1396/5/4 ، 12:35 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1396/5/6 ، 07:15 عصر، توسط فرشاد امن خانی.)
باسلام خدمت کلیه مهندسین عزیز
با توجه به این که ثبتنام آزمون نظام مهر ماه 96 شروع شده
از دوستان تقاضا دارم در رابطه با نحوه ثبتنام اگه آشنایی دارن ما رو هم مطلع کنن
به طور مثال من میخوام نظارت محاسبه و اجرا هر سه آزمون رو شرکت کنمٰٰٰ حالا راهنمای آزمون رو که مطالعه کردم گفت که 3 مرتبه به صورت جداگانه باید ثبتنام کنم
حالا میخواستم بدونم کارت اعتباری هم باید 3 بار خریداری کنم؟ و ثبتنام هر آزمون که تموم شد باز باید از ابتدا شروع به ثبتنام کنم؟
یه موضوع دیگه این که راهنما گفته در صورت عضویت در سازمان نظام مهندسی استان شماره عضویتتون رو که شامل 10 رقم میشه(مثل شکل زیر)
حالا حدود 40 روز قبل تو سازمان نظام عضو شدم حق عضویت رو هم پرداخت کردم ولی شماره عضویت برام پیامک نشد
حالا رفتم داخل سایت نظام استان یه شماره 9 رقمی جلو سمت نوشته
تماس گرفتم میگن شماره عضویتت همونه
اما اون 9 رقم با این جدول منافات داره
کد استان چیه؟کد رشته چیه؟
با توجه به این که ثبتنام آزمون نظام مهر ماه 96 شروع شده
از دوستان تقاضا دارم در رابطه با نحوه ثبتنام اگه آشنایی دارن ما رو هم مطلع کنن
به طور مثال من میخوام نظارت محاسبه و اجرا هر سه آزمون رو شرکت کنمٰٰٰ حالا راهنمای آزمون رو که مطالعه کردم گفت که 3 مرتبه به صورت جداگانه باید ثبتنام کنم
حالا میخواستم بدونم کارت اعتباری هم باید 3 بار خریداری کنم؟ و ثبتنام هر آزمون که تموم شد باز باید از ابتدا شروع به ثبتنام کنم؟
یه موضوع دیگه این که راهنما گفته در صورت عضویت در سازمان نظام مهندسی استان شماره عضویتتون رو که شامل 10 رقم میشه(مثل شکل زیر)
حالا حدود 40 روز قبل تو سازمان نظام عضو شدم حق عضویت رو هم پرداخت کردم ولی شماره عضویت برام پیامک نشد
حالا رفتم داخل سایت نظام استان یه شماره 9 رقمی جلو سمت نوشته
تماس گرفتم میگن شماره عضویتت همونه
اما اون 9 رقم با این جدول منافات داره
کد استان چیه؟کد رشته چیه؟