موضوعها: 43
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
نکته مهم دیگر مدل کردن سنگها در نرم افزار هست.البته قبل از ان باید بررسی شود که استفاده از سنگ و ملات زیر پی چه رفتاری دارند؟
احتمالا رفتار سنگ و ملات متفاوت با رفتار پی بتنی همراه با ارماتور هست.دوستان عزیز تا اطلاعات دقیقی از رفتار این نوع سنگ و ملات همراه ان نداریم
چطور میتوانیم از این سیستم استفاده کنیم.
استفاده از این سیستم زمانی توصیه میشود که مثلا در یک نرم افزار اجزای محدود ژئوتکنیکی (PLAXIS) این سیستم مدل شود و با تجربه بالا در زمینه ژئوتکنیک نتیجه ای گرفت.
اعتبار:
28
سپاس ها 0
افزایش عرض پی برای کاهش تنش موجود گزینه بهتری هست تا افزایش عمق پی.
همانطور که میدانیم ترزاقی اولین کسی بود که نظریه ای برای محاسبه ظرفیت باربری نهایی شالوده های سطحی ارایه کرد.
ترزاقی فرمول زیر را برای ظرفیت نهایی شالوده نواری ارایه کرده است:
qu=c*Nc+q*Nq+½gama*B*Ngama
ببخشید نماد گاما نداشتم.
همانطور که میبینیم اثری از ارتفاع در این فرمول نیست.اما عرض پی در این فرمول وجود دارد.
با افزایش B ظرفیت باربری پی افزایش می یابد.
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
باسلام
اگر اطلاعات کافی نباشد . انوقت طراح براساس چه نظریه مهندسی دارد قضاوت می کند . مهندس جان به همین سادگی نیست جناب مهندس فلاح منش و مهندس سلطان آبادی نکات خوبی را اشاره کردند. که بیشتر ابهامات سال را پوشش می دهد .
اعتبار:
82
سپاس ها 0
مهندس میبدی شما فرمودید باید اطلاعات دقیق از تنش مجاز و ... سنگ چینی داشته باشیم تا بتوانیم در برنامه مدلسازی نماییم . در واقع توضیحاتم بنده این بود که اگر مهندس طراح اطلاعاتی از مقدار ارتفاع و یا میزان تنش مجاز خاک زیر سنگ چینی و همچینن میزان تنش مقاوم سنگ چینی نداشته باشد ، چطور می تواند همچین طرح را لحاظ نماید .
توضیحات شما خالی از استفاده نیست اما خیلی به موضوع ارتباط مستقیمی ندارد .
پاینده باشید
اعتبار:
28
سپاس ها 0
1392/11/19 ، 09:26 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/19 ، 11:26 عصر، توسط siamak_meybodi.)
کجای موضوع من مرتبط نیست؟دقیقا اشاره بفرمایید کجا؟ با تشکر.
اعتبار:
28
سپاس ها 0
1392/11/19 ، 09:32 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/19 ، 11:28 عصر، توسط siamak_meybodi.)
اگر من هم میامدم و میگفتم در لا به لای سنگها از میوه استفاده کنید مقاومت بالا میرود حتما بحث من مورد استقبال قرار میگرفت.اما چون من دلیل میخواهم بحثم مرتبط نیست؟چون جناب مهندس جعفری یا دیگر مهندسان از این روش استفاده کرده اند دلیل نمیشود این دلیل درست باشد.
البته من خودم به شخصه از جناب مهندس جعفری عزیز مطالب بسیار خوبی یاد گرفته ام و در مقابل ایشان شاگردی میکنم.
شما یک مقاله برای من بیاور با هم خط به خط جلو میرویم اگر با تئوریها درست درامد من خاک پای شما هم هستم.
اعتبار:
82
سپاس ها 0
ببیندید مهندس جان درست از نرم افزار مربوطه تغییر شکلهای خاک رو مدنظر قرار می دهند اما نتایج آزمایشگاهی تعیین کنند می باشد البته براساس مشخصات خاک و همچنین توظیح دوم شما عرض پی تاثیر گذار است قبول دارم اما نه به تنهایی ببیندید درست لست سطح تنش را افزایش داده اید اما خاک چه می شود این وسط آیا خاک مقاوم در دست دارید یا خیر ! مشکل این است که تاکیید روی یک موضوع دارید . من هم قصد جسارتی نداشتم اما توضیحات شما خیلی نمی تواند صحیح باشد می توانید موارد گفته خود را در نرم افزار تجربه نمایید .
اعتبار:
82
سپاس ها 0
می تونه جزء طرحهای من باشه یا نباشه در انتخابش مختارم . اما تاکیدی هم بر این موضوع نداشتم .