امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال دربارهی آیین نامه
Lightbulb 
سلام به همه مهندسین محترم سایت
من تازه کارم در یادگیری ایتبس و چهارتا سوال داشتم  
اول اینکه توی کدوم آیین نامه ( مبحث چند و یا 2800 ) میشه تیپ بندی خاک رو پیدا کرد تا بشه ازش تنش مجاز و ضریب بسترو بیرون آورد
سوال دومم که خیلییییییی  گیجم کرده ، چرا توی بعضی اموزشها مثلا جرم واحد حجم بتن مسلح میشه 2500 که در ایتبس باید در قسمت Mass Per Unit Volume نوشته بشه بجاش توی قسمت وزن واحد حجم یعنی Weight Per Unit Volume مینویسنش و توی بعضی آموزشها هم درسته و 2500 رو دقیقا داخل Mass Per Unit Volume وارد میکنن !کدومش درسته؟ آیا فرقی با هم ندارن ؟ ممنون میشم بهم بگین
سوال سوم  اینه که من توی کجا و کدوم آیین نامه باید مشخصات فولادی مثلا فولاد st37 و یا st52 و ... رو پیدا کنم
سوال چهارم و آخرین سوالم که fc بتن چیه و توی چه مبحث گفته شده
و در اخر هم اگر ممکنه یه کتاب بهم معرفی کنید تا بتونم باهاش نحوه اجرای ساختمان و کارهای اجرایی رو یاد بگیرم و باهاش آشنا بشم
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین و اگر ممکنه براتون آیین نامه هارو با صفحشون بهم بگین ممنون میشم که مثلا در چه مبحث و چه صفحه میتونم مشخصاتو پیدا کنم
پاسخ
کسی از مهندسین نیست به سوالم جواب بده؟!!!!
پاسخ
(1398/11/2 ، 09:12 عصر)حسینی11 نوشته است: سلام به همه مهندسین محترم سایت
من تازه کارم در یادگیری ایتبس و چهارتا سوال داشتم  
اول اینکه توی کدوم آیین نامه ( مبحث چند و یا 2800 ) میشه تیپ بندی خاک رو پیدا کرد تا بشه ازش تنش مجاز و ضریب بسترو بیرون آورد
سوال دومم که خیلییییییی  گیجم کرده ، چرا توی بعضی اموزشها مثلا جرم واحد حجم بتن مسلح میشه 2500 که در ایتبس باید در قسمت Mass Per Unit Volume نوشته بشه بجاش توی قسمت وزن واحد حجم یعنی Weight Per Unit Volume مینویسنش و توی بعضی آموزشها هم درسته و 2500 رو دقیقا داخل Mass Per Unit Volume وارد میکنن !کدومش درسته؟ آیا فرقی با هم ندارن ؟ ممنون میشم بهم بگین
سوال سوم  اینه که من توی کجا و کدوم آیین نامه باید مشخصات فولادی مثلا فولاد st37 و یا st52 و ... رو پیدا کنم
سوال چهارم و آخرین سوالم که fc بتن چیه و توی چه مبحث گفته شده
و در اخر هم اگر ممکنه یه کتاب بهم معرفی کنید تا بتونم باهاش نحوه اجرای ساختمان و کارهای اجرایی رو یاد بگیرم و باهاش آشنا بشم
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین و اگر ممکنه براتون آیین نامه هارو با صفحشون بهم بگین ممنون میشم که مثلا در چه مبحث و چه صفحه میتونم مشخصاتو پیدا کنم

سلام
پاسخ سوالات شما به ترتیب سوال:
1- هیچ کجا و هیچ آیین نامه ای. بلکه میزان تنش مجاز خاک و ضریب بستر بر اساس نتایج آزمایشگاهی بدست می آید. البته براساس جنس خاک مقادیر ت**** برای منطقه مورد نظر ممکن است ارائه شده باشد.
2- وزن واحد حجم بتن مسلح حدود 2300-2500 کیلوگرم برمترمکعب می باشد که جرم واحد حدودا تقسیم بر 10 می باشد.
Weight=2500 و Mass=250 واحد و برنامه ایتبس روی کیلوگرم-متر
3- مبحث دهم مقررات ملی بند 10-1-4
4- مقاومت فشاری 28 روزه نمونه استوانه ای از بتن. به زبان ساده یعنی مقاومتی که بتن 28 روزه زیر جک میشکند. در مبحث نهم مقررات ملی بخصوص فصل پنجم آن مطالبی در این باره وجود دارد.
5- اجرای چه نوع ساختمانی؟ بتنی؟فولادی؟ بنایی؟... اگر کتب رایگان و عالی که به زبان ساده صحبت کرده بخواهید، کتب دوم هنرستان رشته ساختمان کتب بی نظیری هست که براحتی از اینترنت قابل دانلود می باشد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
سلام اقای مهندس mehdipanahi
واقعا ممنونم از راهنمایتون
تشکر فراااوان
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در مورد سیف؟؟؟ شیوا 7 2,852 1402/1/2 ، 04:38 عصر
آخرین ارسال: Moola
  سوال درمورد خطا f2,f5 are too close از چک مدل m_dey 3 7,550 1400/10/18 ، 04:31 عصر
آخرین ارسال: nikooomanesh
  چطور ایین نامه 318-14 رو در بخش دیزاین ایتبس اضافه کنم به دیزاین کد yasinnarmashiri 1 1,303 1400/8/25 ، 01:40 عصر
آخرین ارسال: سعیدبهادرفر
  سوال در مورد مهاربند واگرا در AISC - ASD 89 hamid.barati 7 2,941 1400/6/1 ، 01:22 عصر
آخرین ارسال: albertlisy90
  چطور ایین نامه 318-14 رو در بخش دیزاین ایتبس اضافه کنم به دیزاین کد yasinnarmashiri 0 1,023 1399/1/12 ، 12:28 صبح
آخرین ارسال: yasinnarmashiri
  سوال در مورد وزن و سیستم سازه ای حمیدرضا یزدی 2 1,235 1399/1/8 ، 07:37 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy
  مدل کردن یا نکردن خرپشته (سوال اینست) حمید فلاح منش 59 31,746 1398/8/6 ، 11:03 عصر
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
  سوال ایتبس meysamoleyaei63 0 1,120 1397/9/4 ، 07:05 عصر
آخرین ارسال: meysamoleyaei63
  دفترچه محاسبات سازه بتنی طبق ویرایش جدید آیین نامه ها kazembvo 19 10,057 1396/7/12 ، 01:26 عصر
آخرین ارسال: peymandarsad
  سوال درباره اجزا محدود etabs shantash 1 1,577 1396/2/8 ، 01:29 صبح
آخرین ارسال: shantash

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان