امتیاز موضوع:
  • 146 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی درباره مدول الاستیسیته st52
وزن مخصوص فولاد در حالت کلی یکی است ( مثلا وزن مخصوص بتن C21 با C25 فرقی نمیکنه )
ST52:
Fu:5200 Kg/cm^2
Fy:3600 Kg/cm^2
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
تنش و کرنش تسلیم و نهایی فولاد st52 را هم اگر میشه بگید من خیلی سریع نیازمندم به این ارقا چون می خوام پروژه ام رو تکمیل کنم اگر بشه از روی نمودار st52 رو بگید کدوم نمودار است خیلی ممنونم من تا 15 بهمن پروژه باید تحویل بدهم.
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
با سلام
تقسیم بندی انواع فولاد بر حسب درصد کربن:
1-فولاد نرمه معمولی برای مصارف ساختمانی(3/0-1/0)%
2-فولاد با کربن متوسط، فولاد اعلای ساختمانی(6/0-3/0)%
3-فولاد پرکربن،فولاد ابزار(7/1-6/0)%
فولاد با کربن زیاد در ساخت وسایل اتصال پیچ،ابزار ماشین کاری،اره،فنر،ساچمه و امثال آن بکار می رود.
سایر ترکیبات مهم شامل:
منگنز(جهت افزایش استحکام و سختی)
سیلسیوم(برای افزایش استحکام و مقاومت در برابر سایش)
و نیکل،کرم،مس،... می باشند که سبب بالا رفتن استحکام،شکل پذیری و مقاومت در برابر خوردگی می شود.
ناخالصی های مضر فولاد گوگرد و فسفر اند(سبب ترد شدن فولاد می شوند)
مشخصات مکانیکی فولاد های ساختمانی:
ST37---Fy=2.3t/cm2---Fu=3.4~4.7t/cm2
ST44---Fy=2.7t/cm2---Fu=4.1~4.5t/cm2
ST52---Fy=3.5t/cm2---Fu=4.9~6.3t/cm2
مشخصات نورد ذوب آهن اصفهان در مورد پروفیل های تا IPE18 مطابق آیین نامه روسی(GOST) و در خصوص نیمرخ های جدید بر اساس آیین نامه های ISOوDIN می باشد.
مشخصات نورد ذوب آهن اهواز بر اساس آیین نامه DIN می باشد.
پاسخ
سلام
در محاسبه مدول الاستیسیته چه اشتباهی کردم که تفاوت هست بین عدد بدست آمده و اعداد عرف کتابها؟

[تصویر:  8n3cjvoj9wij1ad3f4.jpg]
پاسخ
(1393/7/23 ، 06:27 عصر)FakeEngineer نوشته است: سلام
در محاسبه مدول الاستیسیته چه اشتباهی کردم که تفاوت هست بین عدد بدست آمده و اعداد عرف کتابها؟

باسلام

منظور شما از کتاب عرف کدام کتاب می باشد ؟

مدول الاستیسیته بتن نسبت ویرایش قبل با ویرایش جدید مبحث نهم یعنی چاپ 92 تغییر کرده است در اینصورت نباید محاسبات خود را با کتابها و یا پروژه هایی که ملاک طراحی آنها با مبحث نهم چاپ 92 بوده مقایسه نمائید .

پاینده باشید
پاسخ
سلام مهندس
روندتون درسته ولی یه اشکالی که وجود داره اینه که مقاومت فشاری بتن هیچ وقت عددی مانند 231 مگاپاسکال نخواهد شد.شما اگه مقاومت فشاری بتن رو درست در نظر بگیری عدد معقولی برای مدول الاستیسیته بدست خواهد اومد. به طور معمول مقاومت فشاری بتن برابر 21 یا 25 یا .... بر حسب مگا پاسکال خواهد بود. موفق باشید

پاسخ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﻨﺶ ﻣﺠﺎﺯ ﺗﻴﺮاﻫﻦ ﻫﺎﻱﺫﻭﺏ ﺁﻫﻦ اﺻﻔﻬﺎﻥ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﺗﻮ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺕ? اﮔﻪ 3000 ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﺯﻳﺎﺩﻩ?
پاسخ
باسلام

مهندس بهادر نژاد همانطور که مستحضرید مقاومت فشاري مشخصه بتن بايد بر اساس آزمايشهاي 28 روزه تعيين شود . ولی فرمولی که همکارمون ارائه دادند در بالا براساس فهارست بهاء ابنیه هستش چون من با این فرمول آنجا برخورد کرده بودم و براساس عیار بتن می باشد .
پاسخ
منظورم از کتاب عرف همان کتابهاییست که دانشجویان برای انجام پروژه ها استفاده میکنند.
مثلا در کتاب آقای باجی مدول الاستیسیته رو با همان رابطه کتاب سال 84 برابر 2.52E5کیلو گرم نیرو بر سانتیمتر مربع شده است.
اما در محاسبات من مدول الاستیسیته برابر 605489.5 کیلوگرم بر متر مربع شده است

چون هرکیلوگرم بر متر مربع = 1000 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع است،عدد محاسباتی من میشه ====>60.54895 سانتیمتر مربع

یعنی عدد من 4000 برابر کوچکتر هستش که مطمئنن اینقدر اختلاف محال است.
چکار کنم؟
پاسخ

سلام
همانطور كه مهندس بابايي پاسخ دادند fc=w/10-9 براي تبديل عيار به مقاومت در فهرست بهاي ابنيه مي باشد. براي مثال اين فرمول به ما مي گويد كه بتني با عيار 300 كيلوگرم در مترمكعب به ما مقاومت 300/10-9 مساوي 21 مگاپاسكال را مي دهد. W در اينجا مقدار عيار مي باشد و نه وزن واحد بتن. اين فرمول نيز يك فرمول تجربي است كه دقت خوبي دارد. اين فرمول در فهرست بهاي راه و باند برابر fc=w/10-8 مي باشد.
براي كارها عادي نياز نيست از اين فرمول استفاده كنيد بلكه مقاوت بتني را كه در محاسبات درنظر خواهيد گرفت وارد كنيد و مدول الاستيسيته را برآن اساس بدست آوريد.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان