1391/11/29 ، 03:47 عصر
انشالا خوب میشی هم یه چند تا سوال از مباحثی که گفتی دارم هم که بد جوری منتظرم
Etabs 9.7 اموزش گام به گام کشیدن نقشه با اتوکد
|
||||||
1391/11/29 ، 03:47 عصر
انشالا خوب میشی هم یه چند تا سوال از مباحثی که گفتی دارم هم که بد جوری منتظرم
1391/11/30 ، 03:30 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/1/1 ، 02:51 صبح، توسط فرشاد امن خانی.)
درس پنجم :اموزش تصویری کشیدن نما
سلام دوستان همونطور که اگه مراحل قبلی رو نگاه کرده باشین از سطح خیلی اسون شروع کردم تا اونای که خیلی ضعیف هستن هم بتونن و اماده شن برای مراحل بعدی مراحل ما به این شرحه امیدوارم بتونم تا اخرش ادامه بدم و تونسته باشم به عنوان عضو کوچیکی از سایت کمکی کرده باشم به جامعه عمرانی مون... سطح اولیه :نقشه یک ساختمان یک طبقه سطح متوسط :نقشه کامل یک ساختمان 2یا 3 طبقه سطح پیشرفته :نقشه کامل یک ساختمان بالای 8 طبقه سطح بسیار پیشرفته :نقشه یک مجموعه اموزشی تفریحی سعی کردم کاملا بصورت روان و خودمانی براتون توضیح بدم تا با مساله راحت تر باشین بی شک اموزش کاملی نیست اما برای اونای که خیلی مبتدی هستن بسیار مفیده... منتظر انتقاد و نظرات سازنده دوستان نیز هستم موفق باشین... [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) .
1391/11/30 ، 05:28 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/1/1 ، 02:55 صبح، توسط فرشاد امن خانی.)
درس ششم : اموزش رسم پلان تیپ بندی ستون و جزییات آن
به درس ششم از سری درس های اموزش تصویری رسم نقشه با اتوکد رسیدیم... تو این درس میخواهیم بدونیم که پلان تیپ بندی ستون ها چطوری رسم میشه وفرق تیپ بندی ستون های بتونی با فلزی چیه ؟ اگر انتقاد یا پیشنهادی دارین در خدمت هستم [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) موفق باشین...
salam.vaqean damet garm aziz.ma ke taze varedim vaqean bedarde mon khord.bazam edame bedid.va age beshe ye kam tozih ziad bedid mamnon misham.tnx az shoma.moafag bashid,
سلام.من یه نقشه ترسیم کردم با اتوکد با واحد سانتی متر (مثلا طول پلان 1200سانتی متر)میخوام اون رو با مقیاس 1/100چاپ کنم طوری که وقتی چاپ شد دقیقا طول پلان 12سانتی متر ترسیم شده باشد لطفا دوستانی که کارکردن توضیح بدن.ضمنا میدونم که در کادر plotباید مقیاس رو روی 1/10بذاریم اما درست نمیشه اگه میشه از اول کار توضیح دهید.با تشکر.
1391/12/1 ، 01:34 عصر
اگر دقت کنید اتوکر از دو فضا تشکیل شده
1- فضای مدل - همون صفحه ای که هنگام باز شدن اتوکد می بینیم که اکثرا رنگ مشکی هستش و ترسیمات اعم از دو بعدی و سه بعدی در اون ترسیم میشن 2- فضای کاغذ - که برای پلات گرفتن و چاپ نقشه هست اگر میخوای دقت فوق العاده داشته باشی از فضای کاغذ استفاده کن نحوه استفاده باید به صورت عکس و توضیح یا فیلم باشه تا متوجه بشی اگه خواستی با هزینه کم برات آماده می کنم و میفرستم
1391/12/1 ، 05:26 عصر
سلام
با تشکر از زحمات شما مطالب و دیدم - واقعا خوبه توی درس سوم نوشتی << :گاهی اوقات بعد از رسم کلی نما وقتی میاییم ارتفاع گذاری کنیم ارتفاع درست در نمیاد مثلا باید بشه 4.40 که وقتی اندازه میگیری میبینی شده 4.38 >> اگر کاربر در درج اعداد اشباه نکنه امکان نداره خود به خود بشه 4.38 اگه این اتفاق بیفته مطمئن باش کل نقشه زیر سواله و نباید به نقشه اعتماد کرد - گرچه هدف شما آموزش هست ولی کلمه مهندس از ریشه ماندز ( Moandez ) یعنی اندازه گیر است و حالا همین مهندس دقیق نباشه زشته - مگه نه دستور Stretch هم برای کشش موضوع هست و مثال درسته دستت درد نکنه - منتظر آموزشهای جدید هستم
1391/12/1 ، 05:33 عصر
با تشکر
ولی این اتفاق برای اونای که تو اول راه هستن خیلی اتفاق میوفته مثلا من نما رو میکشیم بعد موقع اندازه گیری میدیدم یکمی کمه یا زیاده ولی چون راهشو بلد نبودم کلا از اتوکد زده میشدم و پیش خودم میگوفتم کار من نیست گفتم بگم تا بعضی از دوستان استفاده کنن...
1391/12/1 ، 06:56 عصر
فایل آموزش چاپ را دقت و مقاس دقیق آماده شد
اما نمیدونم چطوری باید اینجا قرار بدم اگه ایمیل رو واسم بنویسی برات میفرستم شما زحمتش و بکش در آموزشها قرار بده تا مشکل دوستمون برطرف بشه. یه فایل Pdf با حجم خیلی کم
1391/12/1 ، 08:47 عصر
اونطوری که من از حرفاتون فهمیدم شما نمیتونید فایل رو پیوست سایت کنید
فرمت فایلتون چیه فیلم گرفتین یا pdf یا ورد یا چی اگه فیلم باشه که حجمش بالاست با برنامه که تو این پست گفتم باید فشردش کنی تا بتونی بزاری تو سایت [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) نه اگه ورد یا پی دی اف بود طبق عکس زیر عمل میکنی ![]() | ||||||
|