موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام . وقتي مجبور ميشيم از تيرچه دوبل در سازه استفاده و يك deck براي تيرچه دوبل تعريف ميكنيم, ايا بايد وزن دو تيرچه ديگر را از بار مرده سقف كم كنيم؟ يعني از 360 كيلوگرم (براي سقف يونوليت البته) بايد وزن دو تيرچه ديگر يعني 125 كيلو رو كم كنم يا نياز نيست؟
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 526 بار در 944 ارسال
دو روش وجود داره
روش اول اینه که شما وزن بتن رو توی مشخصات مصالح وارد کرده باشید در اینصورت برنامه خودش وزن اضافه رو هم حساب میکنه چون شما وزن بتن رو به برنامه دادی
روش دوم اینه که شما وزن بتن رو 0 معرفی کرده باشید در این صورت برنامه وزن بتن رو حساب نمیکنه و باید به صورت دستی وزن ها رو اعمال کنید
برای تیرچه ی دوبل هم شما باید وزن سقف تیرچه ی دوبل رو حساب کنید(وزن سقف تیرچه ی تک + وزن تیرچه ی اضافی) و مستقیما به سقف تیرچه ی دوبل وارد کنید/
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام مهندس من از همون روش اول استفاده ميكنم وزن بتن و دادم 2450 . حالا برنامه مياد وزن تيرچه اضافه رو كه بتني تعريف شده وارد ميكنه بنابراين من بايد تو وارد كردن بار مرده ي سقفم وزن تيرچه اضافي رو كم كنم كه ميشه 235 كيلوگرم . درسته ؟
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 526 بار در 944 ارسال
مسعود فرض کن وزن مرده ی سازه 250 کیلو باشه و شما میخواد یه جا تیرچه ی تک بزاری یه جار تیرچه ی جفت
چون شما وزن بتن رو دادید خود برنامه وزن بتن رو حساب میکنه
کاری که شما باید بکنید اینه که تیرچه ی تک و جفت رو به برنامه معرفی کنید Define>wall/Slab/Deck
توجه داشته باش که تفاوت تیرچه یتک و جفت میتونه تنها مقدار WR باشه (WR جفت دو برابر WR تک هست) WR=عرض کف تیرچه
بعد میاید تیرچه ها رو هر جا میخواید به کار میبرید ولی بار مرده 250 رو برای هر دو یکی میگیری چون چیزی عوض نشده مثل (کفسازی،آسفالت وو...)
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان
ضمن تشکر از مهندس امن خانی
منهم روش خودم رو میگم
وزن تیرچه دوبل و تک تقریبا 70 کیلو در هر متر مربع فرق میکنه یعنی تیرچه دوبل 70 کیلو سنگینتره که میتونیم توی بارگذاری اونو اعمال کنیم
ولی چرا تیرچه دویل ؟ بجای اون پیشنهاد میشه که از تیرچه با ارتفاع بالاتر استفاده کنیم یعنی بجای اینکه عرض تیرچه رو زیاد کنیم ارتفاع اونو زیاد کنیم . لازم به ذکره که همیشه در محاسبه ممان اینرسی ارتفاع که به توان 3 میرسه نه عرض.
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دهانه 6 متر به به بالا تا 7 متر ضخامت سقف رو میبریم بالا یعنی به جای 5 سانت بتن از 8 سانت بتن استفاده میشه ولی دهانه یالاتر از 7 متر مجبور به استفاده از تیرچه دوبل هستیم
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
برای این منظور بایستی مطابق ایین نامه نسبت L/20 رعایت گردد.
L طول دهانه تیرچه میباشد که میبایست براربر ارتفاع خالص تیرچه باشد .
اعتبار:
0
سپاس ها 0
اقای بابایی یه سوال ادامه ی سوال دوستون دارم
الان 40 سانت میشه ضخامت سقف که 25سانت ارتفاع بلوک وتیرچه 5سانت هم دال میشه 30 سانت برای پروژه های عادی من این هدد رو دیدم حالا سوال من اینه الان کع 40 سانت سقف داریم یعنی 10 سانت اضافه شده کدوم دیتایل باید اضافه شه!مثلا 1و5 تیرجه بزاریم یا 15 سانت دال...
ممنون