موضوعها: 24
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1391/10/12 ، 06:27 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/12 ، 06:32 عصر، توسط a.kh.civil.eng.)
بچه ها تیر مرکب چیه؟؟
توی منوی design قسمت overwrite frame design procedure گزینه ی steel frame design رو گفته بزنید تا تیر ها به صورت مرکب طراحی نشند.میشه یه توضیح راجع به تیرهای مرکب بدین؟
در واقع فرق steel frame design و composite frame design چیه؟
(من سوال زیاد میپرسم،شرمنده)
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
برنامه ی ایتبس توی سازه فلزی هر تیر مفصلی که ببینه اونو جزء تیرهای سقف کامپوزیت در نظر میگیره
برای اینکه این تیر هارو طراحی کنیم میایم بهش میگیم اینا تیر های اصلی هستن ن تیرهای سقف
منظوور همون تیرهای سقف های مرکبه
اعتبار:
60
سپاس ها 3
تمام سازتونو انتخاب کنید و گزینه ی steel frame design انتخاب کنید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1391/10/16 ، 09:58 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/16 ، 10:28 صبح، توسط a.kh.civil.eng.)
طبق بند 2-3-12-2 آیین نامه 2800 من چون بالکن طره ای دارم باید نیروی قائم زلزله رو براش در نظر بگیرم:
Fv=2*0.7*A*I*wp
1.A , I که به ترتیب شتاب زلزله و ضریب اهمیت سازه اند.می دونم که Wp وزن مرده + درصدی از وزن زنده(چون سازه مسکونیه 20 درصد) هست.اما من الان نمی دونم وزن مرده یا زنده ی کجا؟من توی بارگزاریهام یه خیلی وزن حساب کردم،وزن کف بام،وزن مرده ی سقف طبقات،دیوارهای پیرامونی،راه پله،
پس سوال اولم اینه که این Wp دقیقا چیه و "دقیقا" چطور حساب میشه؟
2.طبق همون بند آیین نامه من باید 6 تا ترکیب بار به ترکیب بارهام اضافه کنم:
Ex+0.3Ey+0.3Fv
Ex+0.3Ey-0.3Fv
Ey+0.3Ex+0.3Fv
Ey+0.3Ex-0.3Fy
0.3Ex+0.3Ey+Fv
0.3Ex+0.3Ey-Fv
الف)ترکیب بارهامو درست وارد کردم؟؟نباید بار زنده و مرده قاطیشون میکردم که؟؟؟!
ب)من از آیین نامه ی UBC97-ASD استفاده میکنم.الان باید به این 6 تا ترکیب بار بالا هم ضریب 0.75 رو اختصاص بدم؟؟؟؟؟؟
3.این بار باید به صورت خطی وارد بشه،باید به بیرونی ترین لبه ی تیر واردش کنم دیگه نه؟یعنی روی لبه ی بالکن باید این بار هارو وارد کنم دیگه؟؟
3/5.الان خود این بار Fv به صورت kg/m2 هست دیگه،اونوقت من باید ضربدر ارتفاع دیوار چینیِ طره ام بکنم تا kg/m (بار به صورت خطی) بشه؟؟؟
4.وقتی که توی منوی Define ،قسمت load static cases می خوام بار Fv رو بهش معرفی کنم،باید نوع بار رو Quake و user qoefficient درنظر بگیرم؟
5.اونطور که من سوال کردم تیر کنسولی باید مفصلی باشه و اینکه به صورت None باشه،منظورشون از none کردنِ تیر چیه؟من یه تیری رو که قبلا رسم کردم چطور میتونم None کنم؟؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بچه ها اگر کسی وقتشو داشت،لطفا به این سوالا جواب بده.مرسی.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بچه ها بار mass که برای اصلاح جرم است،باید به کجاها وارد بشه؟علاوه بر تیرهای پیرامونی سقف بام،آیا باید به تیر های اطراف طبقه هم،(به خاطر اضافه جرم ناشی از محاسبه جرم از روی بار)،بارِ mass برای اصلاح وارد بشه(به صورت یک بار منفی)
آیا باید به صورت بارگسترده روی سقف بام هم بار mass وارد بشه؟؟
آخه توی کتاب باجی صفحات 58تا 60،در سه جا که دربالا توضیح دادم بار mass رو به عناصر ذکر شده میده تا اصلاحشون کنه،اما توی پروژه های آموزشی و آماده من خونده بودم که فقط به تیر های بام باید بار mass رو بدیم به خاطر اینکه نصف وزن از بالا و نصب وزن از پایین حساب میکنه.
البته مقادیری که به سه المان مختلف باجی نسبت میده گاهی منفی گاهی مثبته یعنی یه جاهایی اضافه بار داریم و میاد بار رو کم میکنه.
آخرش چیکار کنیم؟فقط به تیر بام بدم یا به اون دوجای دیگه هم که توی کتاب اومده بار رو وارد کنم؟
اعتبار:
60
سپاس ها 3
بار mass برای تمام جاهای که اختلاف جرم و بار داریم وارد میشه به صورت + یا -
برای هر طبقه ای که اختلاف ارتفاع داشته باشن به صورت میانگین اخلاف ارتفاع طبقه پایین با طبقه بالا
این بار باید لحاظ بشه ،برای تیر هایی که بار خطی روش تعریف میشه و هم برای سطحی که پارتیشن لود داره