.3- کیلوگرم بر سانتی متر مربع که از 1.92 هم فاصله اش زیاده..من تنش مجاز را در بخش soil subgrade هم 1.92 کیلوگرم بر سانتی مترمکعب وارد کردم. دوستان در صورت امکان کمک کنید.
با تشکر
موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام لطف کنید پروژه خود را برای کنتر قرار دهید
موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام ترکیب بارهای شما شبیه میدان جنگه؟ سعی کنید که مرتب و منظم تر ترکیب بارها رو بنویسید..
1-لازم به ذکر است که علامت منفی تغییر شکل پی به مهنای تغییر مکان به سمت پایین هست که منطقی و مورد انتظار هست..
2-البته در حالات بار ممکن است مقادیر منفی مشاهده شود که ایرادی ندارد ولی داخل ترکیب بارهایی که غیرخطی شده اند نباید مقادیر منفی دیده شوند و یا اینکه مقادیر مشاهده شده نباید عدد بزرگی باشد
3-هنگامی که فشار خاک در safe نشان داده میشود اعداد مثبت به معنی فشار وارده به خاک و اعداد منفی نشان دهنده برکنش (آپلیفت) هستند. اعداد منفی کشش در فنر خاک است که در واقع وجود ندارد.اگر حذف فشار خاک در نتایج تاثیر گذار باشد باید تحلیل با حذف کشش انجام شود..گزینه ای در سیف هست که با تکرار فنرهای کششی خاک را حذف می کند...معمولا چون آنالیز با حذف کشش خیلی طولانی است.ابتدا تحلیل با فنر کامل کشش و فشار انجام می اگر مقدار کشش ها قابل توجه باشد .تحلیل را با حذف کشش انجام می دهند...معمولا کشش تا 0.2 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع در محدوده ای با مساحت نه چندان زیاد قابل صرفنظر کردن است...
اینها مطالبی هست به عنوان تجربه بنده که با مشورت از اساتید بزرگ و مطالعه تا این حد به نظرم اومد شرمنده دیر جواب میدم سرم کمی شلوغه ببخشید.
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
گزینه ای در سیف هست که با تکرار فنرهای کششی خاک را حذف می کند
این کدوم گزینه ست؟