امتیاز موضوع:
  • 131 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعریف نوارهای طراحی در safe 12
سلام
برای ساختمان دو طبقه بتنی چه نوع پی مناسبه؟
نواری؟
گسترده نمی شه؟
پاسخ
(1394/5/6 ، 05:30 عصر)الهام الف نوشته است: سلام
نواری؟
گسترده نمی شه؟

با سلام.
با پی نواری شروع کنید ،اگر جوابگو نبود از پی گسترده استفاده نمایید.
موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
پس ممکنه جواب نده.
بنظرتون بهتر نیست از اول گسترده برم؟ معمولا نواری استفاده می شه؟
حداقل ضخامت پی گسترده چقده؟
ممنون
(1394/5/6 ، 05:52 عصر)siamak_meybodi نوشته است:
(1394/5/6 ، 05:30 عصر)الهام الف نوشته است: سلام
نواری؟
گسترده نمی شه؟

با سلام.
با پی نواری شروع کنید ،اگر جوابگو نبود از پی گسترده استفاده نمایید.
موفق باشید.

پاسخ
سلام
با کسب اجازه از مهندس میبدی
با توجه به اینکه پی نواری نسبت به پی گسترده از لحاظ اقتصادی به صرفه تر است،پی نواری در اولویت قرار دارد.
برای ساختمان دوطبقه با کاربری مسکونی پی نواری با ضخامت 60سانتیمتر معمولاً جوابگو خواهد بود.اگر ضخامت پی جوابگوی تنشهای وارده نبود میتوان ضخامت را افزایش داد(معمولا تا 1متر) اما اگر باز هم تنشها جوابگو نبود آنوقت بسراغ پی گسترده میرویم.
نکته:طراحی و اجرای پی گسترده نسبت به طراحی و اجرای پی نواری با شمع در اولویت قرار دارد.(از لحاظ اقتصادی)
موفق و موید باشید.../
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
با سلام خدمت دوستان
برای ترسیم نوارهای طراحی پی هایی که نوار مورب دارند نوارهای طراحی را باید مورب ترسیم کرد یا نوارهای طراحی باید در جهت محورهای اصلی باشد اگر جواب بله است باید از کدام نوع نوار باید استفاده کرد Aیا Bر
پاسخ
(1394/10/22 ، 11:30 عصر)akb نوشته است: با سلام خدمت دوستان
برای ترسیم نوارهای طراحی پی هایی که نوار مورب دارند نوارهای طراحی را باید مورب ترسیم کرد یا نوارهای طراحی باید در جهت محورهای اصلی باشد اگر جواب بله است باید از کدام نوع نوار باید استفاده کرد Aیا Bر

باسلام

نوارهای طراحی بر سه دسته اصلی تقسیم بندی می شوند .

دسته ( A , B , Other ) که به صورت قرار دادی نوار یا لایه A برای جهت X و نوار یا لایه B برای جهت Y و نوارهای دیگر از جمله مایل در لایه Other قرار خواهند گرفت .
در نظر داشته باشید نوارهای مایل می توانند با توجه به زاویه امتداد خود در لایه A یا B ترسیم شوند .

نتیجه : برای ترسیم نوارهای مورب حتماً باید لایه های به موازات پی مورب ترسیم شوند و برای انتخاب لایه باید زاویه امتداد را در نظر داشت و یکی از لایه های Aیا B را انتخاب نمود .

پاینده باشید
پاسخ
با سلام
اینکه پی نواری باشه یا گسترده، بعد از تحلیل معلوم میشه.بعد از اینکه تنش زیر پی را کنترل کردیم و ستونهای گوشه از لحاظ پانچ مشکلشون بحرانی نباشه و... اما از ابتدا بر حسب تجربه باید یک نوع نواری و یا گسترده را انتخاب کرد. که بستگی به هندسه طرح و معماری آن دارد. مثلا اگر فاصله بازشوها خیلی به هم نزدیک باشد، آن وقت اجرای نوارها و قالب بندی و ... غیر اقتصادی میشه....در حالت کلی برای دو طبقه نواری جوابگو خواهد بود....بنده پیشنهاد می کنم برای حدس اولیه از فرمول زیر استفاده کنید:
برای عرض نوارها: تعداد طبقات ×بیست+40 سانتیمتر
برای ضخامت پی نواری: تعداد طبقات ×10+30 سانتیمتر
این ابعاد حداقل ها هستند بطور تقریبی
پاسخ
سلام خدمت همه دوستان
در خصوص تعریف و نسبت دادن مقاطع ستونها در سیف نظرات مختلفی هست بعضیها معتقدندمقاطع ستونها باید در سیف تعریف
و در محل واقعی خود در مدل نسبت داده شوند که با این کار هم روی برش پانچ و هم روی بقیه موارد تاثیر میگذارد
2 - بعضیها معتقدند نوارها را میتوان با گزینه بیم ترسیم و بعد تبدیل به سطح کرد تا در برش پانچ درست محاسبه شود و از بازشو در مدل استفاده نشود
3- یک سوال شخصی هم دارم آیا اگر نوارهای طراحی از خود پی بیرون بزند و یا کمی از پی را در برنگیرد ایراد دارد یا خیر
پاسخ
akb ,

باسلام

۱- اثر سختی ستونها را باید در پی لحاظ نمود در اینصورت بهتر است اثر آن را با stiff تنظیم نمود .

۲- برای نوار از المان سطحی Slab استفاده می نماییم . همچنین مجاز هستیم برای پی های نواری از گزینه Beam استفاده نماییم به اینصورت که عرض آن موافق عرض پی باشد و در انتها به عنوان المان سطحی تبدیل و حذف گردد در واقعاً یک نوع کمکی می باشد .

۳ - اگر نوار کمی از پی بیرون بزند اشتباه نیست بلکه نیاز است کمی به عنپان بیرون زدگی برای پی لحاظ نماییم .

پاینده باشید
پاسخ
جناب آقای مهندس بابایی با سلام و تشکر
من تا کنون سختی ستونها را در سیف در نظر نمیگرفتم و مدل را از ایتبس که ایمپورت می کردم ترسیم و تحلیل و طراحی می کردم آیا تا به حال اشتباه کار می کردم و اگر امکان دار نحوه صحیح تعریف سختی ستونها را کامل توضیح دهید

در یکی از قسمتها شما به یکی از دوستان فرموده بودید که بررسی کنه و ببینه نوارهای طراحی میانی و ستونی چه فرقی دارند بنده در یک مدل به جای نوارهای ستونی ، نوارهای میانی و بالعکس ترسیم کردم وآنالیز و طراحی کردم ولی در میزان آرماتور هیچ تاثیری نداشت علت چیست
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  import etabs to safe nikyfar 3 3,884 1401/11/15 ، 06:05 عصر
آخرین ارسال: CureCloudMD
  Load case در SAFE 12 sotoodeh 8 4,968 1399/8/27 ، 10:38 صبح
آخرین ارسال: reyyos
  سوال در مورد safe . مهم (اعمال تغییرات etabs( One 3 2,842 1399/5/4 ، 11:47 صبح
آخرین ارسال: Saeed_asgari
  کنترل دال دوطرفه در ساختمان فولادی با دیوار برشی توسط نرم افزار safe nima141 0 834 1399/4/17 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: nima141
  معرفی ترکیب بارها در برنامه Safe علی خیرالهی 46 30,223 1397/5/12 ، 01:25 صبح
آخرین ارسال: علی خیرالهی
  طراحی دستی پی با استفاده از خروجی سیف شاهدی 0 1,860 1396/10/22 ، 02:24 عصر
آخرین ارسال: شاهدی
  ترسیم پلان فونداسیون در اتوکد و انتقال به safe masoudmasoud 7 9,362 1396/7/8 ، 06:36 عصر
آخرین ارسال: zeynab.
Tongue وارد کردن بار دوار حائل در safe caspian72 0 1,576 1396/4/4 ، 11:25 صبح
آخرین ارسال: caspian72
Question طراحی فنداسیون جرثقیل دروازه ای msh002 0 1,553 1396/2/13 ، 11:00 صبح
آخرین ارسال: msh002
  ترکیب بار طراحی پی و کنترل تنش eng.mousavi 1 2,530 1396/1/15 ، 09:47 صبح
آخرین ارسال: حمید فلاح منش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان