موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
کسی از من پرسیده که میخواد یه ساختمونی بسازه که 3 طبقه باشه و تو طبقه سومش استخر و سونا و جکوزی توش اجرا بشه.می خواستم بپرسم اصلا قابل اجرا هست همچین چیزی؟
اگر بر فرض بشه تمهیدات مشکل آب بندی و عایقکاری رطوبتی رو بدون کوچکترین نقصی انجام داد،آیا از لحاظ سازه ای و محاسبات مشکلی از بابت بار فراوانی که به خاطر استخر ایجاد میشه، اجرایی هست؟
موضوعها: 3,905
اعتبار:
222
سپاس ها 39
سپاس شده 526 بار در 944 ارسال
همه چیز امکان داره ولی باید بار های دینامیکی آب استخر رو روی سازه اعمال کنید که محاسبات پیچیده میه
از طرفی هم اجرای چنین استخری در ایران با این کیفیت کار به نظر من جالب نیست و از طرفی هم سطح فرهنگی این اجازه رو نمی ده که شما بیاید یه استخر توی فضای باز بزنید(اروپا نیست که ایرانه)
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
مطلبی که به نظر من میرسه اینکه در این طرح خاص ار لحاظ سازه باید تحلیل طیفی یا شیه دینامیک انجام بشه چون مطابق ایین نامه هر چیزی که سختی یا جرم رودر طبقات به هم بریزه سبب استفاده از تحلیل طیفی میشه
در ضمن ترکیبات با رهای استاتیکی و دینامیکی ساخته شوند و در نهایت برش پایه استاتیک و دینامیکی هم پایه گردند
مورد خیلی مهم اینکه در سنگین یا سبکتر شدن سازه فقط تیپ خاک در این مورد تاثیر به سزایی داره
خیلی جالبه که یک ساختممان مسکونی با قاب خمشی متوسط اگر با خاک تیپ دو طراحی بشه حداقل 10 کیلو گرم در هر مترمربع میلگرد بیشتر برای همون سازه ولی با خاک تیپ سه بدست میاد
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با عرض سلام خدمت مهندسین عزیز
واقعیتش سوال دوستمون مشکل منم هست یه سازه 5 طبقه هست طبقه سومش استخر داره سقف بالای استخر حالت ووید داره و رو باز هست و طبقه بام هم سرپوشیده هست. از مهندسین عزیز خواهشمندم نظر بدید و بگید که الان محاسبات این سازه بر چه مبناییه؟
باید حجم اب رو حساب کنیم و به صورت باز زنده و درصد مشارکت 100 درصد زنده وارد کنیم؟؟؟
موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
درصد مشارکت 100 درصد زنده با یک نام دیگر در ترکیب بارها قرار بگیره
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان .
من یک سازه ده طبقه با استخر در طبقه دهم رو طراحی کردم.
کارهایی که کردم رو مختصرا اینجا بهتون میگم و مشکلاتی که مطمئنا شما هم باهاش رو برو میشید.
1. با نشریه 123 ، مقدار بارهای دینامیکی سازه به بار استاتیکی معادل محاسبه میشه ، ولی مشکلی که هست T رو شما نمیتونین تخمین بزنین ، چون که وجود استخر گاهی به عنوام دمپر و گاهی به عنوان تشدید کننده میزان فرکانس ساختمان رو تغییر میده . و اینکه وقتی شما تحلیل طیفی میکنید ، دیگه با یک فرکانس رو برو نیستید . مطمئنا اینجا خیلی محافظه کارانه باید حسابش کنید.
2. وقتی که بار استاتیکی و دینامیکی سیال رو مدل کردید ، نمیتونین توزیع منحنی تنش رو روی ساختمان مدل کنید چون ایتبس همچین قابلیتی نداره.
مابقی مسایل مشابه ساختمان معمولیه.
.
.
سید حامد سجادی
فارغ التحصیل لیسانس مهندسی عمران
علاقه مند به شاخه آب و هیدرولیک
sayedhamedsajjadi@gmail.com
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مشکل اصلی اینجاست که نشریه 123 در مورد بارگذاری استخر های روی زمین گفته ولی وقتی که استخر توی طبقات بالا قرار میگیره ارتعاش آب موقع زلزله تغییر میکنه و بارگذاریش متفاوته. من خودم دنبال یه منبع واسه حل این موضوع هستم. لطفا اگه کسی منبعی پیدا کرد یه ایمیل به من بده. yusafzadeh@gmail.com اینم شمارم: 09361816646