بنده یک سوال داشتم من یک تابلوی اطلاعاتی کنار جاده دارم که می خواهم پی آن را مرکب ( دو ستونی) طراحی کنم . یک عکس در مورد بارها و لنگر گذاشتم . الان چون نیروهام مقدارش کمه مقدار عرض پی خیلی کم در میاد در حد چند سانت . میشه لطفا کمک کنید ابعاد پی را بگید چطور محاسبه کنم
آره چون یک تابلو اطلاعاتی کنار جاده است با سطح 10 مترمربع نیروی باد می شود تقریبا 1200 کیلوگرم و نیروی وزن هم می شود 120 کیلوگرم و بنابراین نیروها و لنگرهایی که از پایه ها به پی وارد می شوند مقادیر کمی هستند .. طول پی منطقی است اما عرض پی در حد چند سانت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم عرض پی رو 80 سانت گرفتم و محاسبات رو ادامه دادم نمی دونم میشه این کارو کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
1396/3/26 ، 06:13 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1396/3/26 ، 06:14 عصر، توسط admin.)
مقدار q که برابر 120 کیلوگرم بر سانتی متر قرار دادید از کجا آمده است؟ اصلا میدانید این مقدار یعنی چی؟ به نظرم اشتباه شما همینجاست. این مقدار حتی اگر کل زمین را فولاد فرض کنیم ممکن است قابل دسترس نباشد.
به نظرم این مقدار شما باید 1.2 کیلوگرم بر سانتی متر مربع باشد. با این شرایط محاسبات خود را با دقت بیشتری انجام دهید.