امتیاز موضوع:
  • 135 رأی - میانگین امتیازات: 3.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ی بارگذاری سقف ها،دیوار ها و خرپا ها
بچه ها بار مرده ی خرپا رو چطور حساب کنم؟

بعدش چطور اعمالش کنم؟به صورت نقطه ای به ستون های زیر خرپا؟به صورت خطی روی تیرهای زیر خرپا؟یا به صورت یک بار سطحی روی سقف بام؟

آقا یه بار میشه یکی تبدیل این بار ها رو منظم یه جا بنویسه.مثلا بار دیوار های خارجی به صورت خطی اند،بعد از اینکه بار مرده مقطعشون رو حساب کردیم ضربدر ارتفاعش میکنیم میشه خطی.برای سقف ها چطوریه؟یعنی من بار مرده مقطع سقفم رو باید در چی ظرب کنم تا بشه بار سطحی و به نرم افزار معرفیش کنم؟
پاسخ
نقل قول: بچه ها بار مرده ی خرپا رو چطور حساب کنم؟
بعدش چطور اعمالش کنم؟به صورت نقطه ای به ستون های زیر خرپا؟به صورت خطی روی تیرهای زیر خرپا؟یا به صورت یک بار سطحی روی سقف بام؟
بستگی به نحوه ی اتصال خرپا با تیر یا ستون مورد نظر داره مثلا اگه خرپا فقط از دو سرش به سازه وصل باشه دقیقا مثل تیرچه میشه و نصف بار خرپا به این سر خرپا و نصف دیگش به اون یکی سر خرپا انتقال پیدا میکنه

نقل قول: آقا یه بار میشه یکی تبدیل این بار ها رو منظم یه جا بنویسه.مثلا بار دیوار های خارجی به صورت خطی اند،بعد از اینکه بار مرده مقطعشون رو حساب کردیم ضربدر ارتفاعش میکنیم میشه خطی.برای سقف ها چطوریه؟یعنی من بار مرده مقطع سقفم رو باید در چی ظرب کنم تا بشه بار سطحی و به نرم افزار معرفیش کنم؟
بار دیوار های خارجی خطی هستند
بار دیوار های داخلی شرایط داره هم میتونه خطی باشه هم میتونه سطحی باشه
بار وزن سقف ها سطحی هستند
بار زنده هم سطحی هست

برای بدست آوردن نیروی دیوار های خارجی باید وزن یک متر طول دیوار رو بدست بیارید مثلا اگه ارتفاع دیوار 3 متر باشه وزن یک متر مربع دیوار 250 کیلوگرم بر متر مربع باشه وزن یک متر طول دیوار میشه 1x3x250= و این مقدار رو باید به صورت خطی در محلی که دیوار خارجی وجود داره اعمال کنید

برای سقف هم شما باید بار مرده ی یک متر مربع از سقف رو حساب کنید(رنجش برای سقف تیرچه بلوک 500 الی 700 کیلوگرم بر متر مربع هست) و همون وزن رو به صورت گسترده به سقفتون اعمال کنید

من فکر میکنم شما هنوز با ایتبس آشنایی ندارید بهتره ای آموزش خیلی خیلی ساده و یکبار هم شده بخونید

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv
پاسخ
با توجه به زاویه ی خرپا از صفحه ی 68 و 69 کتاب بارگذاری دکتر مستوفی نژاد وزن تقریبی خرپا را استخراج کرده و به صورت سطحی به عنوان بار مرده در طبقه آخر (محلی که خرپا اجرا میشود ) اعمال کنید

برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
[URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید)
تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
پاسخ
(1391/10/19 ، 07:14 عصر)اردلان نوشته است: با توجه به زاویه ی خرپا از صفحه ی 68 و 69 کتاب بارگذاری دکتر مستوفی نژاد وزن تقریبی خرپا را استخراج کرده و به صورت سطحی به عنوان بار مرده در طبقه آخر (محلی که خرپا اجرا میشود ) اعمال کنید

آقا میشه لطفا از صفحه ی 68 و 69 کتاب عکس بگیری بزاری روی سایت؟
پاسخ
بفرمایید دوست عزیز

[تصویر:  tuymu2gcd1oqg40awu.gif]

تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
پاسخ
سلام

ممنون اردلان جان.....

فقط چند سوال....؟

1-این دکانیوتن بر متر مربع چند کیلوگرم می شود می تواندی دقیق بگویید.

2-باید وزن این خرپا را به طبقه بام اضافه کنیم درسته.....اردلان عزیز؟

3- اردلان جان در ایتبس وقتی طبقات را بالا و پایین می کنید......یک چیز ذهن ینده را به خودش مشغول کرده.....
مثلا یک ساختمان 5 طبقه...... ما پنج سقف داریم که می توانیم روش وایسیم درسته سقف طبقه اخر را که می گیریم چه می شود حال یا حیاط خلوت است یا اینکه شیروانی.....بار این ها را باید کجا وارد شود فقط یاد گرفتیم که باید به طبقه بام وارد کرد.

مرسی
پاسخ
با سلام

1-همیونجور که میدوتید دکا به معنی ده به توان یک هست!
و هر دکانیوتن برابر با 1 کیلوگرم نیرو است
پس 1 دکانیوتن بر مترمربع برابر با 1 کیلوگرم بر متر مربع هست

2-به طور مثال اگه مشخص شد که سقف شیروانی با خرپای فلزی سنگین وزن در حال استفاده هستید پس باید عددی بین 150 تا 250 دکانیوتن بر مترمربع رو به صورت سطحی به قسمت هایی از آخرین سقف سازه و همینطور سقف خرپشته اعمال کنید

3- منظورتون رو اصلا از این سوال نفهمیدم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید

موفق باشید

پاسخ
به درخواست دوستان ، جدول 2-1 کتاب بارگذاری دکتر مستوفی نژاد آپلود شد

پاسخ
سلام.
تو پلان زیر آیا باید بار زنده ی اون قسمتی که کنسول هست رو 500 در نظر بگیرم (6-3-2-5 مبحث 6) یا همون بار زنده ی 250؟ (کاربری اداری)
[تصویر:  z4cdu6k9yn5houhwd2p3.jpg]
پاسخ
سلام
دقیقا متن مبحث ششم جواب شمارو داده
شما در هر صورت نباید بار زنده کمتر از 300 در نظر بگیرید
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال در مورد بارگذاری زنده در مبحث ششم ویرایش 1392 ؟ One 21 16,194 1397/4/25 ، 02:45 صبح
آخرین ارسال: hamid021
  اموزشی از نحوه محاسبه بار مرده پله و وزن پله(فولادی) Manciple 36 51,166 1397/4/25 ، 02:43 صبح
آخرین ارسال: hamid021
  نحوه محاسبه دستی مرکز سختی mojde92 4 13,917 1395/2/26 ، 12:30 صبح
آخرین ارسال: 891060443
  نحوه محاسبه وزن موثر لرزه ای سازه + یک مثال زینب خوش کلام 0 3,285 1395/2/19 ، 11:20 صبح
آخرین ارسال: زینب خوش کلام
  وزن مخصوص یونولیت و پلی استال برای بارگذاری a.kh.civil.eng 9 21,975 1394/8/14 ، 11:17 صبح
آخرین ارسال: sajadshabanimehr
  نحوه ی بارگذاری در چشمه های مثلثی علی بهنیا 0 2,431 1394/1/21 ، 11:51 عصر
آخرین ارسال: علی بهنیا
  نحوه بارگذاری تیرهای مورب اکبر حقیقی 2 5,435 1394/1/19 ، 12:46 صبح
آخرین ارسال: miladezati
  راهنمایی برای مراحل انجام بارگذاری براساس مبحث6جدید mojde92 5 3,341 1394/1/3 ، 11:49 عصر
آخرین ارسال: mojde92
  جزئیات دیوار ضد حریق mhr22 1 4,114 1393/12/14 ، 11:48 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دیوار با آجر سفالی و نمای آجری Nassim21 18 29,312 1393/9/10 ، 05:04 عصر
آخرین ارسال: sima93

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان