1391/10/21 ، 10:44 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/21 ، 09:36 عصر، توسط فرشاد امن خانی.)
اگربخواهیم سقف یکپارچه داشته باشیم گریدلاین بی تاثیرباشدمثلاستون ها دریک آکس نیستن ولی گریدلاین ازوسطسقف عبورکرده موقعی که بخواهیم سقف را رسم کنیم جدا جدامیندازد برای رفع این مشکل که بخواهیم اون قسمت به صورت یکپارچه بیفتدچیکاربایدبکنیم؟؟؟؟؟؟وسوال دوم مثلا یه قوس رابه روش چرخاندن ایجادنموده ایم اگه بخواهیم اون قسمت سقف ایجاد کنیم انام نمیشوددلیل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1391/10/21 ، 12:17 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/21 ، 12:33 عصر، توسط CivilS.)
سلام/ از ابزار زیر استفاده کن:
Draw Areas (Plan, Elev, 3D)
وقتی این رو زدی / بعد هر سطحی رو که میخوای توش بکشی رو گوشه هاش رو کلیک کن به ترتیب/ از نقطه 1 شروع کن و تمام گوشه ها رو کلیک کن تا دوباره برسی به نقطه 1/ بعد کلیک راست کن
علاوه بر روشی که دوستمون فرمودند ، میتونید بعد از رسم با استفاده از گذینه ی Reshape Object (دومین گذینه در منوی سمت چپ) و بردن موس به گوش های سطح ، در شکل المان ها تغییر ایجاد کنید!
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید) تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
خسته نباشید مهندسین گرامی
من خیلی سعی کردم اینکارو بکنم ولی نشد. یه سقف دارم چند مترش قوسه هرکاری میکنم نمیتونم سقف رو بهش بدم. قوس رو ایجاد کردم ولی نمیتونم سقف بهش معرفی کنم. ایتبس 2015 هم کار میکنم. راه هایی رو که فرموده بودین رو هم امتحان کردم.