امتیاز موضوع:
  • 112 رأی - میانگین امتیازات: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حداقل تنش مجاز خاک زیر فنداسیون
نکته مهم دیگر مدل کردن سنگها در نرم افزار هست.البته قبل از ان باید بررسی شود که استفاده از سنگ و ملات زیر پی چه رفتاری دارند؟
احتمالا رفتار سنگ و ملات متفاوت با رفتار پی بتنی همراه با ارماتور هست.دوستان عزیز تا اطلاعات دقیقی از رفتار این نوع سنگ و ملات همراه ان نداریم
چطور میتوانیم از این سیستم استفاده کنیم.
استفاده از این سیستم زمانی توصیه میشود که مثلا در یک نرم افزار اجزای محدود ژئوتکنیکی (PLAXIS) این سیستم مدل شود و با تجربه بالا در زمینه ژئوتکنیک نتیجه ای گرفت.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
افزایش عرض پی برای کاهش تنش موجود گزینه بهتری هست تا افزایش عمق پی.
همانطور که میدانیم ترزاقی اولین کسی بود که نظریه ای برای محاسبه ظرفیت باربری نهایی شالوده های سطحی ارایه کرد.
ترزاقی فرمول زیر را برای ظرفیت نهایی شالوده نواری ارایه کرده است:
qu=c*Nc+q*Nq+½gama*B*Ngama
ببخشید نماد گاما نداشتم.
همانطور که میبینیم اثری از ارتفاع در این فرمول نیست.اما عرض پی در این فرمول وجود دارد.
با افزایش B ظرفیت باربری پی افزایش می یابد.

پاسخ
باسلام

اگر اطلاعات کافی نباشد . انوقت طراح براساس چه نظریه مهندسی دارد قضاوت می کند . مهندس جان به همین سادگی نیست جناب مهندس فلاح منش و مهندس سلطان آبادی نکات خوبی را اشاره کردند. که بیشتر ابهامات سال را پوشش می دهد .

پاسخ
(1392/11/19 ، 09:10 عصر)کیوان بابایی نوشته است: باسلام

اگر اطلاعات کافی نباشد . انوقت طراح براساس چه نظریه مهندسی دارد قضاوت می کند . مهندس جان به همین سادگی نیست جناب مهندس فلاح منش و مهندس سلطان آبادی نکات خوبی را اشاره کردند. که بیشتر ابهامات سال را پوشش می دهد .

سلام.
دوست خوبم سعی کنید در مسایل علمی دقیق مفهومتان را برسانید.
1-اگر اطلاعات کافی نباشد؟
2-انوقت طراح براساس چه نظریه مهندسی دارد قضاوت می کند؟
3-مهندس جان به همین سادگی نیست؟
4-که بیشتر ابهامات سال را پوشش می دهد؟

پاسخ
مهندس میبدی شما فرمودید باید اطلاعات دقیق از تنش مجاز و ... سنگ چینی داشته باشیم تا بتوانیم در برنامه مدلسازی نماییم . در واقع توضیحاتم بنده این بود که اگر مهندس طراح اطلاعاتی از مقدار ارتفاع و یا میزان تنش مجاز خاک زیر سنگ چینی و همچینن میزان تنش مقاوم سنگ چینی نداشته باشد ، چطور می تواند همچین طرح را لحاظ نماید .

توضیحات شما خالی از استفاده نیست اما خیلی به موضوع ارتباط مستقیمی ندارد .

پاینده باشید
پاسخ
کجای موضوع من مرتبط نیست؟دقیقا اشاره بفرمایید کجا؟ با تشکر.

پاسخ
اگر من هم میامدم و میگفتم در لا به لای سنگها از میوه استفاده کنید مقاومت بالا میرود حتما بحث من مورد استقبال قرار میگرفت.اما چون من دلیل میخواهم بحثم مرتبط نیست؟چون جناب مهندس جعفری یا دیگر مهندسان از این روش استفاده کرده اند دلیل نمیشود این دلیل درست باشد.
البته من خودم به شخصه از جناب مهندس جعفری عزیز مطالب بسیار خوبی یاد گرفته ام و در مقابل ایشان شاگردی میکنم.
شما یک مقاله برای من بیاور با هم خط به خط جلو میرویم اگر با تئوریها درست درامد من خاک پای شما هم هستم.

پاسخ
ببیندید مهندس جان درست از نرم افزار مربوطه تغییر شکلهای خاک رو مدنظر قرار می دهند اما نتایج آزمایشگاهی تعیین کنند می باشد البته براساس مشخصات خاک و همچنین توظیح دوم شما عرض پی تاثیر گذار است قبول دارم اما نه به تنهایی ببیندید درست لست سطح تنش را افزایش داده اید اما خاک چه می شود این وسط آیا خاک مقاوم در دست دارید یا خیر ! مشکل این است که تاکیید روی یک موضوع دارید . من هم قصد جسارتی نداشتم اما توضیحات شما خیلی نمی تواند صحیح باشد می توانید موارد گفته خود را در نرم افزار تجربه نمایید .

پاسخ
(1392/11/19 ، 09:37 عصر)کیوان بابایی نوشته است: ببیندید مهندس جان درست از نرم افزار مربوطه تغییر شکلهای خاک رو مدنظر قرار می دهند اما نتایج آزمایشگاهی تعیین کنند می باشد البته براساس مشخصات خاک و همچنین توظیح دوم شما عرض پی تاثیر گذار است قبول دارم اما نه به تنهایی ببیندید درست لست سطح تنش را افزایش داده اید اما خاک چه می شود این وسط آیا خاک مقاوم در دست دارید یا خیر ! مشکل این است که تاکیید روی یک موضوع دارید . من هم قصد جسارتی نداشتم اما توضیحات شما خیلی نمی تواند صحیح باشد می توانید موارد گفته خود را در نرم افزار تجربه نمایید .

دوست عزیزم دقیقا بحث بر سره همین نتایج ازمایشگاه هست.
من هم میگم نتایج حاصل شده از ازمایشگاه.حالا در باره این سنگچین بحث کنیم.
شما به شدت طرفدار این سیستم هستید دلیلتان چیست جناب مهندس؟

پاسخ
می تونه جزء طرحهای من باشه یا نباشه در انتخابش مختارم . اما تاکیدی هم بر این موضوع نداشتم .

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question طراحی فنداسیون جرثقیل دروازه ای msh002 0 1,554 1396/2/13 ، 11:00 صبح
آخرین ارسال: msh002
  مقدار آرماتور حداقل پی گسترده در هر وجه بالا و پائین چقدر است؟ HOMAN1974 1 2,068 1395/2/13 ، 12:18 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  چگونگی تحلیل فنداسیون سازه ای که به صورت دینامیکی تحلیل شده است؟ Hooman1974 4 1,985 1394/9/5 ، 07:08 عصر
آخرین ارسال: Hooman1974
  راهنمایی در مورد ظرفیت مجاز خاک - ضروری afshin_ipe 3 2,485 1394/8/9 ، 07:50 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان