موضوعها: 12
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
مهندس یه دونه ستون هم طراحی کنی عالی میشه.
موضوعها: 40
اعتبار:
12
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 0 ارسال
در نظر دارم چند تا ستون طراحی کنم بعد از اینکه کار تیر به اتمام رسید
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1392/3/17 ، 01:49 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/3/17 ، 01:51 عصر، توسط behradbfm.)
با سلام
دوست عزیز لطف کنید و فایل پی دی اف این موضوع رو به همراه تصاویر مربوطه (یک تمرین از طراحی خمشی و برشی تیر+قطع عملی و تئوری )رو برای استفاده در سایت قرار دهید.
موضوعها: 84
اعتبار:
49
سپاس ها 22
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1391/9/23 ، 04:25 عصر)AminHabibi نوشته است: تیر زیر تحت ترکیبلت مختلف بارگذاری تحلیل شده و نمودار پوش برش و لنگر ان ترسیم شده میخوام تیر زیر رو برای برش و خمش طراحی و قطع میلگرد اونو انجام بدم
باسلام
از همکار گرامی بینهایت سپاسگذارم بابت آموزش مطالب فوق. بسیار آموزنده بود که به شخصه استفاده کردم.
فقط تنها ایرادی که دارد این بود که نیروی برداشت شده برای طراحی از پوش استفاده شده است. اگر در این زمینه نیز توضیحاتی اضافه میگردید به قول معروف نورعلی نور می شد.
به طور کلی استفاده از نیروی پوش برای طراحی های واقعی منسوخ شده است چون بسیار بسیار دست بالاست. فرضا در این زمینه مثالی میزنم: معادله y=sin x+ cos x رادر نظر بگیریم. پوش این معادله عدد 2 می باشد ولی در واقعیت این معادله عددی بیشتر از 1.44 یا رادیکال 2 بیشتر نمی تواند داشته باشد حال چطور عدد 2 را در نظر بگیریم. اختلاف این 2 عدد حدود 42 درصد می باشد یعنی حدودا 1.5 برابر. این عدد در بحث طراحی عدد کوچکی نیست و اقتصاد مسئله را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
در نهایت همانطور که عرض کردم بحثم انتقاد به کلیت مسئله نبود بلکه کامل کردن آن و واقعی تر کردن مسئله بود.
باعرض پوزش بابت پر حرفی.
موئد باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.