امتیاز موضوع:
  • 73 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی سازه ی 3طبقه با استخر در طبقه ی سوم
سلام
کسی از من پرسیده که میخواد یه ساختمونی بسازه که 3 طبقه باشه و تو طبقه سومش استخر و سونا و جکوزی توش اجرا بشه.می خواستم بپرسم اصلا قابل اجرا هست همچین چیزی؟
اگر بر فرض بشه تمهیدات مشکل آب بندی و عایقکاری رطوبتی رو بدون کوچکترین نقصی انجام داد،آیا از لحاظ سازه ای و محاسبات مشکلی از بابت بار فراوانی که به خاطر استخر ایجاد میشه، اجرایی هست؟
پاسخ
همه چیز امکان داره ولی باید بار های دینامیکی آب استخر رو روی سازه اعمال کنید که محاسبات پیچیده میه

از طرفی هم اجرای چنین استخری در ایران با این کیفیت کار به نظر من جالب نیست و از طرفی هم سطح فرهنگی این اجازه رو نمی ده که شما بیاید یه استخر توی فضای باز بزنید(اروپا نیست که ایرانه)
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv
پاسخ
 سپاس شده توسط ستاریی ، Shahryar71 ، kaveh-abdollahzadeh
[undefined=undefined]
پاسخ
این نشریه رو دانلود کنید شاید کمکتون کنه.

[تصویر:  p4h6fzseyjtrcce48fgz.gif]
پاسخ
مطلبی که به نظر من میرسه اینکه در این طرح خاص ار لحاظ سازه باید تحلیل طیفی یا شیه دینامیک انجام بشه چون مطابق ایین نامه هر چیزی که سختی یا جرم رودر طبقات به هم بریزه سبب استفاده از تحلیل طیفی میشه

در ضمن ترکیبات با رهای استاتیکی و دینامیکی ساخته شوند و در نهایت برش پایه استاتیک و دینامیکی هم پایه گردند

مورد خیلی مهم اینکه در سنگین یا سبکتر شدن سازه فقط تیپ خاک در این مورد تاثیر به سزایی داره

خیلی جالبه که یک ساختممان مسکونی با قاب خمشی متوسط اگر با خاک تیپ دو طراحی بشه حداقل 10 کیلو گرم در هر مترمربع میلگرد بیشتر برای همون سازه ولی با خاک تیپ سه بدست میاد
پاسخ
با عرض سلام خدمت مهندسین عزیز
واقعیتش سوال دوستمون مشکل منم هست یه سازه 5 طبقه هست طبقه سومش استخر داره سقف بالای استخر حالت ووید داره و رو باز هست و طبقه بام هم سرپوشیده هست. از مهندسین عزیز خواهشمندم نظر بدید و بگید که الان محاسبات این سازه بر چه مبناییه؟
باید حجم اب رو حساب کنیم و به صورت باز زنده و درصد مشارکت 100 درصد زنده وارد کنیم؟؟؟
پاسخ
درصد مشارکت 100 درصد زنده با یک نام دیگر در ترکیب بارها قرار بگیره
پاسخ
سلام دوستان .
من یک سازه ده طبقه با استخر در طبقه دهم رو طراحی کردم.
کارهایی که کردم رو مختصرا اینجا بهتون میگم و مشکلاتی که مطمئنا شما هم باهاش رو برو میشید.
1. با نشریه 123 ، مقدار بارهای دینامیکی سازه به بار استاتیکی معادل محاسبه میشه ، ولی مشکلی که هست T رو شما نمیتونین تخمین بزنین ، چون که وجود استخر گاهی به عنوام دمپر و گاهی به عنوان تشدید کننده میزان فرکانس ساختمان رو تغییر میده . و اینکه وقتی شما تحلیل طیفی میکنید ، دیگه با یک فرکانس رو برو نیستید . مطمئنا اینجا خیلی محافظه کارانه باید حسابش کنید.
2. وقتی که بار استاتیکی و دینامیکی سیال رو مدل کردید ، نمیتونین توزیع منحنی تنش رو روی ساختمان مدل کنید چون ایتبس همچین قابلیتی نداره.
مابقی مسایل مشابه ساختمان معمولیه.
.
.
سید حامد سجادی
فارغ التحصیل لیسانس مهندسی عمران
علاقه مند به شاخه آب و هیدرولیک
sayedhamedsajjadi@gmail.com
پاسخ
(1395/4/12 ، 02:47 صبح)hmdsjd نوشته است: سلام دوستان .
من یک سازه ده طبقه با استخر در طبقه دهم رو طراحی کردم.
کارهایی که کردم رو مختصرا اینجا بهتون میگم و مشکلاتی که مطمئنا شما هم باهاش رو برو میشید.
1. با نشریه 123 ، مقدار بارهای دینامیکی سازه به بار استاتیکی معادل محاسبه میشه ، ولی مشکلی که هست T رو شما نمیتونین تخمین بزنین ، چون که وجود استخر گاهی به عنوام دمپر و گاهی به عنوان تشدید کننده میزان فرکانس ساختمان رو تغییر میده . و اینکه وقتی شما تحلیل طیفی میکنید ، دیگه با یک فرکانس رو برو نیستید . مطمئنا اینجا خیلی محافظه کارانه باید حسابش کنید.
2. وقتی که بار استاتیکی و دینامیکی سیال رو مدل کردید ، نمیتونین توزیع منحنی تنش رو روی ساختمان مدل کنید چون ایتبس همچین قابلیتی نداره.
مابقی مسایل مشابه ساختمان معمولیه.
.
.
سید حامد سجادی
فارغ التحصیل لیسانس مهندسی عمران
علاقه مند به شاخه آب و هیدرولیک
sayedhamedsajjadi@gmail.com
پاسخ
مشکل اصلی اینجاست که نشریه 123 در مورد بارگذاری استخر های روی زمین گفته ولی وقتی که استخر توی طبقات بالا قرار میگیره ارتعاش آب موقع زلزله تغییر میکنه و بارگذاریش متفاوته. من خودم دنبال یه منبع واسه حل این موضوع هستم. لطفا اگه کسی منبعی پیدا کرد یه ایمیل به من بده. yusafzadeh@gmail.com اینم شمارم: 09361816646
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود طراحی دیوار حائل به همراه دفترچه محاسبات و فایل ETABS و نقشه ها و جزئیات اجرایی فرشاد امن خانی 16 20,428 1400/4/27 ، 02:14 عصر
آخرین ارسال: mrzye
  طراحی الاستیک مقطع بتنی hamed_r_b 2 3,359 1399/10/9 ، 10:42 عصر
آخرین ارسال: SELESA3
  رد اتصالات مفصلی عرف در سازه بتن آرمه art47 0 2,412 1396/12/3 ، 10:59 عصر
آخرین ارسال: art47
  طراحی ستونهای سازه های بتنی elyasostad 7 2,547 1396/10/9 ، 07:10 عصر
آخرین ارسال: sabzsaze
  ضریب رفتار و زمان تناوب سازه لوله ای Arya68 0 1,337 1396/9/2 ، 10:21 عصر
آخرین ارسال: Arya68
Heart طراحی دستی رمپ پله سازه های بتنی MOHANDES_ZAMANI 3 7,436 1395/9/12 ، 12:06 صبح
آخرین ارسال: 891060443
  نحوه طراحی سقف های یوبووت hamidreza4822 2 2,087 1395/8/16 ، 09:48 عصر
آخرین ارسال: Baghdadi_kft
  ratios یا نسبت طرح در سازه بتنی مبتدی95 4 2,233 1395/8/9 ، 12:46 صبح
آخرین ارسال: مبتدی95
  نظر مهندسین عزیز در مورد این سازه Arya68 5 2,589 1395/4/14 ، 12:16 عصر
آخرین ارسال: ali.esfandi
  ترکیب بارهای طراحی سازه بتنی طبق ویرایش92 مبحث6 mahsa chenari 11 5,356 1394/12/10 ، 07:53 عصر
آخرین ارسال: mohsen-1364

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان