موضوعها: 8
اعتبار:
-1
سپاس ها 1
سپاس شده 1 بار در 2 ارسال
سایت بسیار عالی هست
من که خیلی راضی هستم و هر گونه مشکل و ایرادی تو کارم داشتم دوستان عزیز کمکم کردن(زود)
از همه دوستان خوب و عزیز که تو اداره و نشر مطالب مشارکت میکنن از همشون تشکر میکنم
دو تا پیشنهاد داشتم
1) اگه امکانش هست تو نرم افزارهای محاسباتی(ایتبس ، سپ و... ) نسبت به نوعش و شرایطش پروژه کامل و بدون نقص واسه الگو قرار دادن بزارین خیلی ممنونتون میشم
من 3 4 تا پروژه بتونی با دیوار برشی دانلود کردم با هم دیگه فرق داشتن و یا کامل نبودن
2)اینم اگه اماکنش باشه که از سرویس ایمیل و اس ام اس که هر مطلب خوب و اطلاعیه واسه خبر رسانی اعضا استفاده بشه خیلی خوب میشه
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
من 3 4 تا پروژه بتونی با دیوار برشی دانلود کردم با هم دیگه فرق داشتن و یا کامل نبودن
چون روش ها و نظر های مختلفی وجود داره تقریبا خیلی کم امکان داره دوتا پروژه رو پیدا کنی که مثل هم باشه و این که پروژه ها شبیه هم نیستند دلیل بر غلط بودن اونها نیست متاستفانه آیین نامه ها و آموزش ها در ایران کاملا شفاف نیست
اینم اگه اماکنش باشه که از سرویس ایمیل و اس ام اس که هر مطلب خوب و اطلاعیه واسه خبر رسانی اعضا استفاده بشه خیلی خوب میشه
مدتی هست که این کار انجام میشه و مطالب جدید به آدرس ایمیل اعضا ارسال میشه و مشکلی که در اینجا برای ما وجود داره ضعف سرور سایت هست که امیدواریم در آینده بتونیم این مشکل رو رفع کنیم
موضوعها: 12
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
من هم مثل بقیه دوستان انجمن میگم واقعا سایت بسیار عالی است و با اجازه مدیریت سایت مهندس فرشاد امن خانی و دیگر اعضاء سعی میکنیم این سایت رو به بزرگترین و مطرح ترین سایت های عمرانی تبدیل کنیم.ما میتوانیم !چون میخواهیم
اعتبار:
2
سپاس ها 0
ممنون از سایت عالیتون به خاطر همیشه جوابگووو بودنتون.
موضوعها: 24
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
لازم است از وقتی که آقای مهندس امن خانی و دیگر دوستان برای پاسخگویی و رفع مشکلات عمرانی اعضا میگذارند تشکر کنم و آرزوی موفقیت هرچه بیشتر در همه امور برای آقای مهندس امن خانی و آقای مهندس سلطان آبادی دارم .
موضوعها: 22
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
خسته نباشید
به نظر من این سایت جای پیشرفت داری و در آینده جز بهترین سایت های عمران خواهد شد.
دم همتون گرم
موفق باشید.
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 524 بار در 942 ارسال
سایتتون خیلی مرده
میشه بیشتر توضیح بدید
موضوعها: 1
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 1 ارسال
طبیعتا سایتهایی با ماهیت تالارهای گفتمان تخصصی، ماهیت خاص خود را دارند. مخاطبین اینگونه سایتها، افراد خاصی هستند. از آنجا که اکثرا ما مهندسیم و تحصیلکرده، ترس از آن داریم که با نوشتن مطلب غلطی، آبرو و حیثیت کاری خود را زیر سوال ببریم. شاید این طرز تفکر ناشی از فرهنگ اجتماعی ما باشد. از آنجا که من هم مدیر سایت اینچنینی می باشم، با مشکلات و نگرانیهای شما کاملا آگاه هستم. تعداد اعضا سایت روز به روز زیادتر می شود، تعداد بازدیدها صعودی است، مطالب خوانده می شود، اما دریغ از یک سپاس. دریغ از یک نوشته، دریغ از یک ایراد. باور کنید لینک می گذاریم، اما باز نمی شود، هیچ کس صدایش در نمی اید. اما یه نکته ای وجود دارد که بین من و مهندس امن خانی مشترکه. حتی سپاس دوستان از مطلب، باعث دلگرمی است.
مهندس امن خانی، شما هم نگران نباش، صبور باش. یقینا به امید خدا و پشتکارتان، سایتی را که شما نام کوچک ترین انجمن تخصصی عمران بر آن نهاده اید، به پشتوانه اهداف بزرگی که در پشت سر خود دارد، روزی به یکی از انجمنهای پر طرفدار و شلوغ تبدیل خواهد شد.
اولین وبسایت تخصصی شاپ دراوینگ پارسی زبان
http://www.shopdrawings.ir
بهسا سازه - مهندسی و شاپ دراوینگ
سازه، مخازن، تجهیزات صنعتی و پایپینگ
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 1 ارسال
با سلام
یه پیشنهاد دارم
وقتی کسی در موضوعی شرکت میکنه و پستی میفرسته در آن موضوع، اون پست به صورت پیش فرض جزو موضوعاتی بشه که براش در صورت پاسخ در آن موضوع، ایمیل جهت اطلاع دادن ارسال بشه
با تشکر