امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرم افزار های متره
سلام 
با توجه به قیمت نسبتا بالای نرم افزار های متره و انالیز قیمت اگر قرار به تهیه یکی از نرم افزار ها و تسلط بر آون باشه اساتیدی که در این زمینه کار کردند کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میکنند که جامع ترین و از هر لحاظ بهترین باشه؟
ممنون
پاسخ
(1395/12/15 ، 10:47 عصر)gilivy71 نوشته است: سلام 
با توجه به قیمت نسبتا بالای نرم افزار های متره و انالیز قیمت اگر قرار به تهیه یکی از نرم افزار ها و تسلط بر آون باشه اساتیدی که در این زمینه کار کردند کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میکنند که جامع ترین و از هر لحاظ بهترین باشه؟
ممنون

سلام  دوست گرامی
 نرم افزارهای تکسا و تدبیر و تدکار بازار متره و آنالیز رو دردست دارن شخصا با هر سه تا کار کردم تکسا معقول تر از بقیه بوده تدکار رو من نپسندیدم و از تدبیر اطلاعی ندارم  البته در صورت خرید باید هر سال هزینه ای برای آپدیت بدین من شخصا به انحصار کشیدن چیزی رو نمی پسندم و ترجیخ میدم از نرم افزار های رایگان تحت اکسل استفاده کنم
پاسخ
(1395/12/15 ، 10:47 عصر)gilivy71 نوشته است: سلام 
ممنون

تمام نرم افزارها کم و کاستی هایی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره. از طرف دوستان نرم افزار تدکار بهم پیشنهاد شد، برای آنالیزبها و پیشنهاد قیمت بهش نیاز داشتم. نرم افزار رو تهیه کردیم و راضی هم هستیم. البته نیاز به آموزش هم داشتیم که از طریق مجموعه فنون عمران تونستیم پکیج تخصصصی آموزشی شو هم تهیه کنیم. اگر خواستید لینک شو براتون میزارم : ( برای آنالیزبها و پیشنهاد قیمت )
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار "متره و برآورد و صورت وضعیت نویسی" براساس ردیفهای فهرستبهای ابنیه amin_civil.eng 0 1,119 1397/1/30 ، 06:58 عصر
آخرین ارسال: amin_civil.eng
  فرق متره باز و بسته amir26670 1 1,687 1396/4/11 ، 10:33 صبح
آخرین ارسال: amir2701
  سوال در مورد متره gilivy71 4 1,984 1395/11/27 ، 12:07 عصر
آخرین ارسال: gilivy71
  متره و برآورد تاسیسات برقی و مکانیکی afshin_ipe 1 2,087 1395/10/22 ، 06:59 عصر
آخرین ارسال: afshin_ipe

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان