امتیاز موضوع:
  • 141 رأی - میانگین امتیازات: 3.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکلت بتنی بهتر است یا اسکلت فولادی (مقایسه از هر نظر در برابر زلزله..باد..دما..)
سلام به همه دوستان گلم.....

مههندس امن خانی و دیگر دوستان .....نظر تون در مورد این چیست که در بخش متفرقه یک لنجمن باز بشه در مورد بحث و گفنگو به نطر من که خیلی عالی هستش و مخاطب خوبی هم می تونه داشته باشه و خیلی از کاربرها می توانند موضوعات خودشون رو به چالش بکشند..

من از انجمن خودمون شروع می کنم....

دوستان به نظر شما اسکلت فولادی بهتر هستش و یا بتنی سوالی است که هزاران بار شنیدم اما جواب قانع کننده ای نگرفتم....یکی میگه اسکلت فولادی سبکتر در نتیجه در موقوع زلزله بهتر عمل میکنه که برای من زیاد قابل قبوا نیست و یکی میگه اسکلت بتنی در مقابل اتش سوزی مقاوم تر هستش ایا این می تونه دلیل لصلی باشه که ما رو به اسکلت بتنی بیاوریم.

با سپاس
100 درصد سازه ی فولادی بهتره
هم به دلیل سبکی نیروی کمتری از زلزله میگیره
و هم از مصالح با کیفیت(فولاد) استفاده میشه که خطر اشکالات اجرایی رو به حداقل میرسونه
در مورد آتش سوزی هم خیلی راحت میشه این سازه ها رو عایق بندی کرد
از نظر باد هم هر دو با هم برابر هستند چون سطح بارگیری مهم هست نه چیز دیگه ای /
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv
ممنون از مهندس فرشاد عزیز......منتظر نظر دیگر دوستان هم هستم.....فردا....امشب که خبری ازشون نیست....

فرشاد جان بنده متاسفانه تجربیات اجراییم کمه.....می خوام بدونم که از نظر اقتصادی هم فولادی به صرفه هستش یا اینکه اسکلت بتنی ارزانتر در می یاد..

سوال بعدی هم که ذهن بنده را به خودش مشغول کرده این است که عمر مفید کدامشون بیشتر هستش مگر این طور نیست که هر چه از عمر ساختمان های بتنی بگذره مقاوم تر می شوند....

با سپاس
به نظر من باید برای هر سازه ای به صورت دقیق بررسی بشه و بعد تصمیم بگیری کدوم بهتره
من قبول دارم فولادی سبکتره ولی در اجرای سازه فولادی حذاقل توی کشور ما خیلی ضعیف عمل میشه
از لحاظ ابعاد ، از لحاظ هزینه و دسترسی مصالح...زمان و مسایلی مثل همون اتش سوزی که گفتی شما باید بررسی بشه
تا بشه تصمیم گرفت

کیوان جان عمر مفید 100% به شرایط محیطی بستگی داره
توی مناطقی که مثلا مواد سولفاتی و خورنده هست سازه ی فولادی که ضعیف اجرا شده باشه کمتر از 10سال نیاز پیدا میکنه به باز سازی

(1391/11/6 ، 02:47 صبح)hamidfm نوشته است: به نظر من باید برای هر سازه ای به صورت دقیق بررسی بشه و بعد تصمیم بگیری کدوم بهتره
من قبول دارم فولادی سبکتره ولی در اجرای سازه فولادی حذاقل توی کشور ما خیلی ضعیف عمل میشه
از لحاظ ابعاد ، از لحاظ هزینه و دسترسی مصالح...زمان و مسایلی مثل همون اتش سوزی که گفتی شما باید بررسی بشه
تا بشه تصمیم گرفت

حمید جان در مورد صحبت شما باید بگویم که در ایران اسکلت فولادی را بدتر از بتنی اجرا می کنند.....و اماری هم به شما بدهم که خرابی سازه های اسکلت فولادی در ایران بیشتر بوده در هنگام زلزله می دونید چرا؟ با اینکه این سازه سبکتر هستش چون اتصالات را نمی توانند به خوبی اجرا کنند.....و هزران ذلیل دیگه.....
حمید عزیز بله قبول دارم بتن تقریبا در هر دمایی سازگاری داره اما در اینجا فولاد جای بحث داره ...

نظر شما مهندسان عزیز چیست؟ فرشاد که کاملا طرفدار اسکلت فولادی:D
فولادی
فقط پیچ و مهره ای
مشکلات اتصالات و مشکلات رطوبت و سولفاته شدن از عیب های فولادی هست در عوض به علت اینکه سرعت اجرا رو در این سازه ها میتونه خیلی سری باشه و همینطور کیفیت بالای مقاطع همه از مزیت هاش به شمار میاد

ولی در کل یک پدر چطور میتونه بین بچه هاش فرق بزاره آخه؟

برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
[URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید)
تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
:) :)
اردلان جان سرعت اجراشم همچین بالا تر از بتنی نیست ها
شما اگه بخای تیرورق بسازی کلی خودش طول میکشه
جا میخاد...کلی دردسر داره
(1391/11/6 ، 12:11 عصر)hamidfm نوشته است: :) :)
اردلان جان سرعت اجراشم همچین بالا تر از بتنی نیست ها
شما اگه بخای تیرورق بسازی کلی خودش طول میکشه
جا میخاد...کلی دردسر داره

مهندس این مورد به عنوان محدودیت مطرح نمیشه چون میشه با نیروی کار بیشتر این مشکل رو رفع کرد ، اگه به صورت ایده آل در نظر بگیرید ساختمان فولادی خیلی سریع اجرا میشه ولی ساختمان بتنی بعد از بتن ریزی در هر طبقه ، نیاز هست که تمام پرسنل دست از کار بکشن تا بتن به مقاومت حداقل خودش برسه! و البته این محدودیت محسوب میشه
هوای کمی سرد که دیگه خودتون بهتر میدنید
و اگه بخوایم خیلی ریز بشیم ، به ازای هر روزی که پروژه طول میکشه ، از همونطرف سرمایه ی شما بیشتر خوابیده!

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید)
تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
مهندس 1 سوال
توی 1 کارگاهه 10 طبقه فلزی
هیچوقت 2 تا پیمانکار اسکلت میشه با هم اورد؟ !!!!!
قبول دارم ها حرف شمارو... ولی نظر من اینکه خیلی هم با هم تفاوت ندارن...
از لحاظ جا هم محدودیت حساب میشه دیگه کلی جا میخاد منتاژ

ولی باین حال یکی از دلایلی که کمتر فولادی مصرف میشه بر میگرده به
1 هزینه زیادش
2- بساز بفروش های عزیز که الان تقریبا بساز بفروشن همه! که بفکر کاهش هزینه ساختن فقط
برای بتنی هم معمولا همچین هم دست از کار نمیکشن روز بعد از بتن ریزی قالب هارو میشه باز کرد و خورده کاری هارو انجام داد و رفت طبقه بالا

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست کتاب اجرای سازه های بتنی و فلزی samisoft 1 2,678 1395/2/20 ، 01:39 صبح
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
  چگونگی اجرای نمای برجسته بعد از اجرای اسکلت سازه drim_w3 0 5,501 1394/6/17 ، 01:28 صبح
آخرین ارسال: drim_w3
  نکات ضروری چاه آسانسور در هنگام اجرای اسکلت ساختمان کیوان بابایی 0 5,658 1393/7/18 ، 10:49 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  بیش از ۱۱۰۰ عکس از جزئیات اجرایی بتنی و فولادی(دیتایل بتنی و فولادی ) کیوان بابایی 0 3,434 1393/4/25 ، 10:50 عصر
  مراحل اجرایی یک ساختمان بتنی (محمد مهدی حیدری) صفرکیلومتر 0 3,326 1393/3/14 ، 02:03 عصر
آخرین ارسال: صفرکیلومتر
  مقایسه عرشه فولادی با تیرچه بلوک و کامپوزیت MOSSAYEB 1 2,415 1393/2/21 ، 02:49 عصر
آخرین ارسال: amir.ahmadinasab
  نکات اجرایی ساختمانهای اسکلت بتنی و فلزی کیوان بابایی 0 3,036 1393/2/14 ، 10:32 عصر
  نکات مهم در طراحی و اجرای ساختمانها ی فولادی و بتنی کیوان بابایی 0 5,467 1393/2/12 ، 05:00 عصر
  سوال از فهرست بها - جدول بتنی آتنه 5 6,973 1393/1/28 ، 02:37 عصر
آخرین ارسال: آتنه
  دانلود سمينار سقف با عرشه فولادی - متال دك کیوان بابایی 0 2,124 1392/11/6 ، 01:03 عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان