امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کنترل فایل دلیل warning
در فایل ایتبز زیر در گره های 9و34و59و86 warning ryمیدهد و دلیل انرا نمی دانم هم تیر را relaease کردم و هم پیچش را آزاد کردم لطفا راهنمایی کنید؟

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   a.rar (اندازه: 120.18 KB / تعداد دفعات دریافت: 49)
پاسخ
برای من اروری نداد

در ضمن سازه ی شما خیلی نا مرتب و عجیب به نظر میرسه
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv
پاسخ
سازتون از لحاظ چینش بادبند اشتباهه و در 1 گوشه بادبند ها جمع شدن
مد اول سازه کاملن پیچشیه و بقول اقا فرشاد سازه ی شما خیلی نا مرتب و عجیب به نظر میرسه
پاسخ
دلیل نامرتبی شکل کج زمین و ملاحضات اجباری معماری می باشد و در ضمن فیل word last run log را پیوست کردم که در آن در محل تلاقی محور 4Gارور داده که DOF RY مشکل دارد و نتوانستم مشکل آنرا حل کنم؟لطفا راهنمایی کنید اگر WARNINGرا میخواهید در FILE/LAST RUN LOGبعد از آنالیز موجود هست و فایل WORDآنرا نیز پیوست کردم.لطفا راهنمایی کنید؟

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   A.LOG.rar (اندازه: 1.58 KB / تعداد دفعات دریافت: 166)
پاسخ
من هیچ وارنینگی ندیدم چرا؟
پاسخ
(1391/10/20 ، 12:22 صبح)hamidfm نوشته است: من هیچ وارنینگی ندیدم چرا؟

بعد از آنالیز درfile/last analys log که با wordباز میشود warning قابل مشاهده است ضمنا در فایل ÷یوست قبلی اینجانب به نام a.log.rarقابل دیدن است.
پاسخ
دوست عزیز منظور من هم همین بود اونجا هیچ وارنینگی نداره من 2بار ران کردم
پاسخ
برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

تا الان بارها در رابطه با بد کرک شدن نرم افزار ایتبس شنیده بودم ! ولی هیج وقت باور نمیکردم این مسئله رو! که امروز همچین چیزی رو با چشمم دیدم!
نرم افزار ایتبس شما مشکل داره! بار اول که فایل رو دانلود کردم خطای بالا دیده شد و مشکل از تیر یکسره ی مشخص شده در تصویر زیر بود!
ولی بعد از اینکه نرم افزار رو بستم و دوباره باز کردم دیدم اون تیر به 2 تا تیر تبدیل شده و ارور رفع شده!
حتی دوباره دانلودش کردم ولی باز همونطوری شد!
خیلی جالبه!
در کل مشکل شما از یکسره بودن این تیر هست:

[تصویر:  dohztv6gyu4rb43q91s.jpg]

به خاطر همین مشکل بود که سایر مهندسین نمیتونستند ارور رو رویت کنند

[URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید)
تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
پاسخ
با سلام آقای مهندس اردلان تیر بین دو گره 7 و 17 بایستی یکسره باشد چون در محل تلاقی آن با تیر پاگرد ستون ندارم و اتصال تیر پاگرد به تیر بین دو گره7 و17 نیم مفصل است به نظر من مدل مشکل ندارد و مختصات نقطه ای که warning میدهد خیلی نزدیک به گره 14 است ولی دلیل آنرا نمیدانم؟و اگر تیر بین دوگره 7و17 را در محل اتصال پاگرد devide کنم اتصال ناپایدار میشود (سه عضو در محل یک گره به هم وصل میشود و ناپایدار میشود )به نظر من دلیل دیگری داردولی نمیدانم چیست؟
پاسخ
(1391/10/20 ، 09:18 عصر)eaglesweem نوشته است: با سلام آقای مهندس اردلان تیر بین دو گره 7 و 17 بایستی یکسره باشد چون در محل تلاقی آن با تیر پاگرد ستون ندارم و اتصال تیر پاگرد به تیر بین دو گره7 و17 نیم مفصل است به نظر من مدل مشکل ندارد و مختصات نقطه ای که warning میدهد خیلی نزدیک به گره 14 است ولی دلیل آنرا نمیدانم؟و اگر تیر بین دوگره 7و17 را در محل اتصال پاگرد devide کنم اتصال ناپایدار میشود (سه عضو در محل یک گره به هم وصل میشود و ناپایدار میشود )به نظر من دلیل دیگری داردولی نمیدانم چیست؟

بله از این لحاظ باهاتون موافق هستم! باید تیر دوم به صورت توو دلی باشد! ولی چون در هردو سمت سازه، لنگر در ابتدا و انتها آزاد شده هست ! در نهایت دچار مشکل میشه!
تووی بخشی که خالی کردید ولی بازشو (Opening) نگذاشتید! آیا قراره راه پله اجرا بشه؟
اگه اینطوره پس باید گفت که باید معماری سازه رو تغییر بدید! بهترین کار اینه که ستون های ردیف بالایی رو کلا در جهت y به پایین منتقل کنید!
البته قاعدتا باید راه حل های دیگه ای هم داشته باشه

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید)
تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست چک کردن ایتبس 2015 سازه بتنی سه طبقه dolatkhah1 1 950 1399/2/14 ، 01:51 صبح
آخرین ارسال: dolatkhah1
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس roza12341234 0 1,544 1398/7/3 ، 10:47 صبح
آخرین ارسال: roza12341234
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس roza12341234 0 894 1398/5/10 ، 02:55 عصر
آخرین ارسال: roza12341234
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس reza229 1 1,547 1398/4/26 ، 04:03 عصر
آخرین ارسال: amraii
  درخواست چک کردن پروژه بتن ostadasadi90 1 1,128 1398/2/4 ، 01:24 عصر
آخرین ارسال: ostadasadi90
  درخواست چک کردن فایل mammadfranki 1 1,361 1396/2/16 ، 12:10 عصر
آخرین ارسال: afshin_ipe
Star درخواست چک کردن پروژه فولادی 2 طبقه 9.7.4 eng.mousavi 0 1,234 1396/1/11 ، 11:50 عصر
آخرین ارسال: eng.mousavi
  درخواست چک پروژه فولاد sasan.ce 0 1,427 1395/11/19 ، 01:50 صبح
آخرین ارسال: sasan.ce
  میشه لفا این فایل ایتبس منم چک کنید دوستان نیاز دارم 7mycivil 1 1,286 1395/11/18 ، 10:34 عصر
آخرین ارسال: 7mycivil
  درخواست بررسی فایل ایتبس mahsahaghyy 0 1,368 1395/9/6 ، 03:53 عصر
آخرین ارسال: mahsahaghyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان