امتیاز موضوع:
  • 240 رأی - میانگین امتیازات: 3.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etabs 9.7 اموزش گام به گام کشیدن نقشه با اتوکد
انشالا خوب میشی هم یه چند تا سوال از مباحثی که گفتی دارم هم که بد جوری منتظرم
پاسخ
درس پنجم :اموزش تصویری کشیدن نما

سلام
دوستان همونطور که اگه مراحل قبلی رو نگاه کرده باشین از سطح خیلی اسون شروع کردم تا اونای که خیلی ضعیف هستن هم بتونن و اماده شن برای مراحل بعدی
مراحل ما به این شرحه امیدوارم بتونم تا اخرش ادامه بدم و تونسته باشم به عنوان عضو کوچیکی از سایت کمکی کرده باشم به جامعه عمرانی مون...

سطح اولیه :نقشه یک ساختمان یک طبقه
سطح متوسط :نقشه کامل یک ساختمان 2یا 3 طبقه
سطح پیشرفته :نقشه کامل یک ساختمان بالای 8 طبقه
سطح بسیار پیشرفته :نقشه یک مجموعه اموزشی تفریحی

سعی کردم کاملا بصورت روان و خودمانی براتون توضیح بدم تا با مساله راحت تر باشین بی شک اموزش کاملی نیست اما برای اونای که خیلی مبتدی هستن بسیار مفیده...
منتظر انتقاد و نظرات سازنده دوستان نیز هستم موفق باشین...
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

.
پاسخ
 سپاس شده توسط CivilS ، ii-_-ii ، rythm ، زیبا یگانه ، زاحا حدید ، nana_ahvazi ، amiryakuza12 ، سيدمحمود حسابي ، پونه پورعلی ، لوکربوزیه ، خوزه رافائل ، لودویش میس ون در روهه ، mahyari ، کلاه قرمزی ، narges.k ، bijanvoda ، mina00a ، morvarid_sadaf ، mashkanis ، مهندس فریبا ، varoxa ، motahare shd ، vahid.madadi ، waynerooney ، majid2rankouh ، hasan01 ، vahidnezarat ، lagoon ، adel28 ، hamidasd ، elmiraomidimanesh ، Marina ، mahboob21 ، یوسف ایراهیم پور ، sajadha
درس ششم : اموزش رسم پلان تیپ بندی ستون و جزییات آن

به درس ششم از سری درس های اموزش تصویری رسم نقشه با اتوکد رسیدیم...
تو این درس میخواهیم بدونیم که پلان تیپ بندی ستون ها چطوری رسم میشه وفرق تیپ بندی ستون های بتونی با فلزی چیه ؟
اگر انتقاد یا پیشنهادی دارین در خدمت هستم

