موضوعها: 24
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1391/10/19 ، 08:29 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/19 ، 08:32 صبح، توسط a.kh.civil.eng.)
بچه ها بار مرده ی خرپا رو چطور حساب کنم؟
بعدش چطور اعمالش کنم؟به صورت نقطه ای به ستون های زیر خرپا؟به صورت خطی روی تیرهای زیر خرپا؟یا به صورت یک بار سطحی روی سقف بام؟
آقا یه بار میشه یکی تبدیل این بار ها رو منظم یه جا بنویسه.مثلا بار دیوار های خارجی به صورت خطی اند،بعد از اینکه بار مرده مقطعشون رو حساب کردیم ضربدر ارتفاعش میکنیم میشه خطی.برای سقف ها چطوریه؟یعنی من بار مرده مقطع سقفم رو باید در چی ظرب کنم تا بشه بار سطحی و به نرم افزار معرفیش کنم؟
موضوعها: 16
اعتبار:
13
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 4 ارسال
با توجه به زاویه ی خرپا از صفحه ی 68 و 69 کتاب بارگذاری دکتر مستوفی نژاد وزن تقریبی خرپا را استخراج کرده و به صورت سطحی به عنوان بار مرده در طبقه آخر (محلی که خرپا اجرا میشود ) اعمال کنید
موضوعها: 639
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
سلام
ممنون اردلان جان.....
فقط چند سوال....؟
1-این دکانیوتن بر متر مربع چند کیلوگرم می شود می تواندی دقیق بگویید.
2-باید وزن این خرپا را به طبقه بام اضافه کنیم درسته.....اردلان عزیز؟
3- اردلان جان در ایتبس وقتی طبقات را بالا و پایین می کنید......یک چیز ذهن ینده را به خودش مشغول کرده.....
مثلا یک ساختمان 5 طبقه...... ما پنج سقف داریم که می توانیم روش وایسیم درسته سقف طبقه اخر را که می گیریم چه می شود حال یا حیاط خلوت است یا اینکه شیروانی.....بار این ها را باید کجا وارد شود فقط یاد گرفتیم که باید به طبقه بام وارد کرد.
مرسی
موضوعها: 16
اعتبار:
13
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 4 ارسال
با سلام
1-همیونجور که میدوتید دکا به معنی ده به توان یک هست!
و هر دکانیوتن برابر با 1 کیلوگرم نیرو است
پس 1 دکانیوتن بر مترمربع برابر با 1 کیلوگرم بر متر مربع هست
2-به طور مثال اگه مشخص شد که سقف شیروانی با خرپای فلزی سنگین وزن در حال استفاده هستید پس باید عددی بین 150 تا 250 دکانیوتن بر مترمربع رو به صورت سطحی به قسمت هایی از آخرین سقف سازه و همینطور سقف خرپشته اعمال کنید
3- منظورتون رو اصلا از این سوال نفهمیدم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید
موفق باشید
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
سلام
دقیقا متن مبحث ششم جواب شمارو داده
شما در هر صورت نباید بار زنده کمتر از 300 در نظر بگیرید