موضوعها: 346
اعتبار:
65
سپاس ها 0
سپاس شده 21 بار در 83 ارسال
شما اول از همه باید مدلتونو به صورت کامل تهیه کنید ( یعنی بادبندها به صورت کامل در دهانه های مورد نظر قرار گیرند) همچنین اتصالات را تماما گیردار کنید .
سپس به صورت دلخواه مثلا اول تنظیمات EBF را در طراحی وارد کنید . بعد از اتمام تمامی مراحل در حالت EBF یک فایل جدید تهیه کنید پ اینبار تنظیمات IMF را برای طراحی وارد کنید ( توجه کنید در این حالت نباید بادبندها حذف شوند ) و پس از اتمام تمامی مراحل نتیجه نهایی را از روی این دو فایل بدست آورید .( توجه کنید مقدار ضریب C در هر دو فایل یکسان است )
حال اگه بخواهید کنترل 25 درصد را انجام دهید یک فایل جدید دیگه ( که مجموعا میشه 3 فایل ) تهیه میکیند و ضریب زلزله را در این فایل ضریب در 0.25 کنید و طراحی این فایل را بر اساس IMF انجام دهید و با نتیجه نهایی که در دو فایل اول گرفتید مقایسه کنید .
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1394/5/26 ، 04:33 عصر
با سلام
مدلی که من در ایتبس طراحی کردم بر اساس آیین نامهAisc 360-10 طبق کتاب آقای سلطان آبادی پیش رفتم .اما به دلیل اینکه سیستم من یک جهت قاب خمشی متوسط ویک جهت دیگر مهاربند واگرای متوسط هست پرامترهای طراحی برای اعضا در دوجهت رو اگر بگین چی و چه جور وارد کنم ممنون میشم !
در ضمن هنگامی که میخوام link properties رو به تیر پیوند اختصاص بدم error میده که انتخاب نکردی عضوی که میخوای بهش اختصاص بدی !میشه راهنمایی کنید !
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام
مدلی با سیستم دوگانه ( قاب خمشی متوسط + مهاربند همگرا ویژه ) در ایتبس در حال کار هستم ولی در قسمت طراحی مقاطع با مشکل رو به رو شدم و ناهماهنگی زیادی در مقاطع پیشنهادی ایتبس می بینم ، احتمال می دهم از تنظیمات طراحی باشد ، خواهشا می توانید در این قسمت کمکم کنید.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام
من در طراحی سازه به روش LRFD با سیستم دوگانه (در جهت X قاب خمشی متوسط و در جهت Y قاب مهاربندی واگرای ویژه) به مشکل خوردم. توضیحاتی که قبلا تو همین سرفصل ارائه شده بود رو خوندم اما هنوز برام یه چیزایی مبهمه. من سازه رو آنالیز کردم و بعد از مرحله آنالیز با دو اسم جداگانه ذخیره کردم. (یکی با نام IMF و دیگری با نام EBF). اما سوالات...
1- توی فایل با نام IMF باید تمام اعضا را انتخاب کنم (Ctrl+A)، و از قسمت (View/Revise Preferences) تنظیمات مربوط به قاب خمشی متوسط را برای همه اعضا تعیین میکنیم؟؟
((((یعنی سیستم از نوع IMF و ضریب رفتار و ضریب اضافه مقاومت و ضریب بزرگنمایی تغییرمکان، همگی برای قاب خمشی متوسط تعیین بشوند.))) درسته؟؟
2- در فایل با نام EBF ابتدا اونجا هم تمام اعضا را انتخاب کنم (Ctrl+A) و از قسمت (View/Revise Preferences) تنظیمات مربوط به قاب خمشی متوسط را برای همه اعضا تعیین کنم، اما بعد از اون مراحل زیر را انجام میدهیم:
3- برای تیرها: در راستای Y که مهاربند واگرا داریم، تیرهای دهانه های مهاربندی رو انتخاب کنم و از قسمت (View/Revise Overwrites) برای تیرهای دهانه های مهاربندی سیستم EBF را انتخاب کنم و ضریب اضافه مقاومت (امگا صفر) رو عدد 2 قرار بدم. مجدد تمام تیرهای محور Y را به جز تیرهای دهانه های مهاربندی انتخاب کنم و سیستم رو OMF با ضریب اضافه مقاومت 3 قرار بدم. بنابراین تیرهای جهت X که قاب خمشی متوسط داشتیم روی حالت IMF و با ضریب اضافه مقاومت مربوط به خودش باقی میمونه. درسته؟؟؟
3- برای مهاربندها: در همین فایل که به نام EBF بود، تمام مهاربندها را انتخاب کرده و از قسمت (View/Revise Preferences) تنظیمات EBF را برای آنها انتخاب میکنیم. درسته؟؟؟
4- در مرحله اعمال تنظیمات طراحی برای بادبند واگرا، نسبت طول مهار نشده حول محور قوی و ضعیف به ترتیب چند باید تنظیم بشه؟؟؟ (در حالت همگرا برای محور قوی 0.5 و برای محور ضعیف 0.67 میگذاریم). اما برای واگرا چند باید بگذاریم؟؟؟؟
5- برای ستونها: مجدد در همین فایل که نامش EBF بود، ستون های مجاور قاب واگرا را انتخاب کرده و از قسمت (View/Revise Preferences) برای این ستونها نوع سیستم سازه ای و ضریب اضافه مقاومت را روی سیتم EBF تنظیم میکنیم؟؟؟ (((بقیه ستونها به جز ستونهای مجاور مهاربند را در همان حالت IMF باقی میگذاریم))) درسته؟؟؟؟
6- در آخر خروجی دو تا فایل را بعد از طراحی مقایسه کرده و برای هر عضو مقطع بزرگتر را در نظر میگیریم و مجدد آنالیز و طراحی رو انجام میدیم. درسته؟؟؟
7- این تغییرات آخر را روی کدام فایل انجام بدیم (چون فایلی که نامش IMF است یه سری تنظیمات خودش را دارد و فایلی هم که نامش EBF بود تنظیمات خودش را دارد). تغیرات مربوطه در سوال (6) را روی کدام فایل انجام دهیم؟؟؟
ببخشید اگه سوالم خیلی طولانی شده. ممنونم از زمانی که میگذارید و من را راهنمایی میکنید. لطفا اگه کار دیگه ای روی هر یکه از فایل ها باید انجام بشه با جزئیات بفرمایید تا بتونم مدل را به درستی و دقیق طراحی کنم. مجدد ممنونم.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
کسی جواب مار رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