موفق باشین...
پاسخ
 سپاس شده توسط ii-_-ii ، CivilS ، a.kh.civil.eng ، rythm ، زیبا یگانه ، زاحا حدید ، Taha_212 ، nana_ahvazi ، amiryakuza12 ، سيدمحمود حسابي ، پونه پورعلی ، لوکربوزیه ، خوزه رافائل ، لودویش میس ون در روهه ، mahyari ، کلاه قرمزی ، nazarnokandeh ، عمران قوچان ، bijanvoda ، lvl ، mashkanis ، مهندس فریبا ، آیدا2 ، velyan2006 ، vahid.madadi ، waynerooney ، peha ، majid2rankouh ، behruz_civil ، vahidnezarat ، adel28 ، hamidasd ، Marina ، sajadha ، یوسف ابراهیم پور
salam.vaqean damet garm aziz.ma ke taze varedim vaqean bedarde mon khord.bazam edame bedid.va age beshe ye kam tozih ziad bedid mamnon misham.tnx az shoma.moafag bashid,
پاسخ
سلام.من یه نقشه ترسیم کردم با اتوکد با واحد سانتی متر (مثلا طول پلان 1200سانتی متر)میخوام اون رو با مقیاس 1/100چاپ کنم طوری که وقتی چاپ شد دقیقا طول پلان 12سانتی متر ترسیم شده باشد لطفا دوستانی که کارکردن توضیح بدن.ضمنا میدونم که در کادر plotباید مقیاس رو روی 1/10بذاریم اما درست نمیشه اگه میشه از اول کار توضیح دهید.با تشکر.
پاسخ
اگر دقت کنید اتوکر از دو فضا تشکیل شده
1- فضای مدل - همون صفحه ای که هنگام باز شدن اتوکد می بینیم که اکثرا رنگ مشکی هستش و ترسیمات اعم از دو بعدی و سه بعدی در اون ترسیم میشن
2- فضای کاغذ - که برای پلات گرفتن و چاپ نقشه هست
اگر میخوای دقت فوق العاده داشته باشی از فضای کاغذ استفاده کن
نحوه استفاده باید به صورت عکس و توضیح یا فیلم باشه تا متوجه بشی
اگه خواستی با هزینه کم برات آماده می کنم و میفرستم
پاسخ
سلام
با تشکر از زحمات شما
مطالب و دیدم - واقعا خوبه
توی درس سوم نوشتی << :گاهی اوقات بعد از رسم کلی نما وقتی میاییم ارتفاع گذاری کنیم ارتفاع درست در نمیاد مثلا باید بشه 4.40 که وقتی اندازه میگیری میبینی شده 4.38 >>
اگر کاربر در درج اعداد اشباه نکنه امکان نداره خود به خود بشه 4.38
اگه این اتفاق بیفته مطمئن باش کل نقشه زیر سواله و نباید به نقشه اعتماد کرد - گرچه هدف شما آموزش هست ولی کلمه مهندس از ریشه ماندز ( Moandez ) یعنی اندازه گیر است و حالا همین مهندس دقیق نباشه زشته - مگه نه
دستور Stretch هم برای کشش موضوع هست و مثال درسته
دستت درد نکنه - منتظر آموزشهای جدید هستم
پاسخ
با تشکر
ولی این اتفاق برای اونای که تو اول راه هستن خیلی اتفاق میوفته مثلا من نما رو میکشیم بعد موقع اندازه گیری میدیدم یکمی کمه یا زیاده ولی چون راهشو بلد نبودم کلا از اتوکد زده میشدم و پیش خودم میگوفتم کار من نیست
گفتم بگم تا بعضی از دوستان استفاده کنن...
پاسخ
فایل آموزش چاپ را دقت و مقاس دقیق آماده شد
اما نمیدونم چطوری باید اینجا قرار بدم اگه ایمیل رو واسم بنویسی برات میفرستم شما زحمتش و بکش در آموزشها قرار بده تا مشکل دوستمون برطرف بشه. یه فایل Pdf با حجم خیلی کم
پاسخ
اونطوری که من از حرفاتون فهمیدم شما نمیتونید فایل رو پیوست سایت کنید
فرمت فایلتون چیه فیلم گرفتین یا pdf یا ورد یا چی
اگه فیلم باشه که حجمش بالاست با برنامه که تو این پست گفتم باید فشردش کنی تا بتونی بزاری تو سایت

نه اگه ورد یا پی دی اف بود طبق عکس زیر عمل میکنی
[تصویر:  e2336_sshot3.png]
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود AutoRebar افزونه آرماتور گذاری اتوماتیک مقاطع بتنی در اتوکد آرش نقیبی 21 15,168 1402/1/23 ، 01:11 عصر
آخرین ارسال: olda447
  دانلود فیلم نحوه تفکیک زمین با کمک منوی پارسل در اتوکد (Parcel AutoCad) فرشاد امن خانی 1 7,554 1401/5/6 ، 11:05 صبح
آخرین ارسال: سلام سلام
  ماکرویی برای ترسیم سریع در اتوکد به وسیله مختصات نقاط در اکسل فرشاد امن خانی 8 16,867 1400/2/4 ، 03:57 عصر
آخرین ارسال: mahyaAZIMI
  تبدیل پرینت اتوکد به PDF به صورت یک فایل Arya68 6 8,210 1399/11/21 ، 01:40 عصر
آخرین ارسال: eaglesweem
  اتوکد اتوماتیک نقشه کشی پلانهای ساختمانی برای اولین بار درایران SK1970 8 1,261 1399/7/24 ، 11:54 عصر
آخرین ارسال: Alek2Lek
  دانلود هاشور هتچ های مختلف در اتوکد Auto CAD Hatch فرشاد امن خانی 17 32,214 1399/4/26 ، 02:14 صبح
آخرین ارسال: سجاد سالمی
  دانلود فیلم آموزش رسم کروکی به وسیله گوگل ارث و انتقال آن به اتوکد فرشاد امن خانی 0 1,297 1399/3/16 ، 08:55 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دانلود آموزش محاسبه مرکز اشکال نامنظم در اتوکد ( بصورت فیلم ) فرشاد امن خانی 0 922 1399/3/16 ، 08:52 عصر
  دانلود جزوه آموزش اتوکد دوبعدی (تهیه کننده: مهندس حسین خرمیان ) فرشاد امن خانی 0 979 1399/1/20 ، 02:42 صبح
  آموزش اتوکد به زبان خودمانی omid_rch 128 154,376 1398/12/21 ، 01:03 عصر
آخرین ارسال: omid_rch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان