1391/10/5 ، 09:25 عصر
سلام به فرشاد عزیز و رضا جان....
دوستان عزیزم عذر خواهی می کنم مدتی در سایت حضور نداشتم خارج از کشور بودم......
فرشاد جان ...چند تا سوال داشتم.....
ممنون می شوم پاسخ بنده را بدهید...
بنده روی یک سازه 11 طبقه کار می کنم که در هر دو راستا هم دیوار برشی داره.....
سوالات:
1- بنده برش پایه دینامیکی را به استاتیکی رساندم ولی وقتی امدم دوباره چک کنم دیدم که حال برش پایه دینامیکی از استاتیکی بنده بیشتر شده...
و بدین صورت هم برش پایه دینامیکی را به استاتیکی رساندم.
برش پایه استاتیکی تقسیم بر برش پایه دینامیکی و سپس حاصل اینها ضربدر -----A ضربدر I تقسیم بر R و سپس ضربدر g
2-متاسفانه در اکثر طبقات دریفتی که بدست امده از عدد مجاز دریفت بیشتر شده ان هم اکثرا در ترکیب بارهای spx و spxt و spy و spyt و گاها EX و EY ....ممنون می شوم که بگویید باید چه عملی را انجام دهم...
3 لطفا اگر بگویید که در نرم افزار etabs از کجایش باید زمان تناوب تجربی سازه را با زمان تناوب اصلی از نرم افزار چک کرد. چون می خواهم برای این پروژه خودم این عمل را انجام دهم.
با سپاس
دوستان عزیزم عذر خواهی می کنم مدتی در سایت حضور نداشتم خارج از کشور بودم......
فرشاد جان ...چند تا سوال داشتم.....
ممنون می شوم پاسخ بنده را بدهید...
بنده روی یک سازه 11 طبقه کار می کنم که در هر دو راستا هم دیوار برشی داره.....
سوالات:
1- بنده برش پایه دینامیکی را به استاتیکی رساندم ولی وقتی امدم دوباره چک کنم دیدم که حال برش پایه دینامیکی از استاتیکی بنده بیشتر شده...
و بدین صورت هم برش پایه دینامیکی را به استاتیکی رساندم.
برش پایه استاتیکی تقسیم بر برش پایه دینامیکی و سپس حاصل اینها ضربدر -----A ضربدر I تقسیم بر R و سپس ضربدر g
2-متاسفانه در اکثر طبقات دریفتی که بدست امده از عدد مجاز دریفت بیشتر شده ان هم اکثرا در ترکیب بارهای spx و spxt و spy و spyt و گاها EX و EY ....ممنون می شوم که بگویید باید چه عملی را انجام دهم...
3 لطفا اگر بگویید که در نرم افزار etabs از کجایش باید زمان تناوب تجربی سازه را با زمان تناوب اصلی از نرم افزار چک کرد. چون می خواهم برای این پروژه خودم این عمل را انجام دهم.
با سپاس